CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 18

• 51 422
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Привет, ето ме и мен в темата.
Активно изпращам автобиографията ми, но засега - нищо.
Ще чакаме Praynig

# 556
  • София
Ваня1975, мисля, че няма регламент за това в какъв срок ще ти отговорят.
Аз съм пращала запитване и до НОИ, и до Агенцията по заетостта, която тогава беше в самото министерство на труда и соц. политика, но до ден днешен нямам отговор...

На всички, преминали интервютата успех!!!

Киса, не съжалявай, ще намериш друго, по-хубаво работно място  Hug

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 21:31 от rainbow

# 557
  • София
 Hug Дано да ви провърви на следващия етап от интервютата!!!

Аз утре ще ходя да си взема тр. книжка, да се регистрирам в Бюрото..  Confused Общо взето все неприятни дейности, имайки предвид индивидите в офиса Simple Smile За съжаление няма как...

# 558
  • вече Пловдив
Ваня1975, мисля, че няма регламент за това в какъв срок ще ти отговорят.
Аз съм пращала запитване и до НОИ, и до Агенцията по заетостта, която тогава беше в самото министерство на труда и соц. политика, но до ден днешен нямам отговор...
Ами аз така и не дочаках имейл. Днес минах към НОИ и чинно се наредих на опашка, за да мога след половин час чакане да си задам лично въпроса. Отговориха ми това, което и вие, момичета - че ако гражданският договор е за пари под 1 МРЗ, няма да ми спрат обезщетението. Благодаря на всички, които така компетентно ми отговориха!   bouquet

# 559
  • Варна
Както писах по-горе, вчера ми беше последният работен ден, днес отивам на нова работа (досега не писах, за да не урочасам), сутринта ставам - наоколо е бяло от падналия сняг - възприех го като знак на съдбата - започвам чисто нова страница от трудовата си история.  Crazy  Дано да е за добро!

На всички пожелавам успех и вяра в себе си!  Peace

# 560
  • вече Пловдив
Е, Киса, страхотно! Лека, спорна, успешна работа с добри колеги и много парички ти желая!  Hug
И да повлечете крак в темата, момичета, които си намерихте работа! Peace

# 561
Киса, успехи в новата работа! Уцелила си, смятам, точния момент. Казват, че е хубаво на всеки седем години човек да сменя местоработата си и/или сферата на дейност.

# 562
Записвам се да следя темата,че и аз ще я търся...

# 563
Киса, успехи в новата работа! Уцелила си, смятам, точния момент. Казват, че е хубаво на всеки седем години човек да сменя местоработата си и/или сферата на дейност.

Или да си взема една година почивка. В някои сфери (и държави) даже е задължително.

Успех на всички!

# 564
  • тук-там
Записвам се при вас да ви следя. Работа за сега имам, заплащане - горе-долу, работно време - супер. Обаче атмосферата е супер тягостна! Решила съм да я сменям. Пускам СV- та, обаждат се хората, обаче...   всички искат започване "от утре"! newsm78
В сферата на счетоводството съм и ми е адски съвестно да оставя колеги пред годишно приключване!
А пък, не ми се иска първо да дам предизвестие, да напусна и после да търся, ама май така ще стане.
Само аз ли съм толкова съвестна? newsm78

# 565
  • София
.....
А пък, не ми се иска първо да дам предизвестие, да напусна и после да търся, ама май така ще стане.

Не си, аз съм също толкова "луда".  Grinning
Сега направих същото когато напусках, даже си намерих заместничка, пообучавах я и тогава си тръгнах.

А през това време изпуснах една "златна" възможност, то кой ли ще ме чака, но здраве да е.
Дано си намеря нещо по-добро. Както и всички тук.

# 566
  • Варна

Не си. Колко са ме смилали от командировки, стояла съм вместо до 17 ч (когато е края на раб.време) до 20 ч, сама,  хвърлят ми ключ от офиса и код на алармата и "довиждане ", само и само да вкарам нещата и документите в ред, за да не се забатачат и накрая след 6 години работа ми дадоха медал под формата на съкращение.  Confused

# 567
Киса, услуга са ти направили и те са се прецакали.

# 568

Или да си взема една година почивка. В някои сфери (и държави) даже е задължително. Успех на всички!

Кои, кои? Party

# 569
  • Варна
Абсурд е да си взема 1 год. почивка, и то не само по финансови причини - не бих могла да безделничам, такъв тип съм, че ако не работя, не съм полезна, не съм сред хора - депресирам се... Confused

Общи условия

Активация на акаунт