CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 18

• 51 699
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • No Line On The Horizon
Според мен 40 години е идеална възраст. Децата са поотраснали, натрупан е стаж.

# 541
И аз съм почти на 40 и според мен не се котираме на пазара. Имам стаж, имам знания, имам необходимото образование, но никой не се обажда поне за интервю.

Това е идеалната възраст! Де да бях на 40....аз съм на 50 и не се предавам! Само се иска търпение. И може би е хубаво да си прегледаш СВ-то и мотивационното, да не би там да куца нещо.

# 542
Ами не знам кое куца, но нещо куца. Може би, защото работя в сфера където май търсят само по-млади, нищо, че са без опит.

# 543
Не е от СВ-то или мотивационното... канили са ме на интервю, казвали са ми, че са добре написани, но после избират някой друг, който е бил предварително определен. Не знам за големите градове, но в малките ситуацията е кошмарна, ако човек има връзки, нито годините са от значение, нито образованието, нито как е написано мотивационното... Днес се убедих за кой ли път в това. Разбрах, че ще има обява за дадено място, обадих се да попитам мой познат, който ми каза, че наистина ми е вярна информацията, няма обява още, но си имат човек...

# 544
  • Бургас
Привет на всички!
Чета ви, но не съм писала отдавна...

В петък кандидатствах по една обява, в Джобс-а. Днес следобед ми се обадиха за интервю и утре сутрин съм на линия.  Simple Smile
Подадох си документите по мейла в сайта на фирмата, защото през Джобс просто нямаше как да се получи. Ограничението за допълнителен файл е само 1 MB, което е абсолютно недостатъчно за документа, който трябваше да приложа (портфолио).
Не отговарям на всички изисквания, посочени в обявата, например стаж мин. 2 години. Но, ето, че ме поканиха на интервю.  Wink
Сега се надявам всичко да се развие добре!
Леко ми е притеснено, защото не се чувствам напълно подготвена, но... каквото сабя покаже, както се казва.  Laughing

Лека нощ!

П.П. pepsipasta, успех! Стискам палци!

# 545
Привет на всички!
Чета ви, но не съм писала отдавна...

В петък кандидатствах по една обява, в Джобс-а. Днес следобед ми се обадиха за интервю и утре сутрин съм на линия.  Simple Smile
Подадох си документите по мейла в сайта на фирмата, защото през Джобс просто нямаше как да се получи. Ограничението за допълнителен файл е само 1 MB, което е абсолютно недостатъчно за документа, който трябваше да приложа (портфолио).
Не отговарям на всички изисквания, посочени в обявата, например стаж мин. 2 години. Но, ето, че ме поканиха на интервю.  Wink
Сега се надявам всичко да се развие добре!
Леко ми е притеснено, защото не се чувствам напълно подготвена, но... каквото сабя покаже, както се казва.  Laughing

Лека нощ!

П.П. pepsipasta, успех! Стискам палци!

Успех ти пожелавам.
Когато искам да кача нещо по-голямо, го качвам тук и прилагам линк. Иначе моето портфолио е онлайн. Използвах блог, за да подредя нещата си.

Успех на всички!

# 546
  • вече Пловдив
Здравейте!
Успех на всички, които днес са на интервю, предстои им в близките дни или сега кандидатстват за работа!  Peace

Връщам се от изпит. Не беше много трудно - тест и писане, форматиране и редактиране на текст. Тестът малко ме затрудни, очаквах едно, падна ми се друго.  Rolling Eyes Доволна съм, че влязох в първата група от 7, иначе щях да се бавя цял ден.
Има ли регламентирано време за отговор на имейл до НОИ? Два- три дена, повече? Rolling Eyes

# 547
  • Варна
Днес ми е последен работен ден... след малко над 6 год. във фирмата... Confused Изпратих прощален мейл до колегите (повечето са в Сф и други градове на страната), получавам обратни отговори с поздрави. Някак си не ми е мъчно, обаче...  Rolling Eyes

# 548
  • Пловдив / София
Днес ми е последен работен ден... след малко над 6 год. във фирмата... Confused Изпратих прощален мейл до колегите (повечето са в Сф и други градове на страната), получавам обратни отговори с поздрави. Някак си не ми е мъчно, обаче...  Rolling Eyes

Значи е правилното решение, ако ти си инциирала напускането.
Няма за какво чак толкова да ти е мъчно. 6г. са доста, но все пак, не се женим за работата си.
Дано намериш нещо по-добро от тази работа.

# 549
  • вече Пловдив
Киса, не съжалявай! Мисли, че те чакат само хубави неща и най-добрата за теб работа предстои. Успех!

# 550
  • Бургас
Киса, не съжалявай!  Hug Ще се намери нещо по-добро!

Моето интервю мина.  Peace Доста добре, бих казала.
Сега имам задачки - 4 проекта, срок - една седмица. Ще трябва да се справя!  Wink

alina_si, благодаря за идеята! И този вариант го знам (Dox.bg), но предпочетох да е в директен файл по мейла.
Все се каня да си направя сайт, но и това време ще дойде.  Peace
П.П. В коя сфера работиш?

# 551
Киса, не съжалявай!  Hug Ще се намери нещо по-добро!

Моето интервю мина.  Peace Доста добре, бих казала.
Сега имам задачки - 4 проекта, срок - една седмица. Ще трябва да се справя!  Wink

alina_si, благодаря за идеята! И този вариант го знам (Dox.bg), но предпочетох да е в директен файл по мейла.
Все се каня да си направя сайт, но и това време ще дойде.  Peace
П.П. В коя сфера работиш?

Проектант на кухни и интериор съм. Иначе съм завършила Художествената Академия. Занимавам се с Фотошоп и разни други такива, хихи. Simple Smile
А за сайт, не е нужно да е сайт, ползвай някой блог.

# 552
Киса, щом не ти е мъчно значи си постъпила правилно.

# 553
И моето интервю мина добре.Сега чакам да се обадят евентуално за второ. Имаше доста кандидатки, незнам какво да си мисля.

# 554
И на мен ми се обадиха за второ интервю  Laughing и заминавам за София. Мисля, че може и по-добра позиция да намеря, но шансът никога не се изпуска  #2gunfire  Не се знае от къде ще излезе зайчето  Joy . Иначе все още се надявам да се случи чудото и да избирам /нахалството ми е безгранично  Heart Eyes /и все още се надявам да имам и други обаждания. Доста СВ-та имам изпратени вече. Като че ли има раздвижване.

Общи условия

Активация на акаунт