Джадед,браво душко
Тарка,на мен нещо мъфини ми се правят
Дайте хубава рецепта бе маминки 
Дайте хубава рецепта бе маминки
суууупер 
Това с "гледай да не направи само астма" ме разби

ако беше вярно, то всяко кърмено бебе ще има същите алергии като майка си, някак не ми се струва, че е така... Освен това как точно ще преминат през кърмата
Аз не съм спец по алергиите, може би Евитка трябва да обясни, но алергията не е ли реакция на организма към нещо, като при това не е ясно защо се появява тази реакция? В този смисъл как така ще предадеш реакциите на твоя организъм на Радина? Наистина не знам, гадая, но просто ен ми звучи логично. Ще взема довечера да почета малко за алергиите.
Браво на Радина
Вики също има мнооого ситни пъпчици по челото, но не ми приличат на дерматит. Пък тя даже беше и със суха кожа по едно време
Споко, аз съм я "забелязала" твоята педиатърка че понякой път блести с идеи
. За млечната каша.....пак нямам информация, само знам че се дава над 6 м. възраст..но мога и да бъркам.
, след което един мноого бърз обяд с най-добрият ми приятел и...мъжа ми сигнализира, че Вики търси манджа. Бързичко се прибрах 
. Зяпа лакове и му бута чая, пък Рада се надява на млекце...ма нъцки. Трябваше да се "скара" на майка си, за да се усети че детето е гладно. Заплаших я и нея със социалните 
И тя се ядосва щото грам не може да си поиграе с играчките, щото винаги се завърта по корем, мрънка, цвили, плюе....напрааво е много приятна за общуване

Предишната ни педи настояваше за захар във водата и спирт на гърдичките, тъй като от кърмата ( хормоните ) бяха надути, следствие белене на кожата и аз спрях, а тя ми се кара, но кой е слуша - само объркват хората - за мен майката най-добре си знае, тя има най-силна връзка с детето и го чуства. Исках още неща да кажа, но Георги мрън мрън 

Ето тук може да видиш за съдържанието на кашите: http://papa-bebe.com/ka6i/blevit.html Според мен направи консултация и с друг педиатър, ако трябва и алерголог и детски гастроентеролог. Дано успееш да намериш най-правилното решение за вас с Радина.
Много ми стана гадно като прочетох как ти се е накарала.

Радвам се, че си добре в крайна сметка 

А това че е "дебеличка" е основа да има атопична кожа.
Рецептата на салтката е следната:
Цялото нещо се маже със смес от заквасена сметана и майонеза (50-50), но аз лично добавям и малко кисело мляко (малко-малко стават по 1/3 всяко), че иначе ми идва много тежичко и вадя от най-високоалкохолната водка
При старателно и нежно мазане, трябва да се получи един фееричен розов полу-кръг, който за най-добър ефект е хубаво да престои 24 часа в хладилника. После бухаш цепениците в камината, сядаш на масата, сипваш си едно 50 грама, пускаш си ето това http://www.youtube.com/watch?v=DoNcI61e9mc и казваш едно "Наздраве" за мен и белоруската майка на едно бивше гадже, която ми обади тази рецепта