Браво на Радина за размерите, майка ми често използва един израз "добре гледано бебе"
, но за съжаление лекарите, които си остават на ниво университетски знания са много в днешно време. ения, във фейсбук видях клипче на един от концертите, много ми хареса

Кокетка, Дидка ще тренира сега да прави мъфини, пък после може да донесе да почерпи като се съберем на лобното място
Диде, така като те слушам съвсем ще се загубиш, Жорко на 5 годинки ще бъде на твоите килограми Здравче, аз още не съм правила схема за захранването, мотам се само , ама се успокоявам че има още цял месец. Ще направя обаче, че обичам всичко да ми е систематизирано, кратко , точно и ясно, а да не се лутам...дали...или
Разкажи за кризата при Ева, с една дума подготви ме психически какво да очаквам догодина и аз.
Ивайла на есен ще е първи клас, но къде изобщо не знам - дали във Варна, дали в София или някъде по света
В кое училище учи Ева?

, аз вместо да се радвам ставам през един час да видя дали е добре и дали диша .. Баща му ме мисли за луда , но при положение , че е мрънкал преди това на всеки 1-2 часа няма как да не се притесня. Иначе е много смешен спинка и по някое време вирне краката и пръцне
, слава богу беше добре увит и одеалце и тупна на меко върху него, порева малко, следях го до сутринта, но се измъкна за секунди това дете, просто неузнаваемо докато се обърна да взема нещо, бях до него...
Мила и лъчезарна 
. Знам страшно малоумен въпрос, но ....
.
)