много благодарности и от мен за Amorevole, материалът беше много нужен

и аз забелязвам това осъзнаване от страна на Сара, че си иска мама и това е /въпреки, че ние като сме си тук, сме само аз и татко и/.
аз от много отдавна само преглеждам и оглеждам бебешките храни и снощи накупих - взех една оризова каша, оризова с плодове и пюрета морков с картоф /това много рядко се появява, затова реших да го купя/.
водих Сари на ортопед в Пловдив - много ми допадна гледната му точка за нещата от живота; беше против проходилки и бънджи, с които аз така или иначе не смятам да се сдобивам, а и предвид, че няма кой нищо да ми даде, няма да ги мисля; каза, че били добра идея тези колички, които са за бутане с цел прохождане /ние имаме две - една момичешка пластмастова и една от естествени материали, червена, дървена/; също така - за сядането - да не съм го практикувала преди шест навършени месеца, но това не означавало, че не може под наклон да се подпира детенце;
аз я подпирам на някаква голяма възглавница - то това безкрайно любопитство всичко да види, не иска да лежи

тук при нас цяла нощ, а и в момента, вали сняг - ама стабилно се сипе; ние сме канени днес на обед на гости на колега на мъжа ми, които също имат момиченце; одеве запитах деликатно мъжа ми, дали ще отидем, и той ми каза 'ама разбира се' - пък то си е поне час път, и то с обществен транспорт

така че - днес ще имаме снежно изживяване
Твоите дечица са прекрасни , как подкрепят мама 
Наздраве! 
ти сега се хващай и почвай да спиш ,релаксираш ,гледаш филми ,общо взето на мързел се отдай, и ако има някой хубав доктор плакни окото))).За сега при нас няма паднали
. На другите хора се смее само ако и аз съм там. Не дава на никой друг да я гушка, независимо дали сме там или не. Повече от минута-две ако я вземе някой и се разплаква, ама със сълзи. Големи и тежки. И аз се чудя как ще я оставям като тръгна на работа. Опитвам се сега нещо да я социализирам, ама не се получава: ето днес я дадох на сестра ми, почва се плач, гледа ме с най-тъжните очи и протяга ръце към мен, абе направо жална история... Иначе поне си игра с нея, ама това при положение, че не я целуват, прегръщат и аз съм й пред очите. Но и ние Еве, знаеш сме като вас, все само двете и тя други хора кажи речи почти не вижда.