Мъжете по правило започват да се интересуват по-късно от такива работи.Иво имаше една приятелка от първата му детска градина, която прие попечителството над него, защото беше близо година по-голяма. Шокира ме , като ми каза, че веднъж на обед, като си обличали пижамите, искала да му пипа пишката
Всеки ден като го взимах, тя го изпращаше с целувки. Той тогава беше по-малък и се даваше, ама сега хич не е по любовта....
jaded, също не си правя планове за старини, защото не живея хич здравословно /заради цигарите/ и не знам дали ще ги дочакам. Но ми се иска след една определена възраст да имаме достатъчно време за нас си с мъжа ми. Ще се радвам, естествено, ако имам внуци и ако искат помощта ми, бих помагала, но не бих иззела функциите на снахите и синовете /ако доживея/
Славче, аз пък въобще не разчитам на разходките. И без това не съм ги спирала, но особен ефект само от движение нямам. А е имало време, дето всяка събота и неделя съм ходила по 20 км по планините, три пъти седмично на фитнес и толкова на каланетика и пак без ограничения никога не съм била такава, че да се харесвам.
vio, японското чудо не е за мъже. Или поне трябва да увеличат двойно яйцата и месото . Ето го http://www.lookshy.dk/forum.bg/index.php?topic=740.0
Днес моята баба ни е на гости и установих, че се занимава прекрасно с децата. Толкова е сладка, така й се радват. Пее им, люлее Иво на краката си. Разказва приказки. По детски.
аз не мажа Боби с нищо. От раждането досега не съм свършила и едно бебешко олио. Много рядко слагам крем "здраве" на дупето, но ако има леко зачервяване. Иначе нищо. И няма абсолютно никакви проблеми с кожата.
mamulq77 , браво на Елиза как е понесла ваксините. И си е с много добри мерки. На нас винаги ни свалят по 200 гр. заради памперса и долното боди.
Сутринта само дето ви се похвалих, че е заспал вътре. Спа само пет минути. Наложи се пак изнасяне на ветровитата тераса, спи вече втори час.
Сдобих се с прекрасна плетена рокля, измайсторена от бабата на мъжа ми и съм много радостна. Има нещо като яка, качулка, но по-скоро шал, супер е.

. Мрънка милото, по скоро стене и като я преобличах така си тряскаше главата в повивалника и покле плаче 

- майка ми и баща ми ще са тук за уикенда. След това майка ми ще остане и през седмицата и аз ще мога да потичам нагоре-надолу по задачки, че съвсем се обездвижих покрай този студ. Освен това се надявам, че ще мога да се понаспя

Не беше обаче сериозна работата явно, а и ние гледахме да не "задълбаваме " излишно 
Аз тази дума не съм я чувала....и аз забравих откога.Трудно ще ти бъде както си решила да се върнеш на работа.Отсега нататък вече няма да е същото.Обаче се свиква.Аз съм работила с Иван,който лази на пода и кашля от бронхит.Само дето си мразя работата в червата и ако зависи от мен никога не се връщам.Силно момиче си и ще се справиш.Само да сте здрави.Благодаря и на теб за инфото за термометъра.