Момичета опитах да спазвам диета, но без особен успех
.Не мога да се лиша от сладко и това си е. 
Преди 2г. отказах цигарите и имах голяма воля , сега не ми се получават нещата.

Имам да свалям поне 10кг.
Направо се отчайвам....

.Не мога да се лиша от сладко и това си е. 

Дано съм ти помогнала
Евентуално човек като настине леко го болят или по-точно сърбят ушите, но ако няма никакви признаци за настинка, значи според мен, просто си го е открила и й е интересно да го разучава, за това го пипа. 

Няма да се излагаме пред сватята сега
Пък аз като Мадона, брех утрепА ме с комплимент 
) Онзи ден ми изнесе лекция на тема как да изграждам навици на детето за това и онова. Ама той е педагогически съветник, на него му е простено, има професионални изкривявания 

мале то синееше..........но ми направи впечатление, че друг път все се пъне, червенее, мрънка, а сега съвсем лекичко я свърши тая миризлива работа. Освен това консистенцията е много по-рядичка......
)))
дали пък няма друг модел пликчета
ама нещо не си го представям. Както и да е, в аптеката ще знаят
Да е весела засмяна и да хапва кашата на мама
Бъди мнооого щастлива , обичана и все така сръчна в ръцете 

Оставям Жорко за 10 мин да го гледа и оооооо изненада, Георги лежи по корем върху краката на баща си ,точи лиги до земята , а наш татко чатка на клавиатурата 200 удъра в минута
Е на това какво да му кажа не знам .Срам не срам и аз в отбора на интернет бащи -маняци
С
ама същевременно съм и майката, така че за баща му май не остана роля
Честита ви зима отново
Тя малко се озори да префасонира леглото от предродилно в родилно, но непрекъснато ме разсмиваше. Освен това ми позволиха да си проявя всичките претенции - топло ми е, пуснете климатик, студено ми е, спрете го. Искам да вървя, искам да пълзя, да кякам, каквото ми се искаше, направих. Забавна нощ.
така че, спокойно, 90 са някаква скромна, двуцифрена сума 

след вас и ние сме на опашката да 'чукнем' половин годинка
почерпихте ли се с някоя специална кашичка по този повод
завърна ли се вашият тати?
дори си мисля, че един ден Сари ще смята, че роднините и приятелите живеят в латтопа, в скайп - че нали предимно така се срещаме с обширното си семейство
Препоръчани теми