Отговори
# 555
  • Асеновград
vio , Dani Ilieva благодаря. Hug
Момичета опитах да спазвам диета, но без особен успех Cry.Не мога да се лиша от сладко и това си е. Sick
Преди 2г. отказах цигарите и имах голяма воля , сега не ми се получават нещата. #Cussing out
Имам да свалям поне 10кг. Embarassed и просто не знам как ще стане , като ми се хапва.
Направо се отчайвам.... Cry

# 556
Та ако някой може да ми каже как мога да разбера дали я боли и имали някъкви синдроми.

аз не знам точен признак за болка, но ако това ще те успокои, Сара е така от много дълго време. В началото си мислех, че я боли, но с течение на времето си давам сметка, че един вид, просто се е осъзнала, че там, на главата, има нещо, което е с подходящата форма и размер и може да бъда хванато;
Сара има и много дълга коса и напоследък си хваща кичур и буквално дърпа с все сила - аз направо изтръпвам, защото подозирам, че си причинява и болка...
аз се опасявах, че ще си пипа обеците /които сложихме преди 6 седмици/ - но не се получи така. просто си докопва ухото и това е Simple Smile

мисля, че всичко е наред, но не пречи да наблюдаваш и за други симптоми, в случай, че има нещо по-сериозно.

# 557
Дани, Емо непрекъснато си пипа ушите, а снощи едното така го дърпаше и мачкаше, че накрая си го нарани с нокът и тече много кръв. И аз си помислих, че може да го боли и за това да се пипа, но реших, че ако го боли ще реве, не може просто да си играе с него. Мен ме е боляло ухо от възпаление и тази болка е твърде силна и за голям човек, та какво остава за бебе, така че реших, че му няма нищо. И днес, не си го пипа  newsm78 Дано съм ти помогнала  Simple Smile Евентуално човек като настине леко го болят или по-точно сърбят ушите, но ако няма никакви признаци за настинка, значи според мен, просто си го е открила и й е интересно да го разучава, за това го пипа.

# 558
  • София
Здравейте момичета!

Тези дни таткото ни почива и не остава много време да пиша.

Първо стиснати палци за всички болни дечица. Дано да се оправят бързо, бързо!
Честити месечинки на бебоците през тези няколко дни и празници различни( но все страхотни ) на всички майки и татковци!

Евита дано да сте си решили проблема с коремчето. Исках да те питам за това къде точно до РУМ-а в Младост се намира това фирмено магазинче на Хип, че и аз не мога да намеря повечето от пюретата, които ме интересуват. Моята майка също е родена на 21.02.

За зодията Риби - аз ги харесвам и много и добре се разбирам с тях. В живота си винаги съм била обградена от много Риби ( най-добрите ми приятелки през годините, майка ми, няколко гаджета, колеги...). Може би защото и аз съм водна зодия - Рак ( при това с асцендент Скорпион).

Esy, jaded, Валери страхотни дечица ( и майка). Да са ви живи и здрави и много, много да ви радват!

Neci честито ти ново студентсване. Дано ти донесе много удовлетворение и положителни емоции!

Кокетка първо да благодаря за рецептата ( мисля, че не съм). Много ми е сложно и ще се въздържа. За храненето - аз давам пюрето около11.30/12/12.30 ( това ни е 3-то ядене за деня от общо 6 ). Забелязвам обаче, че вече си изяжда пюрето и след това не иска веднага мляко. Пие го след час, час и нещо и започна да пропуска едно от храненията от време на време. Може би сама започва да си замества обедното хранене, но пък изяжда само по половин пюре. Аз не мислех да и давам повече, но сега се чудя. Всъщност според мен тя не е готова още да изяжда по цяло - към края на храненето почва да недоволства, да мрънка, да се цапа. Моля другите майки, ако имат опит с подобно поведение да кажат. А за татковците и гледането на  бебета и ние сме същата работа. Снощи ги оставих да се доприспиват и тръгнах да се къпя. След 15 минути имахме силно  ревящо бебе и сърдит татко ( защото още не бях влязла в банята, а четях нещо на компютъра). Ами приспивахме се още около час, а мама се изкъпа, когато всички заспаха.
Jaded - опитах с Back , но ми изписа, че вече съм публикувала мнението и не мога да го направя пак, а не бях.Благодаря за съвета.

Мишчица, Валери - много са ви сладки Ивовците. Пишете по-често за тях.

Лека и приятна нощ!

# 559
Добър вечер Simple Smile

Да се включа първо за ушите, че нали нас миналата седмица ни преглеждаха и даже капки капахме. Та чичо доктор рече: натискаш навътре тази твърдичката част на ухото, която е над дупката му към черепа (Боже как го обясних), не с все сила разбира се и ако има болка, бебето почвало да плаче силно, както като се удари примерно. Освен това помирисваш лекичко ухото и ако има неприятна миризма, значи има възпаление. Това по докторските думи. А иначе и ние нашето ушенце си го подръпваме и аз мисля, че е защото то е най-новото ни откритие Simple Smile

Валери, и ние с нищо не се мажехме и кожата ни беше екстра, ама ей го на, какво ни сполетя и аз не знам, ама сега се цапотим с какво ли не. Пък то детето не обича, реве, пищи, но мамка му не се предава и клепа ли, клепа.

Мерси за милите думи на всички, рекох да изпратя пингвина вече да почива, че от толкова друсане, сигурно му се е завило свят  Joy

Славче, тука е по корем с издадена нагоре глава, нарочно така съм я снимала, за да изглежда с лебедова шия hahaha Няма да се излагаме пред сватята сега  Joy Пък аз като Мадона, брех утрепА ме с комплимент   bouquet

Така съм се смяла с историите за гаджета и целуване, направо думи нямам.

За комплексите, Еве, си съвсем права, но това пък е съвсем тема-табу  Joy

Кокетче, и аз чувам изречения, че съм я свикнала еди как си, ама обикновено отговарям, ако иска да дойде той да я свиква по друг начин и набързо си свива сърмите. Пък като дойде момент да останат на саме, вика "Мен ме е страх." И аз не знам как ще се ходи на работа, не ми се мисли направо. Планирам като се позатопли сега март месец, с малката да идем при нашите за седмица, та малко да посвикне с други хора наоколо това дете.

Иначе и аз като dennip на рев не издържам. Срам не срам веднъж ми се наложи да я оставя да реве, влязох да се изкъпя с мисълта, че спи дълбоко. Тя обаче взе че се събуди, когато точно се бях насапунисала. Докато се отмия, падна страшна истерия. Не е била нито гладна, нито жадна, нито за преобуване, просто в лошо настроение, дето всички ме съветват да я оставям така, тя щяла да се нареве и да спре. Да, ама не. Не спря да реве, като отидох при нея беше пурпурно лилава, да не говорим колко пъти се задави. Този плач винаги ще си го спомням, направо ме съсипа психически тогава, в момента, в който я взех, спря да плаче, но хълцаше безутешно две часа след това (включително в съня си). Кой знае в малкото й мозъче какво се е случило и как се е чувствала. Искрено се надявам, когато му дойде времето с много говорене и обяснение от моя страна да се справя с възпитанието. Иначе моят баща си пада по методите на френската школа (предолагам без да подозира даже Simple Smile) Онзи ден ми изнесе лекция на тема как да изграждам навици на детето за това и онова. Ама той е педагогически съветник, на него му е простено, има професионални изкривявания Simple Smile

Компетентното дете ми стои на нощното шкафче от 2 месеца сигурно, но не може да му дойде ред. Все нещо друго си измислям да правя (пък и то все нещо чака да го свърша).

Сега търся на половинът едни обувки за рождения ден, ама греда. В сайтовете, където ги има, няма номер или не доставят в България... А през посредник не ми се пазарува... Е има ги на едно място, но там струват майка си и баща си. Иначе ще ми ги доставят, ама за парите, които им искат, трябва да пратят с тях човек, дето да му ги лъска всяка сутрин Simple Smile

Продължавам да ровичкам из интернетските потайности. Хубава вечер Simple Smile

# 560
  • София
Мили мамита, много благодаря на всички, които ни мислят, но Рада определено е по-добре сега с това мляко.
Климс, аз си мислех, че съм виждала зелено ако, но такова не бях виждала от моето дете  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy мале то синееше..........но ми направи впечатление, че друг път все се пъне, червенее, мрънка, а сега съвсем лекичко я свърши тая миризлива работа. Освен това консистенцията е много по-рядичка......

Павче, магазина се намира на самото шосе, значи идваш от долу от към центъра и завиваш на дясно за Младост 2, пътуваш около 400м и в дясно точно преди РУМ-а е едно бяло магазинче тип старите социалистически будки, и по прозорците има налепени всякякви реклами на ХИП. И тъй-като смятам след като премине адаптационния период на Рада към АМ да започвам да захранвам по препоръка на нашата педиатърка, днес пратих мъжо за основните пюренца - оказа се наистина, че чистия картоф е спрян ( защото бил ужасен на вкус) и неговата нова модефикация е картоф с царевица. Мисля да захраня с тиква с картоф, после тиква с морков, после морков с картоф и .н. всяко по 5 дни, след третия нов зеленчук ще вкарам и 1 плод, между следобедното и обедното папане. Оризова каша ще дам след като въведа повечето основни плодове и зеленчуци и то ще е направо, когато детето има готовност да замени цяло хранене. Питах я за сокове, категорично беше против преди годинка да давам каквито и да е сокове......
Ааа да не збаравя, много ама много ми препоръча пъщърнака, каза че много деца го хапват с голяма лщбов а той имал незаменимисъставки, в 6-ти месец ни очаква ваксина за хепатит, пълна кръвна картина, урина и отново ортопед. Поинтересувах се как се дебне за тази урина, имало някакви специални торбички, които се връзвали и после се изсипват в стерилна чашка.Simple Smile)))

# 561
Евитка, ние сме събирали урина, нали имаше температура преди 2 месеца, пък нито сополи, нито кашлица и педиатърката ни прати на кръв и урина да видим дали има инфекция. Естествено, точно преди да излязат резултатите почнаха сополите и тя каза, че вече е ясно от къде е температурата  Laughing ноооо, мисълта ми беше за урината - в аптеката казваш "пликче за стерилна урина за бебе и ти дават едно странно нещо с дупка и около дупката лепенка. При момченцата много лесно став - пъха се пишлето в дупката и няма къде да ходи урината освен в пликчето. При момиченцата хмммм  newsm78 дали пък няма друг модел пликчета  newsm78 ама нещо не си го представям. Както и да е, в аптеката ще знаят  Laughing

Джадет, това за лебедовата шия и за онзи дето ще лъска обувките на твоя половин   Laughing Laughing  Laughing Лягам си с усмивка на лицето  Laughing А, като си на тема обувки, виж какво открих http://www.bookdepository.co.uk/Sneaker-Colouring-Daniel-Jarosch/9781856696678 има ги и в бг https://www.facebook.com/note.php?note_id=434326636500  Laughing много се смях  Laughing толкова е ненужно, че чак ми хареса, само трябва да измисля на кой да му подаря такава  Laughing

# 562
Ха, добра вечер и от мен  LaughingЧестита  6 месечинка на хубавица Малена   Heart Eyes Да е весела засмяна и да хапва кашата на мама Joy Hug
Esy,честит рожден ден   bouquetБъди  мнооого щастлива , обичана  и все така сръчна в ръцете  Laughing
 Болните момиченца бързо да оздравяват  Peace
jaded,Много готино по женски сте се снимали с малкото лебедче  Mr. Green LaughingДругата седмица, сложи снимка на татко -рибка ,ще се разтопи от кеф  Grinning
Тази вечер гледам новите по Нова и хоп моя доктор Юри Хранов .Е този човек беше причината да ядем торти с Евита ,Тара и Кокетка  LaughingВинаги като се сетя  за него и се моля Господ да го пази  :pray:http://novatv.bg/news/view/2012/02/17/27067/Жена-роди-здраво-дете-след-прекаран-инсулт/
Днес моя мил съпруг намери начин да забавлява малчо и в същото време да сърфира в нета  #Cussing outОставям Жорко за 10 мин да го гледа и оооооо изненада, Георги лежи по корем върху краката на баща си ,точи лиги до земята ,  а наш татко  чатка на клавиатурата 200 удъра в минута  #Crazy #2gunfire Е на това какво да му кажа не знам .Срам не срам и аз в отбора на интернет бащи -маняци   ooooh!С
Евитка, не знам как се събира урина от момиченце ,ам от момченце е лесно, моя син стреля на всички посоки като е на повивалника  LaughingДаже днес говоря с Тарка с едната ръка държа телефон с другата спирам струята  Laughing
Мишленце сега Иво ,после Вики ще мисли за целувки  Mr. Green
Хайде лека ,че пералнята ме вика  Laughing

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 00:25 от diana_val4eva

# 563
Хмммм, като четох на Дидка поста... ми какво да ви кажа, аз редовно пиша мейли, а Емо лежи в скута ми, с глава на една възглавничка до крака ми. На него му е гот, гледа екрана с любопитство, цицаа ми е заголена, така че през няколко минути се обръща и си суче (аз му казвам, че сега просто гледа и пие мляко, но след години, ще играе игри и ще пие бира  Laughing), а аз си върша работа... значи излиза, че в нашето семейство аз съм бащата-компютърен маниак  Joy Joy Joy ама същевременно съм и майката, така че за баща му май не остана роля  Joy

# 564
Добро утро! Аз първа днес.

Бащи - интернет маниаци? Татко и бебо от два дена си имат нова поза за висене през компютъра. Зорница лежи на бюрото - директно на дървото - по корем, по гръб - таткото с ръцете над нея, за да я прескочи, щрака по клавиатурата.  Mr. Green Днес се разбудихме цялото семейство в пет часа. Аз работя, а те се приспиват къде - пак там, но поне бебето е върху таткото. Пратих ги да си лягат, че детето заспало отдавна, а той продължава да зяпа детските филмчета  Mr. Green

Ох, разсеях се малко, сега да яхвам метлата и да контролирам какво са творили в офиса моите заместници. Че аз не знам тук какъв образ създавам, ама съм едно съсухрено счети дето излиза извън нерви като види една стотинка разлика, а сега откривам с хиляди лева пропуски. Мислех си, че детенце ще ме направи по голям непукист относно работата, но не - пак съм си болен работохолик.

# 565
Добро утро Hug Честита ви зима отново Laughing
Диди, добре че си ти. Нашият календар. Честито и от мен на Маленка. Ама тя вече голяма, на половин годинка. Да е все така прекрасна, здрава и щастлива и да радва и ядосва мама, както си е реда Laughing
Вие добре сте ходили на тортички заради Хранов, а накрая аз при него родих, без да съм планирала дори. Не беше баш при него, че му се наложиха две нощни спешни операции, но пък накрая се появи да каже, че с акушерката сме се справили бързо и блестящо. Но определено умее да те развесели, като слязох да раждам, разправя - ма тая жена и бременна, и хубава. Представям си каква красавица съм била с моите тогава 90 кг.После уж искаше да ми слага окситоцин, но като го питах няма ли да пришпорим нещата, ми вика - ами ти раждаш, избирай. Щом не искаш, няма да слагаме. Като взе да боли много, взех да си разсъждавам на глас - чудя се този път да сложа ли упойка или не. И той-ами ако искаш слагай, щом знаеш как. Отказах се, де... да си проявя уменията на анестезиолог. и друг да ти проявява. родих си при акушерката Манчева във ВИП -стаята, че беше единствената свободна Joy Тя малко се озори да префасонира леглото от предродилно  в родилно, но непрекъснато ме разсмиваше. Освен това ми позволиха да си проявя всичките претенции - топло ми е, пуснете климатик, студено ми е, спрете го. Искам да вървя, искам да пълзя, да кякам, каквото ми се искаше, направих. Забавна нощ.
И аз не издържам на рев. Реагирам веднага.Но с Иво ми се налагаше да издържам, защото и да беше гушнат, пак продължаваше да реве. Боби знам как да го успокоя. Получава се веднага.
Ние сме с две бебета, голяма веселба. Вчера като дойде братовчеда, който не бяхме виждали още /бебето на сестрата на мъжа ми/, и ние всички -аааа, то ревна горкото, Боби след него. Концертът пълен. Но после нашия братовчед се оказа много социално дете само се смее, а Борис никога не е говорил толкова много, не спря. Целият репертоар си показа - мамаа, амам, ба а ба, аааууу, аау, голего, абеу, викане, ръкомахане, смях с глас.
Аз се удивих като кърмиш колко често трябва да го правиш, дори и бебето да е вече на четири месеца. Сладурчето почти непрекъснато суче и после само сладко, сладко се усмихва, докато нашият спортува, вика, ръмжи. Той още спинка, а Борис настоява вече баща му да го разнася. Гледат навън зимата.
Иво много се радва и на братовчед си. Целува го по главичката, гали го.

# 566
anniaiki , Joy Joy Всички се заливаме вкъщи от смях с теб. Нашият татко и той гледа повече детски филми от Иво.

# 567
Добро утро! Ние ставаме все по - ранобудни...
Четит рожден ден на Esy, и честита месечинка на Малена  Hug
Аз също най - редовно с едната ръка държа бебе и кърмя. с другата сърфирам/пиша на лаптопа, понякога и филми гледам...Не мисля, че съм пристрастена, аз не гледам ТВ и това ми е източника и на новини, и на забавления, и на информация, изобщо - връзка със свта. Иван засега не проявява интерес към моите занимания, на него му стига цицата да е в устата и е супер доволен от живота.

# 568
Валери, аз като отидох да разждам, бях 109 кг, а като ме изписаха след 3 дни и се прибрах вкъщи, се премерих 107 кг Simple Smile така че, спокойно, 90 са някаква скромна, двуцифрена сума Simple Smile
шегата на страна, важното е, че резултатите са идеални и дечицата ни - прекрасни  Heart Eyes

Q-T, честита половин година на прекрасна Малена  Heart Eyes след вас и ние сме на опашката да 'чукнем' половин годинка Simple Smile почерпихте ли се с някоя специална кашичка по този повод Wink завърна ли се вашият тати?

ние и двамата с мъжа ми сме на компютрите по различни поводи, но почти постоянно - даже сега, като сме временно с един лаптоп, то горкото компче работи почти постоянно Simple Smile дори си мисля, че един ден Сари ще смята, че роднините и приятелите живеят в латтопа, в скайп - че нали предимно така се срещаме с обширното си семейство Simple Smile

# 569
  • Асеновград
Здравейте и Габи днес става по голяма  party002 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт