Отговори
# 570
Здравейте от нас! Навън при нас е слънчево и приятно само 1 градус ,но ми се струва лято след студовете.Изкарах Дени да спи на слънце , пък аз пооправих двора и така се уморих за два часа явно съм закърняла с това стоене вкъщи зимата.
Емо е на гости на баба си.Много му е добре там  , даже трудно го прибирам после.
Иначе  още няма вода , вече свикнах с тубите  Mr. Greenважното че сме здрави.
Честита месечинка на Габи , на Маленка, и  на патеричка на останалите които пропуснах тези дни!
Чао че мойто огладня пак!

# 571
Здравейте,
Как спахте? Ние легнали.
Настроението ми се оправи ,естествено преди това Маги се оправи. Благодаря ви, че ни помогнахте с милите пожелания. Почти всички симптоми изчезнаха, само като кине прави заря от носа, но е мнооого по-добре. Само става и да започне нощем да спи , е от 3 нощи няма спане, не плаче, но е будна , хили ми се тази нощ и щом и кажа нещо пуска и радостни писъци и става напечено/да не събуди и бате/ Вечер обаче дръпва яяяк сън от 18 до 22 и тя си се наспива. Някакви идеи как да си върнем нощта?
Честита половин година на Малена и Габи, е големи момичета са вече Heart Eyes
anniaikiДръж ги изкъсо и не им давай да те ядосват. Аз откакто родих първото си дете станах много по-взискателна към околните и разни мудни хорица, които се подмотват и не знаят какви ги вършат ооще повече ме изнервят. Успях да стана и една идея по организирана като цяло.
ТаркаА да казвала си, че си овен. Истински овен, леле колко ви обичааааам.
Този автор и аз не съм го чела , но определено ще го потърся, щом го намираш забавен сигурна съм, че ще ми допадне.
pavpbБлагодаря Hug
даннаАко я боли ушето само като и притиснеш леко ушето ще плаче мнооог осилно. Дано не е това.
А за килата , уау, ми как успя да свалиш толкова много сега като съм гледала снимките ви изглеждаш чудесно.

# 572
Честити месечинки на Малена и Габи  bouquet
При нас май наистина сега сме си открили ушите,защото явно не я боли а просто се забавлява като ги пипа,а от днес вече си дърпа и косата точно като Сари.
Тарка това с пликчета за урина е ужасно, при момиченцата трябва да се залепи на срамните устнички,но почти никога не остава в правилното положение.Нашата докторка ни каза,че др. вариянт е съа стерилен памук в памперса и после с добре измити ръце се изтисква.

# 573
Честито и на Габи Hug Да е щастлива. еsy, честито и на теб. Да бъдеш все така вдъхновена за красивото  bouquet
Дана, ти мисля, че си споделяла, че си  висока и трицифреното число не е толкова зловещо. Аз съм 169 см Laughing
Както и да е, вече нещата се пооправят. Става ми любимото палто, купено преди доста години.
neci , браво на Маги колко бързо се справя. Не може ли да й се намали малко този вечерен сън. Монко да е по-шумен, да забавлява сестричката. Не знам....
за ушите не мога да помогна, защото да чукам на дърво Иво никога не са го боляли. Но пък от лекар"уши, нос, гърло" от ИСУЛ знам, че на бебетата и на децата ушите никога не трябва да се чистят с клечка, защото се набутва ушната кал навътре и се получават и възпаления. Трябва да се почиства само ушната мида.
Много е хубаво с две бебета, голяма забава, лапат си ръцете взаимно, дърпат се, хилят се.

# 574
Здравейте и от нас! Чета че говорите за вземането на урина при момиченца. Няколко пъти споменавам че лежахме в болница , когато бебето беше на месец, заради жълтеница, тогава едно от предположенията, за по - дългото и продължение беше уроинфекция. В началото ми беше трудничко да свикна с вземането на урина, но сега мога да кажа че съм спец. Колекторчетата са еднакви за момичета и момчета. От изпробваните най ми допаднаха на Виталис, но каквито и да вземете, купете няколко че докато му хванете цаката може и да не стане от първия път. Относно техниката гледайте слоя който е с лепилото, краят му който сочи към ануса е по тесният да прилепне върху перинеума, така всичко отива в колектора. Може да пробвате на наложите в началото без да отлепяте лепенката, да усетите момента. Друго което мога да споделя е преди поставянето хубаво да измиете вулвата и да почистите лабийките с памуче, особено ако е акало бебчето преди да поставите колектора. Ами май това е накратко моя опит, хубава вечер !!!

# 575
  • Варна
Здравейте, милички!
Много ви благодаря, че сте се сетили за нас с Малена!  Hug lovekiss Много мило ми стана, супер сте!  Hug Hug Hug  diana_val4eva, а ти цяла рима си ни спретнала.  Hug
Сега да ви почерпя - всеки да си хареса по нещичко  Wink

Моят мъж вчера се прибра точно за празника на щерка си. Simple Smile Сега вече нещата не са чак толкова черни. Благодаря ви за разбирането с моето мрън-мрън.  Hug  Наистина имах нужда да ви се оплача Hug Сега се чувствам по-добре. Е не , че мъжО днес не ме изнерви, ама както и да е..

Дани Илиева, Славче, бройте ме и мене към отбора на рибоците.  Mr. Green Верно сме темерутести и мълчаливи на моменти и малко комплексари, ама пък колко сме добрички, грижовни, чувствителни, жертвоготовни. .. Flutter Mr. Green  В нашата група май доста станахме Риби или обвързани с Риби. Клуб за взаимопомощ и споделяне хич не е лоша идея. hahaha
Другият клуб трябва да е Интернет-маниачка или Женена за такъв.  Joy Joy Joy

Мишчица, Вио, със сълзи се смях за лИбовните трепети на мъниците.  Joy Joy Joy Това са невероятни бисери. hahaha Представям си след 2-3 години моята мома какви ще ми ги сервира.  ooooh!

Валери, Джейдед, то верно ние ще се забавляваме и ще ходим по круизи. Аз сега това работя де - разхождам разни американски бабички, дето са си отгледали децата (те повечето внуци не гледат) и сега само живеят, купонясват и ходят по света.  Crazy Party АКо ми изтърпите професионалните деформации да намирам кусури в хотели, ресторанти, организация и т.н ще сме си супер компания.   bowuu Пък младите да се оправят сами.  Whistling

Джейдед, ПРЕКРАСНИ сте с Радина на снимката!  Heart Eyes Heart Eyes Много любов и нежност струи от нея. Hug Като ми каза за сядането от 6тия месец, аз попрочетох туй-онуй и наистина повечето ортопеди препоръчват сядането да е от 6тия месец и пак да не се насилва детето. Чак се ядосвам, че въобще не подложих на съмнение това, което ми каза нашата педиатърка и почнахме с упражнения и сядане от 5 месец. Тя не, че Малена седи де, но ме хвана яд на мене си.  Crossing Arms  Hug

Тара, много ми харесва като преоръчаш някоя книга.  Hug Стана ми интересно за този сръбски автор. Ще го потърся. Аз харесвам Момо Капор - има уникални разсъждения и анализи на сръбския характер. Много от тях са валидни и за нас българите.

anniaiki, ти абсолютно разби мита за сухите счетоводители, които нямат чувство за хумор. Аз май с всеки твой пост се смея.  Hug

Заинтригувахте ме и с "Моето компетентно дете". Ще взема и аз да я прочета, че да не остана назад.  Blush Аз иначе сега чета на Д-р Карп "Най-щастливото детев квартала" та да се подготвям за възрастта след 1 годинка.  Mr. Green

Дана, и Малена от раждането почти си дърпа косата. Някой път толкова силно, че чак се разплаква, но не се усещя, че тя сама си причинява болка, глупаченцето ми.  Grinning

Сладката Мими, честита месечинка на Габи!   bouquet  bouquet  bouquet

neci, добре ли е вече сладкишчето Маги? Съжалявам, че е била болничка сте имали неспокойна нощ. Hug

Забравих да кажа, че мъжът ми донесе на Малена подарък от негови приятели. Момичето е оплело супер сладка шапка като еленче с рогца. Много е готина. Тези дни ще я снимам да ви я покажа.

Хайде хубава и спокойна вечер от нас!

# 576
Лелеее, Q-T, пропуснах месечинката на Малена  Sad Да ти е жива и здрава и зло да я забрави  Hug

Честито и на Габи!

Миленка, акк така още нямате вода  Shocked Shocked Shocked ама то стана цяла седмица вече  Shocked Shocked Shocked

Дани
, това със урината в памука малко странно звучи - ми то както и да си миеш ръцете няма да са стерилни, тогава какъв е смисълт от сетрилна урина  newsm78 Иди ги разбери тия доктори... Иначе от това, което си написала и от разказа на Ив излиза, че при момиченцата много трудно се събира урина, защото тя самата форма и дупчицата са идеални за пишлето и за залепване около него, ама хич не са приспособени за странните извивки около срамните устни при момиченцето.

Аниаки, счетоводството няма общо с характера на човека  Laughing Моят баща е счетоводител, но е с изключително чувство за хумор и много забавен, точно като теб и е точно така педантичен в работата си и тотален работохолик  Laughing Така че, ясни сте ми  Laughing А аз не понасям цифри... нищо, че и моята работа е половината счетоводство, т.е. аз гледам това, което вие пишете в отчетите и анализирам, анализирам  Joy Joy Joy

Неси
Hug

# 577
Авторът се казва Давид Албахари. В предговора обяснява какво е микроразказ - може да е и само едно изречение, но трябва да има глагол задължително, действие да се случва. Заглавието може да е част от разказа, да го допълва и общо взето разказът трябва с няколко думи да разказва голяма история... ама то на практика всъщност само загатва голяма история, защото така са подбрани думите, че после ти си представяш картини, които не ги пише  Laughing

Аз пък сега ще потърся Момо Капор  Laughing

# 578
Зори, честита половин годинка на Маленка! Да е винаги все така сладка и усмихната, както беше последния път когато ви видях Hug

Сладката Мими , честита месечинка и на Габи! Много здраве и хубави емоции да имате с нея Laughing
Еси, и на теб весел празник . Много здраве, късмет и продължавай да създаваш такива красоти,които да радват очите и душите на хората  bouquet

# 579
  • София
Честита половин годинка на Малена и Габи, нека растат здрави и усмихнати  Hug
neci Радвам се, че Маги и по-добре.
Джадет, страааахотни сте. Като куклички  Heart Eyes

Вики нещо едното и оченце е със засъхнали гурелчета от тази сутрин, и вече няколко пъти го промивах с лайка....пък да видим. Ставам, че почнах да чистя уж  ooooh!

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 14:57 от Мишчица

# 580
На бързо да драсна,защото съм на гости при родителите ми и не мога много да ви чета1 Sad
Благодаря ви за подкрепата и съветите за чурката,снощи сама я оправих ама лекичко,да си идва мъжа ми,чееееееееее Crossing Arms
Neciмисля,че ти ме попита за сайта,като влезеш,горе в дясно има статии и като кликнеш се отварят всички.На Родителство отдолу е конкретно това-Развитие на детето-за различните месеци.И много други статии.
Нямам търпение да се прибирам и да ви изчета! Hug
Момичета тази година ще празнуваме 8-ми март като мами!Е някои си го празнуват ,защото имат и по-големи дечица!  bouquetДо скоро!Дано да няма болни мами и дечица! Praynig

# 581
Здравейте  и от нас,
не се включваме често, но за това пък сме активни читатели.
На вчерашните месечинки Малена и Габи, ЧЕСТИТО!!! Ние имаме днес месечинка, цели пет месеца сме вече. Иначе всичко около нас е наред. През изминалата седмица правихме снимка на крачетата за луксация и се оказа, че всичко е наред, така че много сме щастливи.

Целувки на всички през този прекрасен слънчев ден.

# 582
Тара, след като си така убедена в чувството ми за хумор, защо си правиш експерименти с мен. Наричаш ме Аниаки  Mr. Green Аз нали за това се напъвам да работя - да не би да се преквалифицирам в това трибуквеното след името ми.

Зорница е с обрив от днес.  Sad Вчера забелязах под гушката нещо като пъпчици, но си помислих, че е прекалила с плюнченето. Тази сутрин по цялото тяло - крачета, гърдички, а сега и над веждите, има нещо като пъпчици. Не са изпъкнали, кожата е гладка както преди, но е цялата на червени малки петна. А единственото, което съм приела различно са четири парацетамола в четвъртък - два сутрин и два вечер. newsm78 Педиатърът ни е в болнични от няколко месеца вече - утре ще видим при кой ще ни препрати.

Днес в Борисовата градина колко много майки с малките си кенгурчета се разхождаха  Heart Eyes Дори имаше и такива, които тренираха странен зимен спорт - "бутане на количка в преспи" - ако зависи от мен, давам на всяка една от тях медал, без да се явяват на състезание.

# 583
Музикален поздрав от нас  Mr. Green

В ролята на певеца и на бебешкото земетресение - племенника Але
В ролята на гледащия лошо - Зорница

http://youtu.be/T2qZShILoKo

"Не знам, защо не знам"  Joy

http://youtu.be/y6JnVfm61kE

"Защо ме гледаш толкова лошо бе, Золи"  Joy
НиИ смИ майни, да знаИтИ.

http://youtu.be/K6rtXd7mPmw

# 584
Музикален поздрав от нас  Mr. Green

В ролята на певеца и на бебешкото земетресение - племенника Але
В ролята на гледащия лошо - Зорница

http://youtu.be/T2qZShILoKo

"Не знам, защо не знам"  Joy

http://youtu.be/y6JnVfm61kE

"Защо ме гледаш толкова лошо бе, Золи"  Joy
НиИ смИ майни, да знаИтИ.

http://youtu.be/K6rtXd7mPmw

hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao-Тръшна го ангинааааа  hahaha hahaha Лелееее смях се с глас  hahaha Малката стоически издържа на люшкането  Mr. Green Ани , много са сладки и двамата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт