Голям сладур е племенника ти, а милата Зори стоически изтърпя и пеенето и друсането
Ама имаше и оферта-да се смените, ти да пееш той да снима ахахахахахахахахаха
не е умишлено, Ани 
Защо ме гледаш лошо, Зори? ми стана любимо 
Големи сладури са. А това люлеене тип земетресение.... ми е толкова познато 
Мойто слънчице Ана Мария се роди на 23.09.2011 в Света София след дълги часове опити за естествено раждане все пак чрез цезарово сечение, че ми е много любопитна и си беше вирнала нослето да посреща света
, но ми е здравичка и това е най-важното!
. И така реших, че не е подходящия сезон за какива експерименти и ще поизчакам, в последствие слушах и уебинара за захранването и съвсен се разколебах

)

))

.Вече заместих следобедно хранене, сега се чудя като свърши тази каша, каква друга да и взема 
.

Шегата настрана написах им едно писмо днес, ей така, ако искат просто да си обърнат внимание на качеството на услугите. Отговорили са ми в няколко реда, съвсем шаблонно, на ЛАТИНИЦА, в стил вие сте права да си негодувате и ние ви се извиняваме, но има подробности, които не знаете, пък те ни оправдават за проблема, точка и приятен ден. Както и да е, минала работа, аз съм си взела бележка, както се казва и ще си търся друга е-книжарница.
Зори и племенника ти са сладурчета 

Днес минах да купя и първата каша и седях седях почетох и накрая си тръгнах без да съм купила нищо,че не можах да разбера с кое е най-добре да се започне.
Пълен мрак са ми тези каши.
Украсих къщата, ама Радина се размрънка, че иска да спи и аз трябваше веднага да заема функцията си на матрак. Като се наспи, продължавам с шетнята. В този ред на мисли, преди малко забравих да поздравя Славка
Да си жива и здрава и момчето ти да е много здраво. Бъди щастлива, обичана и обичаща и дано течението да те носи винаги в желаната посока 
Да не ни стига подобно нещастие. Препоръчани теми