Емо е на гости на баба си.Много му е добре там , даже трудно го прибирам после.
Иначе още няма вода , вече свикнах с тубите
Честита месечинка на Габи , на Маленка, и на патеричка на останалите които пропуснах тези дни!
Чао че мойто огладня пак!

Да е щастлива. еsy, честито и на теб. Да бъдеш все така вдъхновена за красивото 
Много мило ми стана, супер сте!
diana_val4eva, а ти цяла рима си ни спретнала. 

Сега вече нещата не са чак толкова черни. Благодаря ви за разбирането с моето мрън-мрън.
Наистина имах нужда да ви се оплача
Сега се чувствам по-добре. Е не , че мъжО днес не ме изнерви, ама както и да е..

Това са невероятни бисери.
Представям си след 2-3 години моята мома какви ще ми ги сервира. 
АКо ми изтърпите професионалните деформации да намирам кусури в хотели, ресторанти, организация и т.н ще сме си супер компания.
Пък младите да се оправят сами. 
Много любов и нежност струи от нея.
Като ми каза за сядането от 6тия месец, аз попрочетох туй-онуй и наистина повечето ортопеди препоръчват сядането да е от 6тия месец и пак да не се насилва детето. Чак се ядосвам, че въобще не подложих на съмнение това, което ми каза нашата педиатърка и почнахме с упражнения и сядане от 5 месец. Тя не, че Малена седи де, но ме хвана яд на мене си.

Стана ми интересно за този сръбски автор. Ще го потърся. Аз харесвам Момо Капор - има уникални разсъждения и анализи на сръбския характер. Много от тях са валидни и за нас българите.
Аз иначе сега чета на Д-р Карп "Най-щастливото детев квартала" та да се подготвям за възрастта след 1 годинка.

Да ти е жива и здрава и зло да я забрави 
Иди ги разбери тия доктори... Иначе от това, което си написала и от разказа на Ив излиза, че при момиченцата много трудно се събира урина, защото тя самата форма и дупчицата са идеални за пишлето и за залепване около него, ама хич не са приспособени за странните извивки около срамните устни при момиченцето.

До скоро!Дано да няма болни мами и дечица!
Вчера забелязах под гушката нещо като пъпчици, но си помислих, че е прекалила с плюнченето. Тази сутрин по цялото тяло - крачета, гърдички, а сега и над веждите, има нещо като пъпчици. Не са изпъкнали, кожата е гладка както преди, но е цялата на червени малки петна. А единственото, което съм приела различно са четири парацетамола в четвъртък - два сутрин и два вечер.
Педиатърът ни е в болнични от няколко месеца вече - утре ще видим при кой ще ни препрати.
Дори имаше и такива, които тренираха странен зимен спорт - "бутане на количка в преспи" - ако зависи от мен, давам на всяка една от тях медал, без да се явяват на състезание. 

-Тръшна го ангинааааа
Лелееее смях се с глас
Малката стоически издържа на люшкането
Препоръчани теми