Отговори
# 600
Славче, Честит Рожден Ден  на теб и твоя син,да сте живи и здрави и с много сбъднати мечти  bouquet

# 601
  • Варна
Здравейте!

Anniaiki, голяма забава във вашето семейство!  Grinning Hug Много сладък племеник имаш, а адашката ми Золи е просто голям бонбон! Heart Eyes Hug Да я нащипеш и нацелуваш от мен!  Hug

Валери, ами вие с Джейдед обичате палатки и други такива, ама на дърти години като сме с по 1-2 изкуствени колена, някой друг артрит за бонус и т.н., ще искаме да спим по на луксозничко.  Whistling Flutter  Joy

Джейдед, да си призная аз кашата много на око я бъркам.  Blush Особено като трябва да се дават 1-2 лъжички в началото. Гледам да не  много гъста, но да не е и съвсем течна. Но след като престои няколко минути тя така или иначе се втечнява. Четох, че кърмата има някакви ензими и втечнява почти всички храни , с които се смеси. Сигурно е харесала кашата Радинка. Мисля, че ако нещо не има харесва като вкус на бебоците със сигурност ще разберем и няма д апреглътнат от едната учтивост.  Mr. Green Ела да видиш какви физиономии прави Малена на водата  Sick - не оставя никакво съмнение колко много не и харесва.  Mr. Green И да не забравя - да ти е жив и здрав рожденикът, да ви обича и глези двете с щерката и да сте много, много щастливи! Hug

По повод на водата как мислите да предлагам ли чайче вместо вода?  newsm78 МОже пък да и хареса? Или да не я насилвам да пие ако не иска? Аз всъщност само и предлагам. Тяси хваща шишето и го надига, че и е много интересно и като установи, че пак и давам същата гадост плюе и се муси.  hahaha

МишHug Hug Hug Ужасно е наистина, когато млад човек, чийто живот е пред него, си отиде.. Съжалявам..Прегръщам те..

Славче, мила! И тук да ти честитя двойния празник! Дано празнувате със семейството! Пожелавам ти на ръце да те носят твоите мъже, а малката ти щерка да те радва и подкрепя. Много любов и топлина на този хубав ден!  Hug

Толкова е хубаво като има слънчице. Днес бяхме на разходка в морската. Малена си поспинка като добро дете, после си похапна, съвсем мъничко помрънка , но се разминахме без носене. Simple Smile
ХУбава и спокойна вечер на мами и бебета!

# 602
Ако напиша ,че съм бясна ще е малко . #Cussing outАма първо вас да ви видя какви ги дробите тука  Mr. GreenСлави, честит двоен празник   bouquetТи -щастлива и красива ,а младежа здрав и студент по медицина  Mr. Green
 Laughingjaded,честит рожден ден на Жорката  LaughingДа е  жив и здрав ,мноооого  парички  да носи ,че  малка Радина да  харчи  ,а ти да  си го обичаш все така с цялото си сърце  bouquet А сега за моите нерви  Twisted Evil
Отиваме с Иван при педи  като той изрично всеки път се разбира с нея ,че в 17 часа сме там да не чакаме с всички болни.И какво се случва 8 поциента.Обажда се той ,че сме пред кабинета ,а тая нещо  мънка и чакаме ние ,час и нещо  .Иван и звъни, тая му затвори с думите ще чакате колкото трябва  #Cussing outЛелеее  като излезе от колата и като влиза в кабинета с гръм и трясък 10 минутен скандал и хоп ни взе .И знаете ли за колко минутен преглед 4 #Cussing out само го премери 63 см ,а теглото аз  вкъщи си го меря.Обиколка на главата и КРАЙ.Казвам и искам с каша да започна ,а тя ЩЕ СТАНЕ ДЕБЕЛ Shocked Shocked Shocked #Crazy #CrazyТой тежи 6600  ShockedИ забележете цитирам "Започваш с плодово пюре в 16 часа и така след три седмици с  друго  плодово пюре като заместваш следобедно хранене Shockedкрай на цитата Питам я ами, ако има алергии в 18 часа какво правим Отговор- Няма да има  Shocked Тая все едно ми гледаше на карти Таро ShockedЕ как да отида другия път  #Cussing outДавайте съвет как да я сменям #2gunfire ,че не я издържамтая дропла Close
Оплаках се !

# 603
.... Така поне ми осигуряват ликвидност: аз плащам онлайн, те ми връщат кеш  Joy ....

Joy Joy Joy Joy Joy 

МишчицаHug Много е тъжно! А, това че все по-млади хора получават инфаркти за мен е най-страшното нещо. Този гаден мръсен стрес, той е виновен.

Момичета, пазете си нервите, стреса наистина убива, той отключва всички страшни болести...

Pavpb, много интересно и сладко  Grinning

# 604
  • София
ДИД мила моя, аз имам подобна случка, само че в кабинета, в който ме прие след двучасово чакане имаше дете болно от шарка и аз пробих с бивни пода на смрадливата поликлиника и ги дигнах всички във въздуха и излетях с гръм и трясък и така намерих моята докторица в Токуда, но аз там си плащам при всяко посещение, прегледа с ваксина е 40 кинта, без ваксина 25 кинта. Иначе ще си изтегля документите и ще си преместя детето при моето Джи Пи на следващото "преброяване" а то мисля е Юни месец, за да имам все пак от зор за ман някой , от който ако ми се наложи да вземам направления за специалист.

Аз от утре започвам със захранването, ще ви пиша момата как се държи:-))

Иначе днес видяхме Емо и майка му, а тя да ви кажа се беше спретнала с некъв минижуп и винено червен чорапогащник, е а кажете ми сега това на майка-кърмачка бива ли??? hahaha hahaha Емко си спеше милия, а като никога и наборката му Рада, чак Тарка се позачуди и взе да поглежда в количката аз това дете взела ли съм го или не, щото обикновено, там отдолу се чуваше винаги промънкване или рев.

Миш уви.....само се моли на Господ да сме живи и здрави и както викаше баба: носи си новите дрехи!

Забравих: Павче  Hug Hug

Славче, Jaded честити ви празници, много здраве, здраве и пак здраве!

# 605
  • София
Привет,
Включвам се само да пожелая хубави неща, на тези, които имат празник.
За тъжните неща няма какво да се пише и да се говори. Тъгата не може да се облече с думи, но хората са силни, особено майките.
При нас е пълна скука. Нищо интересно не се случва, но липсата на новини е добра новина.
Лека нощ и сладки сънища

# 606
Евитка жалкото , е че в клиника на Мазнейкова сиреч частна,но за децата си плащам само такса .Първия път когато го записахме всичко беше цветя и рози ,но .... всичко се прави по български  ooooh!

Иначе днес видяхме Емо и майка му, а тя да ви кажа се беше спретнала с некъв минижуп и винено червен чорапогащник, е а кажете ми сега това на майка-кърмачка бива ли??? hahaha hahaha
Ами нали после ще ходи ЧАЙ да пие душицата с гАджето, трябва да е Убавица  hahaha
Другата година като си сложи 800 кубика силикон и по цици ще тръгне по цетърО hahaha  hahaha hahaha

# 607
  • София
За цицки не знам, но ще си турнем с нея по едно филърче в устните и ботоксче,  където е нео ходимо. Хахахахаха

Сетила съм се да питам Миленка, кам са на Радинка обривите. Пооправиха ли се?

# 608
Дид, я не се ядосвай на разни смотани доФторици (кой го казва, дето аз всеки път се връщам от консултация с няколко години по-стара  Joy). За смяната: знам че се прави юни и декември май. Иначе по повод захранването аз мисля, че информацията ще си я черпя само и единствено от тук. От това, което вече съм прочела и ще се допитвам до по-опитните майки. Като си имаме Валери и Мишчица например, за какво са ни някакви измислени педиатърки  Joy

Това за пълнеенето от кашата и аз съм го чувала. Ама на мен ми е странно. Ти няма да му даваш по едно кило каша в крайна сметка, нали ще допълваш кърменето. А за заместването на хранене с плодово пюре, направо паднах, ама вече имам чувството нищо не може да ме очуди. В същото време, като тръгнеш да ги питаш нещо, и те ти се нахвърлят: "Това модерните майки само четете в интернет и се ровите, то ако беше толкова лесно, нямаше да се става толкова трудно лекар." Това беше одата на моята последния път. Дето ми заяви, че няма с какво да си мажа детето, от което да му минат обривите, така щяло да е, да чакам да го израсте и да се надявам да не направи астма. А да ви се похваля този СебаМед направо е вълшебен. Вече почти всичко е изчезнало, едно две петна стоят още, ама те са най-стари и най-вероятно им трябва повече време и повече третиране, за да се възстанови и там кожата.

Пенка, много симпатично ми стана това за липсата на новини, но като се замислиш, може и да си права Simple Smile

Еве, успех утре със захранването. Ще чакаме новини. При нас днес мина със смесен успех, но поне засега всичко е спокойно, няма изменения от никакво естество, изкарахме едно ако след самата каша с малко по-гъста консистенция, но с отличен цвят, та аз малко се поуспокоих. Ако я караме така, може и по-рано да й дам пюренце, че две седмици сигурно ще й балдиса от ориз Simple Smile
Да ти е жив и здрав Пешо, че вече удари 12-ият час: да се гледате и обичате още дълги години Simple Smile
И виж как съм ти написала за обривите и преди да питаш Simple Smile Благодаря, че ни мислиш  Hug Като дойда след 1-2 седмици, вече ще се видим лично Simple Smile Пък и на Тара минижупа дано да видя, че ми е домъчняло Joy

Q-T, според мен не е фатално, ако не иска вода. Ето ме мен жив пример: започнах да пия вода след като родих. Никога преди това не съм обичала или консумирала. Та всеки е различен, тя си набавя засега необходимото от кърмата, когато й дойде времето, ще започне да пие. Но не пречи да пробваш някакъв чай, току виж й харесал...
Иначе си права: на стари години сигурно ще ни е трудно да опъваме телесата по земята Simple Smile

Хайде лека нощ от мен и отсъстващите тези дни да се разпишат как са, че липсват  Hug

# 609
Дидкааааа,  Hug В клиниката на Мазнейкова ли ти е педиатърката? Как се казва? Там има една Дамянова дето изглежда готина, в смисъл, че винаги е усмихната. Тя ли е?

А за минижупчето позна  Laughing за гаджето се барвам така  Laughing да не забравя, че си е взел мацка и да има винаги едно малко притеснение, че някой друг може да ме грабне, та да се старае на максимум  Joy Joy Joy Ама тя Евитка не видя колко ми е къса поличката всъщност... едвам ми скрива дупето  Joy Joy Joy Мани майтапа, ама аз сега като отслабнах след раждането изглеждам по-добре от преди. Същите килограми съм, но фигурата ми е различна  newsm78 и което е най-странното по-хубава  newsm78 аз съм някакъв извънземен случай  с възрастта се сдобивам с по-готино тяло... ама тия пусти бръчки дето виждам, че се запоявяват... филърче, ботоксче, не ми пука, всичко, което ще ме върне 10 години назад го взимам веднага  Laughing

А, Рада, Радаааа, ми тя е прекрасна... моя кротък, моя много кротък Емо се събуди по време на разходката и се кокореше поне 20 минути, а "буйната" Рада спа непробудно през цялото време  Laughing Душичка е това дете, ама майка му само го набеждава, че е лошо  Joy Joy Joy

...Като си имаме Валери и Мишчица например, за какво са ни някакви измислени педиатърки  Joy

Ами да, много правилно казано! Те старите хора са го казали - не питай старило, а питай патило! Една майка, която вече е минала по този път (добра, старателна майка, която се стреми да даде най-доброто на детето си), ще даде сто пъти по-добри съвети от който и да е педиатър в мизерна поликлиника на мизерна заплата, щото той да не би да се развива в поликлиниката, нито чете какво ново под слънцето, нито пък му пука за всяко дете...

А, на Тара минижупа, те чака за разходки по софийските улици  Laughing

# 610
Ей, писах сто пъти и все забравям - честито на всички рожденници  Hug Джадет, не каза как е минала изненадата, или като се прибра половинът ти, ти все още беше марак за Радина и изненадата му беше, че въобще си будна  Laughing

Евитка утре ще разказва  Laughing

Айде наздраве на празнуващите!

# 611
  • София
Хехейейе Миленка суперза детенцето, много се радвам! Много мерси и за  пожеланията за мъжо, аз тъкмо го побутнах по случай рожденния си ден да спре да хърка. РАДА още се кокори и ме дразни и си дрънка една играчица и не заспива.

# 612
Тарка, детето съвсем примерно се наспа за един час, за да мога да стана и да дооправя вкъщи. Даже и празнична вечеря спретнах. Подариха ми тука някакъв фръц тиган и даже го тествах толкова ли е страхотен, като в рекламата. Мани майтапа, направих едни телешки гърди в него, станаха фантастични, сочни, вкусни и най-вече НЕмазни. Той половинът много се беше ядосал по работни въпроси, ама ние го посрещнахме с картонени шапчици Хепи Бърдей и със свирки от онези, дето като свирнеш и изскачат напред Simple Smile Та се развесели и много хубаво си изпразнувахме рождения ден. Сега са се натръшкали всички доволно около мен и спят.
То да взема и аз да си лягам вече, че кое време стана, а Радинчето напоследък става в 8 и утре пак ще се мъчи да ме вдигне детето  Joy

# 613
Тарка,тук в Люлин откри клиника та тая пача е тук.Ламбова се казва , няма такива дърти разбирания за живота  ooooh!jaded,аз това и казах,че ще яде каша малчо  максимум 10 дни не 20 години Mr. Green ама то просто като твоето педи  CrazyВидях снимките в суратя LaughingМного са сладки татко и щерка ,а малкото хайванче на всички снимки изкача отнякъде  hahaha Joy Joy

Айде Пешко Перонски да е жив и здрав и да търпи това сладко чудовище Евита Кокалянска hahaha
Майтапа на страна ама имам вече 5-6 въпроса към Валери и Мишлето  Laughing Laughing Mr. GreenЩе ги систематизирам и ги поднасям за  обсъждане тук на кръглата маса  LaughingМишле, не е за лак и нокти , а за манджи и пюрета   hahaha

# 614
ние за пореден път тази нощ /а и много предишни/, сме будни да ядем... имам чувството, че дойде ли нощ, ядем на всеки час  ooooh! направо ми е тежко Sad другите кърмени бебчета така ли са???

днес бяхме на гости у нашето наборче тук - и тя е половин българче Simple Smile много приятно си изкарахме, дори аз с огромен потрес установих, че някак неусетно са минали три часа гостуване  Shocked и скочих да си ходим, че много се застояхме, пък имаше още толкова много бебешки неща за обсъждане Simple Smile
та, майката ми каза, да съм била хранела вече Сара с истинска храна, защото била гладна и затова се будела - пък аз така или иначе, няма да замествам хранене скоро /надявам се/ и ще яде някакви неща по обед, така че не знам това как точно ще се отрази на нощното ядене, но както и да е...

честит рожден ден и от нас на всички - на 'половините' на Джадед и на Евита, на Славка и нейния син - всички да са здрави, много щастливи и да се стараят да минимизират максимално /как само се изразих Simple Smile/ грижите, който създават и да ви радват безкрайно   bouquet

Диана, така и майка ми преди две години си беше разменила комплименти с нашето джи-пи /при когото бяхме записани шест души семейство/ и го смени посред нищото - точно февруари-март беше; просто ако правиш смяната извън график /юни или декември/, пишеш някаква 'молба' /как само искат за всичко да им се молиш!  #Cussing out/ в здравна каса и после от новия си лекар си попълваш талона и това е.
наистина злоупотребяват понякога! като си спомня Джадед каква случка имаше - чак и аз се ядосах дистанционно!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт