Много сладък племеник имаш, а адашката ми Золи е просто голям бонбон!
Да я нащипеш и нацелуваш от мен! 
Особено като трябва да се дават 1-2 лъжички в началото. Гледам да не много гъста, но да не е и съвсем течна. Но след като престои няколко минути тя така или иначе се втечнява. Четох, че кърмата има някакви ензими и втечнява почти всички храни , с които се смеси. Сигурно е харесала кашата Радинка. Мисля, че ако нещо не има харесва като вкус на бебоците със сигурност ще разберем и няма д апреглътнат от едната учтивост.
- не оставя никакво съмнение колко много не и харесва. 
МОже пък да и хареса? Или да не я насилвам да пие ако не иска? Аз всъщност само и предлагам. Тяси хваща шишето и го надига, че и е много интересно и като установи, че пак и давам същата гадост плюе и се муси. 
Ужасно е наистина, когато млад човек, чийто живот е пред него, си отиде.. Съжалявам..Прегръщам те..
Ама първо вас да ви видя какви ги дробите тука
Ти -щастлива и красива ,а младежа здрав и студент по медицина
А сега за моите нерви
Лелеее като излезе от колата и като влиза в кабинета с гръм и трясък 10 минутен скандал и хоп ни взе .И знаете ли за колко минутен преглед 4
само го премери 63 см ,а теглото аз вкъщи си го меря.Обиколка на главата и КРАЙ.Казвам и искам с каша да започна ,а тя ЩЕ СТАНЕ ДЕБЕЛ
Той тежи 6600
Давайте съвет как да я сменям
,че не я издържамтая дропла 
....
Много е тъжно! А, това че все по-млади хора получават инфаркти за мен е най-страшното нещо. Този гаден мръсен стрес, той е виновен.
Емко си спеше милия, а като никога и наборката му Рада, чак Тарка се позачуди и взе да поглежда в количката аз това дете взела ли съм го или не, щото обикновено, там отдолу се чуваше винаги промънкване или рев.

). За смяната: знам че се прави юни и декември май. Иначе по повод захранването аз мисля, че информацията ще си я черпя само и единствено от тук. От това, което вече съм прочела и ще се допитвам до по-опитните майки. Като си имаме Валери и Мишчица например, за какво са ни някакви измислени педиатърки 

Благодаря, че ни мислиш
Като дойда след 1-2 седмици, вече ще се видим лично
Пък и на Тара минижупа дано да видя, че ми е домъчняло 
В клиниката на Мазнейкова ли ти е педиатърката? Как се казва? Там има една Дамянова дето изглежда готина, в смисъл, че винаги е усмихната. Тя ли е?
Ама тя Евитка не видя колко ми е къса поличката всъщност... едвам ми скрива дупето
Мани майтапа, ама аз сега като отслабнах след раждането изглеждам по-добре от преди. Същите килограми съм, но фигурата ми е различна
и което е най-странното по-хубава
аз съм някакъв извънземен случай с възрастта се сдобивам с по-готино тяло... ама тия пусти бръчки дето виждам, че се запоявяват... филърче, ботоксче, не ми пука, всичко, което ще ме върне 10 години назад го взимам веднага

Та се развесели и много хубаво си изпразнувахме рождения ден. Сега са се натръшкали всички доволно около мен и спят.
jaded,аз това и казах,че ще яде каша малчо максимум 10 дни не 20 години
Видях снимките в суратя

направо ми е тежко
другите кърмени бебчета така ли са???
много приятно си изкарахме, дори аз с огромен потрес установих, че някак неусетно са минали три часа гостуване 
/ грижите, който създават и да ви радват безкрайно 
/ в здравна каса и после от новия си лекар си попълваш талона и това е.