Евитка, днес започваме заедно захранването...мисля и аз да дам няколко лъжици каша, дано не оакаме пейзажа и този път
))) Стискайте палци 
Диана, като чуя такива небивалици и ми става зле. Сменяй веднага при възможност, това поне можеш и имаш право. Аз съм при нашата педи, защото е много миличка, има супер подход към децата, винаги когато поискам идва в къщи, а когато се обадя, че каката е болна веднага идва да я види. Сега с бебето консултациите ги правим в къщи и ваксините. Винаги си плащам, но тя никога не иска и с триста зора и ги бутам. Абе не се оплаквам, въпреки заетостта си и многото пациенти, винаги е отзивчива и съгласна с новостите в кърмене, захранване и т. н. Случихме поне на педиатър

Момичета, ето тук схеми за захранване на бебето, не, че не сте ги видели тези неща, но аз да ви покажа, може да ви е от полза, гледам, че и аз съм си водила някаква като съм захранвала каката
Леле, като гледам какви подробности съм писала, ама да не пропусна нещо...страх лозе пази 
Тара, завид за минито
))) Аз не, че съм носила някога, но сега пък хептен не мога да се вкрама в каквото и да е...моето гадже ще вземе да ме смени с тия габарити дето съм направила
)))Еви, jaded, да са ви здрави и послушни половинките! Много да ви радват и обичат!

Славка честит празник и на вас!
Аз от много блеене забравих да почерпя на 18-ти, че станахме вече големи хора, на половин година, но така е с майка забравана

Честит празник на всички празнуващи и днес!

Тия хора въобще, въобще не четат. Иначе всички педиатри казват, че от кашата се пълнее, но Гошко един дебелан според мерките... Освен това тук във форума не съм чела от нито една майка , че детето й е напълняло от каша.Аз реших да я давам на този етап с плодово пюре и в повечето дни сутрин, защото донякъде има логика въглехидратите да се дават в тази част от деня. Въпреки, че в момента, в който твърдите хранения станат три, така или иначе зърнените се разпределят в двете закуски-сутрешна и следобедна. Освен това зърнените са в основата на хранителната пирамида за деца. А и засищат и осигуряват по-добър сън, когато са във втората половина на деня.
-да знаеш ,че те копирам и всъщност доста терзания ми спестяваш,за което ти благодаря
,защото иначе става супер рядка.За водата ние грам,ама грам не пием,такава погнуса и ужас изпитва към нея
,че чак ми е жал,ама предлагам де........кога ще пропие един господ знае
.Момичета значи вече сериозно се притеснявам,това дете се обръща само от гръб по корем,на обратно изобщо не вдява как става работата,мъча я ,завъртам я не и не.Иначе вече стои седнала без помощ за 5-10 минути ,без да се къндилка и така се набира като е легнала ,че чак се припотява милата.Другото ново което забелязвам в поведението и е ,че не иска в шезлонга да яде/полегнала/ ,иска седнала а то така става хипер ульоскана работа
ръкомахане,бутане ,смях ,въртене ,страшна работа ,а най ме е яд когато яде пюрето да почне да пее ,такова пеене придрожено със смях няма ,а мен ме е страх да не се задави,уфффф бебишка му работа.Прегръщам ви и ставам,че зверилник е скокнал........а имах още да пиша ,ама после 
и навсякъде всичко е в пюре. Вчера имаше отгоре на главата, на мен целият ми анцуг беше в тиквено пюре, което се оказа че Вики най-малко харесва. Днес пащърнака не го разхищаваше толкова смело

като роди той две деца, ако е в по-добра форма - тогава да има претенции
Аз нещо съм им набрала на тия мъже днес, че моя нещо ме дразни. Не че прави нещо лошо, ама аз нещо съм се раздразнила напоследък и му казах да ми прави изненадки и мили неща, за да ми стане хубаво, а той само ми се обажда по сто пъти на ден да ми каже, че ме обича. И снощи му викам "стига думи, дай някакви дела - купи ми тортичка, заведи ме на разходчица, без аз да съм го планирала, ей така, изненадай ме с нещо, което АЗ обичам, за да ми покажеш, че мислиш за МЕН, стига само през твойте очи си гледал света". Той каза добре и днес пак същото и му се дръпнах и той ми вика "ми на мен такива неща не ми хрумват, много искам да те изненадам нещо, ама не се сещам как, аз не съм като тебе да измислям такива романтични неща" 
Явно заради това, докато я приготвям, ми се сгажда
. Сладурчета
,Евеее ама той мъжа ти от солидарност му се изредил,че да не го говорят хората ,че жена му го бие

Ще ви настинат трътките.