Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 793
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Баница "Белла" замразена. Ужасна след изпичане - дъх,мирис на гренясало.

# 196
Баница "Белла" замразена. Ужасна след изпичане - дъх,мирис на гренясало.

Освен това тези, които би трябвало да са със сирене - винаги са с извара.

# 197
  • софия
Стига де...всички видове ли?
Мразя зелени, сега ще ме откажеш тотално от маслините
Каламон/каламата не са зелени, не са и черни. Ние пък, само тях харесваме и ги ядем в промишлени количества Crazy

# 198
  • Пловдив
И аз Каламата купувам.  Peace

# 199

Не купувай просто насипни. Винаги вземам маслини, обезкостени, в буркан със саламура. Нямат консерванти и адитиви.

# 200
Не обичам обезкостени  Embarassed, насипните също са в саламура доколкото вижда. Най- често купувам в метални кутии със саламура вътре

# 201
В буркани има и необезкостени маслини - черни, зелени, жълти. Аз ги обезсолявам и накисвам както са в буркана, но с излята саламура, с чист екстра върджин. Чудни стават.
От консерва на мен не ми харесват, явно не случвам хубави и затова никога не купувам, след 2-3 несполучливи опита.

# 202

Не купувай просто насипни. Винаги вземам маслини, обезкостени, в буркан със саламура. Нямат консерванти и адитиви.
какво им е на насипните маслини?

# 203
какво им е на насипните маслини?

Саламурата е с консерванти, овкусители, а маслините са боядисани с боя.

# 204
И зелените ли?  май ще започна да купувам само в буркани

# 205
Ами всичките предполагам. Насипни маслини не купувам никога.

# 206
Благодаря, уча се от теб.

# 207
Защо всяко българско нещо в един момент го скапват?![/b]
Няма ли да проумеят /производителите/, че след като са спечелили купувачите, като намалят качеството веднага хората преминават на следващата марка......
Т.хартия купувам само Зева
Моля да споделите от коя марка черни маслини/в буркан/ сте доволни

# 208
Аз да споделя, че маслини взимах от Карфур в един голям буркан, различни бяха на цвят, имаше вътре нарязана чушка и чесън. Последния път като взимах, колкото и да се взирах, не се четеше срока на годност и не бяха хубави на вкус. И от незнание направих една грешка, да предупредя някой да не я повтори. Тези маслини от големия буркан от Карфур са нещо като туршиести, с по-различна саламура и аз излях саламурата и напълних буркана със зехтин, че и в хладилника го сложих и зехтина са пресече, стана твърд, ни маслината може да се извади, ни зехтина за салата да го използвам.

# 209
Купувах Зева много дълго време. Милде беше хубава доскоро. Вече наистина я развалиха - твърда е.

За маслините - купувам гръцки и испански. Испанските всичките са хубави, но трябва да се четат етикетите, макар че досега не съм попадала на маслина в буркан, която да е с добавени вредни адитиви. Има различни сортове от черните и всичките са хубави. Можеш да избираш с костилка или без. Има едни червени маслини, с костилка, заострено дупе и разкошен лимонов аромат Heart Eyes, явно такъв е сорта.
Преди време видях маслини във вакуумна опаковка - гръцки и турски. Имаше поне 3 Е-та изброени - консервант, оцветител, овкусител Twisted Evil.

Дух, зехтинът не е пресечен. Някои видове зехтин, когато са сложени в хладилник стават като захаросан мед и това е напълно нормално.
Залетите със зехтин вече обезсолени маслини, държа на плота в кухнята, т.е. на стайна температура.

Общи условия

Активация на акаунт