Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 744
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
На КРИНА и боба е отврат!Не 3,а 5 часа го варих и накрая пак си тропаше ooooh!

Онзи ден варих такъв, за 2 часа се развари просто
http://www.supermag.bg/zarneni/%D0%B1%D0%BE%D0%B1-%D0%BA%D1%80%D … %D0%B3%D1%80.html

Ето такъв беше

като споменахте  и беления- никога няма да повторя, и друг път ми се е случвало да остане и да хвърлям боб, но този така смърдеше......такава гадна плесен го беше покрила, това за 2 дни в хладилник, да не помислите, че месец е стоял. Представям си  как го обработват  Confused

# 181
Аз също вече се чудя каква марка ориз/леща/боб да купувам... Присъединявам се към разочарованите и от Крина и от Панини. Леща ми се яде от 2 месеца и всеки път се въртя около щанда и накрая не купувам нищо. Последно борих един пакет Панини, в тенджера под налягане увираше след 2 часа!!! Ориз взимах на Крина какви ли не разновидности: български, бланширан, перлен, дрън-дрън, имат един и същи вкус на дунапрен, само консистенцията е различна. Ако някой попадне на добра марка, моля да каже...

# 182
  • софия
Аз също вече се чудя каква марка ориз/леща/боб да купувам... Присъединявам се към разочарованите и от Крина и от Панини. Леща ми се яде от 2 месеца и всеки път се въртя около щанда и накрая не купувам нищо. Последно борих един пакет Панини, в тенджера под налягане увираше след 2 часа!!! Ориз взимах на Крина какви ли не разновидности: български, бланширан, перлен, дрън-дрън, имат един и същи вкус на дунапрен, само консистенцията е различна. Ако някой попадне на добра марка, моля да каже...
Купувам от Лидл леща - пише произход Канада и един ориз Medium Grain, италиански. И от двете съм много доволна. В момента съм в издирване на боб. Взела съм един с произход Аржентина, но още не съм го пробвала. Киргистанския/Казахстанския със сигурност не става. Изхвърлих половин пакет след последния път, в който варих боб чорба 2 1/2 часа.

# 183
В Карфур има леща, която е собствена марка на супермаркета. В кафяв пакет е с надписи на гръцки език. Увира за 30 минути и е много вкусна. 500 г е за около 2 лева. Само от нея купувам вече много време.

# 184
Тук прочетох коментари за кис. мляко Боженци и понеже такова купуваме от година и нещо и ни харесва, се разрових за повече информация - ето една статия, на който му е интересно
http://www.regal.bg/show.php?storyid=1732648
направо съм изумена, дори се опитвам да се сетя дали съм попадала на софийското мляко  Crazy

# 185
На път съм да не купя повече тоалетна хартия Милде. Последният път купих 2 пакета по 8 ролки, но различни аромати. И първата, и втората опаковка са кофти - хартията вече не е така мека, всъщност направо е груба.

# 186
Затова пък „Емека“ определено е с повишено качество.

# 187
Затова пък „Емека“ определено е с повишено качество.

Shocked, не я харесвах, защото беше супертънка и рехава на ролката.

Защо всяко българско нещо в един момент го скапват?!

# 188
аз все търся обикновена, неароматизирана, неоцветена хартия, ама рядко намирам, оказва се дефицит сред останалите "емеки, зимно-летни" и т.н. из**зици Embarassed ooooh!

# 189
Имаше една с вицове, притчи и други интересни. Но от година не съм я намирала. Някой виждал ли я в някоя верига? Тя не беше ароматизирана.

# 190
  • Пловдив
Не купувам газирани напитки, "натурални сокове" в кутии, продукти "Бела", маргарин, черни маслини, бульончета и разни сухи супи "Маги" и т.н.,българско масло и мноого други неща.. Simple Smile
За тоалетната хартия: и аз купувам неароматизирана, обикновена...

# 191
а какво им е на корите за баница "Белла" /точени; наглед или етикет - нищо Rolling Eyes/?

# 192
а какво им е на корите за баница "Белла" /точени; наглед или етикет - нищо Rolling Eyes/?

А на черните маслини  newsm78

За тоалетната хартия бях мно приятно изненадана от Белана, някаква лилавичка беше на промоция скоро в Кауфланд, вече не я виждам обаче

# 193
  • Пловдив
Черните маслини са допълнително оцветени...

За "Бела" - вътрешно инфо... Wink

Ааа, и не купувам "Бейкроуз" и кубети...

# 194
Стига де...всички видове ли?
Мразя зелени, сега ще ме откажеш тотално от маслините

Общи условия

Активация на акаунт