Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 734
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Лавацата,която купих скоро от Кауфланд няма нищо общо с предишната такава - май е прегорена партидата, ама те и затова бяха ги пакетирали 3 бр, като едната е подарък.

# 166
Лавацата,която купих скоро от Кауфланд няма нищо общо с предишната такава - май е прегорена партидата, ама те и затова бяха ги пакетирали 3 бр, като едната е подарък.

бих върнала за рекламация. Винаги връщам развалена храна - мъжът ми мрънка, ама ако ще и за 2 лв. да е, струва си - принципно!

# 167
  • София
Е стига де! Какво й е на Лавацата?
Купувам от години само черната Лаваца - 100% арабика и е страхотна, суперароматна Heart Eyes.
Но може би, защото я купувам само от едно място и е италианска със сигурност.

Това е Peace На 90 процента е румънска Naughty

# 168
Лелеее, супер темичка.
По-късно ще пиша пак, но сега вместо запис - първото, което се сещам , че няма да купя е обувки на малкия с великата марка Колев и Колев. 10 дни след 30-дневната гаранция заминаха на боклука. Но то на боклуците там си им е мястото, де. Цената им е обратнопропорционална на качеството.

# 169
Лелеее, супер темичка.
По-късно ще пиша пак, но сега вместо запис - първото, което се сещам , че няма да купя е обувки на малкия с великата марка Колев и Колев. 10 дни след 30-дневната гаранция заминаха на боклука. Но то на боклуците там си им е мястото, де. Цената им е обратнопропорционална на качеството.
Прехвалени боклуци!На голямата ми дъщеря й падна нокътя от буйките за прохождане на Колев и Колев #Cussing out

# 170
Аз към "Колев и Колев" забележки нямам - имаме опит с буйки и един чифт ботуши. Всъщност само високата им цена и това, че намерихме добри обувки на по-ниски цени - "Капчица" ме накара да спра с "Колев и Колев".жА за да падне нокът, май са били много тесни Rolling Eyes

# 171
Не,изобщо не са били тесни-бяха си по мярка!
Проблема беше,че бяха някакъв нов модел-34 лв-много пари за тогава и отпред,точно на пръстчетата, имаха много дебел шев!

# 172
  • гр. София
Канадска леща на "PANINO". Снощи я варих два часа и половина и така и не се свари  ooooh!

# 173
Канадска леща на "PANINO". Снощи я варих два часа и половина и така и не се свари  ooooh!
Панино нещо ги развалиха. Брашно, леща, ориз, всичко купувах на тяхната марка. Вече не са хубави. Обособено на Панино един ориз камолино, имаше ужасен дъх и вкус и замина на боклука. И лещата и брашното не са вече същите.

# 174

След като варих 3 часа леща Крина, никога повече не купих от нея.

Обувки Колев и Колев са нещото, което и пари да ми дават, няма да купя.

Да добавя - краве масло "Маджаров" - масло, но друг път.

# 175
  • гр. София
Духче, благодаря, че сподели и за останалите продукти на "Панино". Явно няма да се купуват...

След като варих 3 часа леща Крина, никога повече не купих от нея.
Олеле, и "Крина" ли е зле откъм леща?  ooooh!

# 176
Аз още в първата тема писах за леща "Крина" - нервите си скъсах след 3-часовото варене, пак дрънчеше Twisted Evil.
После и други дами споделиха същото.

Не знам, но вкусна леща не намирам от много време. Като се сготви и зърната се разпукват и цъфтят. Едно време не помня да беше така. Поради тази причина предпочитам да готвя боб, купувам си домашен - търкулко.

# 177
На КРИНА и боба е отврат!Не 3,а 5 часа го варих и накрая пак си тропаше ooooh!

# 178
Оказва се, че "Крина" са развалили голяма част от асортимента си.
Те предлагат различни видове боб - едър, шарен, дребен, белен. Обаче това не ме впечатлява.

# 179
  • гр. София
Проблемът е, че у нас лещата е от внос. Понастоящем нямаме семепроизводство на леща, съответно не се и произвежда за консумация. За миналата година са били засети само 48 декара от Добруджански земеделски институт с цел семепроизводство, а не за стокова продукция. За сравнение през 2006 г. е имало 454 декара леща.

И с боба общо взето така стоят нещата.  Confused Няма стокова продукция, затова внасяме китайски.

Това е официална информация.

Общи условия

Активация на акаунт