Какво повече няма да купя - тема 2

• 88 167
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Не купувам натурални сокове "Филикон".Веднъж в сока имаше тъмни частици.Разрязахме кутията и изкарахме една шепа мухъл.

не знам тези сокове да имат претенциите да са "натурални"... пише ли натурален сок на кутията?
никога не съм опитвала или купувала техен сок...

# 226
Не купувам натурални сокове "Филикон".Веднъж в сока имаше тъмни частици.Разрязахме кутията и изкарахме една шепа мухъл.

не знам тези сокове да имат претенциите да са "натурални"... пише ли натурален сок на кутията?
никога не съм опитвала или купувала техен сок...

Мисля,че пише,че са натурални.Но имаше една шепа мухъл!В това беше проблема.Няма да повторя.

# 227
Сега открих темата,записвам се да ви следя.

# 228
  • Варна
Да, да, Лаваца. Аз взимах Лаваца и Давидов за машината и не ставаше за пиене. Поради което реших, че е от прехвалената машина и спрях този вид кафе и минах на разтворимо. Машината ми седи няколко години така, като аксесоар. Изобщо не бях допуснала, че е от кафето.
Малко извън темата, обаче да знаете къде може да се намери кафе Синя планина? Някой ми беше казал, че идвало със специална пратка от забравих коя държава само и единствено за Мусала, после го пих същото и на друго място и си мисля, че това със специалната пратка е мит.

Кафе "Синя планина" -http://www.gourmetroom-bg.com/2011/кафе-jamaica-blue-mountain-125-г/

Кафе "Зелена Планина"-http://comlinkcoffeeshop.com/index.php?main_page=index&manuf … rt=20a&page=1

Лавацата явно само по- скъпата е хубава. Сега харесвам Qualita oro. Има едно Crema &gusto-пълен отврат.

Никога няма да купя кисело мляко на Сердика. Миналото лято бях купила розовото за деца. Заминахме за два дни и го бяхме го забравили на плота. Вътре имаше малки бели червейчета Sick

# 229
Много благодаря за сайта. Много се радвам да открия и Кения, което ми харесва повече от Синя планина, а виждам, че и цената е добра. Много се радвам.   bouquet

# 230
Крема е густо на Лаваца е наистина ужасна. Лаваца 100% арабика е хубаво и ароматно кафе.
В тази връзка - никога няма да купя кафе Нова Бразилия, Чибо, евтините варианти на Дау Егбърдс.

# 231
На мен разтворимото Чибо много ми харесва

# 232
Аз имах предвид млените варианти за приготвяне с мока.

# 233
И аз да следя какво да не купувам Simple Smile

# 234
И аз да следя какво да не купувам Simple Smile

Ами вече има наистина действащ бутон Извести...Защо се продължава с този спам?

# 235
Извинявам се за което!

# 236
Препоръчайте хубаво козе сирене, да не е от деликатесните, меките, че давам и на малката. Купувала съм Маджаров, Дъга, Файн Фууд (това пише на опаковката, не съм сигурна дали е марка) и Фрезко. В интерес на истината най-много ми харесва на Маджаров, но там е на късмет, понякога е с тебеширени съставки, както стана въпрос по-рано в темата, а когато е хубаво, е хубаво, но не ми се рискува. Фрезко също ми харесва, но защо е толкова по-скъпо от всички останали кози сирена? Другите две не ми харесват.
Мисля си, че като се прави следващата тема, е хубаво на първата страница да се поместят марките, които да не купуваме. Последния път като избирах сирене, гледам доста производители, за повечето бях чела нещо в темата, но за някои не можех да се спомня какви бяха отзивите. Хубаво е да има всичко на една страница, да се принтира и така да се ходи на пазар. Обаче е доста трудоемка задача, ще станат 100 страници за четене за да се осъществи тази идея.

# 237
Според мен пък не е разумно да се прави официален списък на тотално заклеймени марки.
Просто защото говорим за хранителни продукти, при които може да има различия в отделните партиди.
А и не винаги това, че вкусът лично на нас не ни харесва, означава, че храната не е качествена.

Все си мисля, че е по-логично да има бял списък на продуктите. Така или иначе марките на пазара са безкрайно много. По-лесно е да се каже какво ни харесва. Ако разбира се някой продукт ни е разочаровал, винаги можем да информираме другите с какво.

# 238
Според мен пък не е разумно да се прави официален списък на тотално заклеймени марки.
Просто защото говорим за хранителни продукти, при които може да има различия в отделните партиди.
точно тези различия са най-тъпото нещо в бг...хареса ти нещо, вкусно, качествено и след това няколко партиди пълен боклук...Затова мисля, че трябва да има такива списъци,като този, само лошото е че производителите са твърде заети, за да четат мненията на обикновения потребител! Peace

# 239
Дух, козето сирене Лакрима е наистина много хубаво. Намирам го само в Метро.

Карола, добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт