Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 826
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Какви са качествата на хубавото масло? Аз купувам българско, вносно, всякакво, на което пише масло без растителни ала-бала и съм се чудила по кой критерий да избирам маслото.
За мен единственото хубаво българско масло е на Домлян Peace

# 61
Какви са качествата на хубавото масло? Аз купувам българско, вносно, всякакво, на което пише масло без растителни ала-бала и съм се чудила по кой критерий да избирам маслото.
За мен единственото хубаво българско масло е на Домлян Peace

Абсолютно точно за Домлян! Лично съм говорила със собственика и имам гаранцията му, че вътре не попадат никакви странични продукти!  Peace Разкошно е

# 62
Темата не е за това, но и киселото мляко на Домлян е много хубаво.

# 63
Какво,като темата не е затова ?
Нека да се споделят и положителните продукти !
защо за всяко нещо трябва да има нова тема и да се сърфира????
Още един глас за продуктите на "Домлян" ! Peace

# 64
А защо не харесвате млеката на баба? Аз кисело мляко си купувам основно На баба по БДС, засега то ми харесва най-много в последно време. Отдолу има някаква закваска, която ми напомня за млеката от едно време Simple Smile

# 65
Никога не съм опитвала продукти на Домлян, защото сега съм фен на друга марка /но нали не е за това темата/  Mr. Green

Не купувам месо, луканки, салами, пастети месни, всякакви шунки, риба и консерви без значение марката им. Просто съм погнусена вече и не консумираме вкъщи и изобщо.

Също не купувам сокове, бисквитки, чипс, солети и всякакви такива пакетирани боклуци.

А готови салати насипни или продукти от топла витрина не съм купувала от 5-6 години.

Темата малко тръгна в посока храни, но се надявам все повече хора да се замислят с какво и как се хранят семействата им...

# 66
  • гр. София
По отношение на киселото мляко "На баба" по БДС аз имам вече особено мнение. От четри месеца насам си правя един експеримент - имам една неотворена кофичка в хладилника. Отдавна й изтече годността, но още не се е издула отгоре. Чудя се дали изобщо ще вкисне в това десетилетие.
Та може и на вкус да го докарват, обаче явно е бъкано с консерванти  Rolling Eyes Което ще рече, че или стандартът БДС е страхотно изменен и няма НИЩО общо с някогашния, или изобщо не е по стандарт.

За тези от вас, които си купуват нарязано вакуумирано пуешко филе на "Браво", искам да кажа, че според съдържанието си то съдържа сгъстители. Интересно какво има да му се сгъстява на месото  ooooh! Но явно толкова е месо... Пък и като се има предвид, че разните там шунки и филета в по-голямата си част се правят от прахчета и прат...  ooooh!

# 67

Още един глас за продуктите на "Домлян" ! Peace

+1 Peace И не само млякото, ами и пушеното топено сирене е много хубаво. Май ни трябва и тема какво бих купил/а отново и отново Mr. Green

Другите неща, които не бих купила са повечето видове кроасани, млека, чиято цена е 30-40-50 ст. или както преди ги бяха пускали на промоция по 10ст. (по-добре е човек да не пие мляко, отколкото този т.нар "млечен продукт"), разни кашкавали и сирена от растителни мазнини също ме е страх да купувам Confused Не купувам и сосове, разтворим студен чай, разтворими сокове и енергийни напитки. От последните 3 направо си ме е страх.

Ех, ако можех да се откажа и от чипса Crazy Но от него 1 марка никога не купувам и това е "Чипи"- винаги има и по някоя обелка от картоф или зеленясал такъв. Късмет ли ми е, какво е- не знам, но всеки път едно и също- не мерси Naughty

# 68
  • гр. София
Сещам се за още някои неща, които никога няма да купя.  Tired
Това са продуктите "Тео бебе" - шампоан и прах за пране.

На предния етикет на шампоана пише, че съдържа лайка. Отзад обаче, където е описанието на съставките, няма и помен от лайка. За сравнение - друг бебешки шампоан, на който пише, че е с лайка, има в съдържанието си "camomila extract".

На двата вида прахове за пране - с лайка и с алое - е същото: не пише да съдържат екстракт от лайка, съответно от алое. На сайта на фирмата-производител има информационен лист за съставките на праховете за пране. Лайката и алоето липсват  Tired

Не разбирам как може такова нещо! А и все пак става въпрос за бебешки продукти  ooooh!
Като пишеш "съдържа лайка", ми слагай лайка, да му се не види! Twisted Evil

Да, знам, че има и вероятност нещо да е написано в съставките, но реално да не е вложено в продукта  Confused

# 69
  • Пловдив
Много полезна тема

# 70
  • Sofia
Аз също не съм доволна от обувките на БАТА. Купих си боти за сума ти пари и се разлепиха за нула време.

От Лидл съм взимала пиле охладено, уж срока на изтичане на годността е след 4-5 дни, а мирише като на развалено.

# 71
Аз също не съм доволна от обувките на БАТА. Купих си боти за сума ти пари и се разлепиха за нула време.

Тъкмо към едни такива се бях засилила и 2ри ден ги мисля вече ooooh! Междувременно пробвах няколко други чифта от същата марка и бяха с много "дървени" подметки Sad Да се чудиш как струват по 100 и кусур лева като още в магазина убиват Thinking

Друго към списъка с "не-купувам-нивга-веч" са ми едни бонбони от типа marshmallows прозиведени за Карфур- е няма толкова аромати и вкусове, които да ти се "бият" в устата, оставяйки дъх на невфтопреработващ продукт. Аз ли нацелих кофти партида или са такива ??? newsm78, но знам си, че няма да повторя експеримента Stop

# 72
  • гр. София
Тъкмо към едни такива се бях засилила и 2ри ден ги мисля вече ooooh! Междувременно пробвах няколко други чифта от същата марка и бяха с много "дървени" подметки Sad Да се чудиш как струват по 100 и кусур лева като още в магазина убиват Thinking

Още един глас против "Бата". Преди няколко години си купих затворени обувки за пролетта. Около месец по-късно и двете подметки се сцепиха по широчината. Като се има предвид, че нови обувки не се носят всеки ден, защото все някъде ще ти стискат и е нужно време, за да се поотпуснат, съответно и аз не съм носила моите всеки ден. Ако бях, сигурно щяха да се сцепят на втората седмица  ooooh!
Подметките бяха от твърд, трудноогъващ се материал.

# 73
  • София
Зимна роза, а поправиха/замениха ли ти ги, ако още са били в гаранция? Аз също не съм доволна в последните години от Бата, но нямам чак такива поражения, просто когато съм с такива ботуши краката ми са студени и мокри.

# 74
  • гр. София
Нищо не ми поправиха, нито замениха - гаранцията от един месец беше прескочена вече с ден-два.

Общи условия

Активация на акаунт