Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 818
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Нищо не ми поправиха, нито замениха - гаранцията от един месец беше прескочена вече с ден-два.

Може би е трябвало да протестираш по-активно. Моите (вярно, че бяха още в гаранция), ги замениха с друг модел , който дори беше на по-висока цена, и не ми поискаха доплащане. Явно съм много страшна Mr. Green

# 76
  • гр. София
Досега не се е случило да ми заменят нещо, на което му е минала гаранцията  Confused

# 77
  • София
Ако им е изтекла гаранцията дори и с един ден, едва ли някъде ще си мръднат пръста. Мина, твоето си е случка с добър край все пак - а новите по-добри ли се оказаха?

# 78
Ти да не мислиш , че и в гаранция пак щяха нещо кой знае какво да направят? След като им се развиках порядъчно (по принцип съм кротък и сговорчив човек, но в момента, в който се опитат да ме правят на идиот преставам да бъда), тогава се случиха нещата. Преди това се опитаха да ми обяснят как трябвало да ги види обущар, едва ли не експертиза да им се прави. Нещо не познаха обаче.

За новите не знам дали са по-добри. След като успокоихме тона , продавача ми каза, че обувките им се правели къде ли не- в Румъния, в Италия, в Китай и т.н. Е, моите се оказаха мейд ин Чайна (като се загледах по-обстойно това си и пише на кутийката ,ама кой да чете). Втория чифт са с италиански произход, та да видим .

# 79
  • София
Какво му е на българското масло?
И аз това се чудя...
Верея, Вълчев и още няколко са всичко друго, но не и масло. Но има и други, които са достатъчно добри.

Кои например са добри?
Българско масло не купувам, просто е ужасно.

И аз не съм попадала на хубаво българско масло-всичките са по-зле и от маргарин SickСамо Президент ми харесва

# 80
Аз никога повече не бих купила солети "Хрус-Хрус"
Имат толкова много сол.

# 81
Аз никога повече не бих купила солети "Хрус-Хрус"
Имат толкова много сол.

Има и солети Хрус-хрус без сол, в лилав пакет.
Не че и тях бих купила.

# 82
Обувки на ГЕОКС!Никога вече!Купувах всеки сезон и на четиримата-маратонки,чехли, ботуши.Миналата година подарих на мъжа ми зимни обувки-дишащи уж!Краката му гъбясаха до побеляване!Като се събуе,чорапите му пушат-без преувеличение-да не говорим как смърдят ooooh!
Тази зима купих на малката боти.Обухме ги за проба в къщи за около 20 минути.Като ги събух, отпред на крачето имаше рана Sick.На другия ден ги занесах в магазина.Казаха ми,че нямало да ги сменят,защото били носени!Обяснявам,че са обувани само в къщи,още са с етикети и в гаранция.Отказаха категорично!Занесах ги на обущар,оказа се,че 3 шева са направени един върху друг.Детето още има белег Tired

# 83
Геокс и аз от няколко години вече не купувам за нищо на света!

# 84
  • София
 Аз също последно време не съм доволна от обувките на Геокс, но пък дрехите им и особено якетата, които имаме са супер. 

# 85
Никой от продуктите на Белла, Маджаров, Бони, Зоров. Както и българско масло.

На Маджаров защо?Имам спомен,че сиренето беше хубаво,но доста отдавна не съм купувала такова.

# 86
И аз от доста време не съм купувала техни продукти - точно сиренето /може би преди година е било, но някой издъни ли се и не му давам шанс повече/ имаше отвратителен горчив вкус. Купих го от Карфур вакуум опаковка. Месни продукти така и не купувам, колкото и да са хубави - не мерси.

Преди бяхме фенове на металните кутии краве сирене Елена - беше превъзходно. Преди повече от година ги отписах и тях - отвориш кутията, а вътре нещо подобно на каша, или малки парчета сирене, което не се кусва от сол.  ooooh! ooooh!

# 87
Сухари марка Hultsch, от Пени,синя опаковка. 
Едвам ги начупвам. Ползвам сухари само за попара на малкия. Или аз съм с нежни пръсти,или наистина са много твърди,защото докато ги начупя,ме заболяват пръстите. Иначе залети с топъл чай попиват,омекват добре. Съдържат  и захар,но това не ме притеснява.

Маджаров ми е безбожно скъп, а и не вярвам на доброкачествените му чисти съставки.

Не купувам шоколади Милка и Нестле,и Своге. Твърде много сладки на вкус, и шоколада не ми харесва.

Киселите млека много сме ги обсъждали. Нашите купуват и по-евтини,аз напоследък Домлян,и Лазарова(от нашия район). 

сирене Елена не в кутия? Купувала съм,става

# 88
Преди бяхме фенове на металните кутии краве сирене Елена - беше превъзходно. Преди повече от година ги отписах и тях - отвориш кутията, а вътре нещо подобно на каша, или малки парчета сирене, което не се кусва от сол.  ooooh! ooooh!
Отписах сиренето Елена преди може би година! Разменихме си няколко мейла с производителите, дори се наложи да снимам какво ТЕ слагат в кутиите си! А масово майките дават това сирене на децата си

# 89
Много добра тема и се записвам тутакси.

За кисело мляко Боженци имаше някаква статия преди месец-два - всъщност има два различни продукта под една марка. Едните се произвеждат в Габрово ако не се лъжа. Другите се произвеждат от вече бившия дистрибутор на първите. На едните пише Оригинал и са малко по-скъпи. Разлика във вкуса има. Аз попадам няколко пъти на втория модел и всеки път е различно и като консистенция, и като вкус.

Българско масло и аз отдавна не купувам - или мирише на гранясало или пък е без какъвто и да било аромат.

На Маджаров сиренето го купуваме като най-доброто, на което сме попадали засега. Не ми е направило впечатление да има гранули, но не ме и учудва особено, защото на етикета си пише, че има калций в него. Аз честно казано всеки път чета етикетите на сирената и досега такова само от мляко, сол и мая не съм видяла. Същото се отнася и за кашкавала.

Общи условия

Активация на акаунт