Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 942
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Съгласна! Лидълските козунаци са пълен отврат. Особено този със сладко от череши-има вкус на сапун.
И аз - съгласна!

# 511
  • Бургас
Купих патка от Метро от тия големите от серия Патешки продукти.
Само лой и мазнотия,като я изчистиш  остава шепа месце.Изпекохме я,стопи се и останалата лой и останахме гладни.

# 512
Купих патка от Метро от тия големите от серия Патешки продукти.
Само лой и мазнотия,като я изчистиш  остава шепа месце.Изпекохме я,стопи се и останалата лой и останахме гладни.
Аз пък умирам точно за това патешко с кисело зеленце. И сега даже ми потекоха лигите.
Но, въпрос на предпочитания. Аз обичам мазничкото в някои комбинации  Peace. А и патката си е мазно месо.

Имаше на Метро едни пекински патици, те са много дребни 700-800 гр. е цялата патка. Не съм пробвала, може те да не са мазни  Peace.

# 513
  • Бургас
Аз точно за това я купих,защото и аз обичам мазничко,но в случая говоря,че няма никакъв рандеман.
Купих и пекинска,но е сухичка.Тази е по-мазна и мирише и има вкус на истинско месце,но слад като махнеш огромен слой лой,просто нищо не остава.
Това го пише човек,обичащ блажничко.Все едно да платиш за три кила месо,а да хапнеш 700 грама.
За такава набутка говоря.
Иначе с кисело зеленце...ох,Котьоооо! Grinning

# 514
 newsm10 newsm10
Аз точно за това я купих,защото и аз обичам мазничко,но в случая говоря,че няма никакъв рандеман.
Купих и пекинска,но е сухичка.Тази е по-мазна и мирише и има вкус на истинско месце,но слад като махнеш огромен слой лой,просто нищо не остава.
Това го пише човек,обичащ блажничко.Все едно да платиш за три кила месо,а да хапнеш 700 грама.
За такава набутка говоря.
Иначе с кисело зеленце...ох,Котьоооо! Grinning

# 515
  • София
Славе, събираш я тая лой/мас, претопяваш я и в буркан. Ох, майкооооо....
После постни картофи запечени с нея е нещо божествено Heart Eyes
Иначе, да, кофти е набутвацията Confused

# 516
Боза със захар - Бомакс.
Последната беше като желе, дори не можеше да излезе от бутилката.
Ще направя последен опит, ако пак е така, ще купувам само биобоза.

# 517
Боза със захар - Бомакс.

Биобоза ?!!! След варненският репортаж с биобоза - никога !

# 518
Биобозата си е супер  Peace
Също и сладоледената, но много рядко я намирам.

Повече няма да си купя Нокиа.Откакто излязоха мобилните телефона винаги съм била с Нокиа, преди година и половина си купих ето тази
 и оттогава все е в сервиз-антена, пиксели, тъчскрийн... какво ли не, имам списък, с който си се мъкна на Кукуш. С толкова желание го взех, а такъв каръшки излезе. Мисля да взема htc, чувам отлични отзиви за тях.

# 519
  • софия
Боза със захар - Бомакс.

Биобоза ?!!! След варненският репортаж с биобоза - никога !
Какъв репортаж? Купувала съм само 1 път био боза, че не сме много любители, но предполагам репортажът е показателен за бг "био" продуктите?

# 520
Смешна,каква Нокиа,че и моята така(c3-01)-сменях 3 пъти тъчскийн.И аз се зарекох никога повече Нокиа.

# 521
Смешна,каква Нокиа,че и моята така(c3-01)-сменях 3 пъти тъчскийн.И аз се зарекох никога повече Нокиа.

Това май не е от марката, а от самите тъч- скрийни- няма по- голям боклук от тази технология  #2gunfire И аз се набутах с такъв де, пуста мода, за протокола моя е Самсунг  Sick

# 522
НТС са супер, препоръчвам.

Биобозата на Хармоника е много хубава, вкисва за ден-два, но е от ръж, а на Бомакс е от пшеница и лично на мен втората ми харесва повече. Ако и след втората ми покупка се окаже желе в бутилката, ще купувам само от биобозата.

# 523
Единия път като го носих на ремонт,продавачът каза,че C и Х сериите на Нокиа имали проблеми с тъчскрийна,определени модели.Направо си ми каза,че просто всички от моя модел са такива и ги спряли.Затов пък друг оператор скоро ги беше пуснал на промоция,май Мтел,не съм сигурна.Та като го избирах тоя чупен телефон,се чудех между него и един на Самсунг,какъвто има сестра ми и си работи без проблеми.И взех Нокиа,че нали уж по-читав трябва да е.Дано този път поработи поне до края на гаранцията (още 1 година Grinning )

# 524
  • софия
НТС са супер, препоръчвам.

Имам HTC Tatoo. Тъчскрийна за 2 години е сменян 3 пъти. Чакам го всеки момент пак да изгърми, но е извън гаранция и просто ще си купя друг телефон. Няма да е HTC Naughty

Общи условия

Активация на акаунт