Има ли фенове на The good wife (Добрата съпруга)3

• 44 687
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • МАРС
Имам предчувствие, че сценаристите ще стоплят отношенията между Уил и Алиша.
Може би тя ще му помогне в някое дело, или той на нея(например в делото за 6 милиона). newsm78

# 661
явно не може филма без привличането уил-алиша
според мен новото дело ще ги сближи и .. ще има страст до 2-3 епизода ще си го 'изкарат"

# 662
Е, искри винаги между тях има, но сега ще е по-равностойно, тя няма да му е вече подчинена!
Правилно направи, че се махна да направи своя фирма! Е, не мина всичко така гладко, ама то и в живота не се нареждат нещата перфектно, пък и за нас трябва да е интересно!

# 663
Изгледах и аз епизод 7, но с това руско аудио си е голяма мъка ooooh!

Скрит текст:
Според мен Уил ще започне да се замисля за някои неща или поне се надявам да започне да мисли. Стига е мислил и постъпвал първосигнално - с омраза на всяка цена.

Братчето на Алиша се опита да му разкрие скритата й страна. Вижда се, че той иска да помогне и на двама им - определено мрази Питър и иска да види сестра си щастлива с Уил.
Тепърва ще видим дали ще има развитие на нещата между тях.

# 664
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък ще измрънкам, че не ми харесва как бутнаха Кари в миманса. Същото се отнася и за Калинда. И ми писна поне половината около всеки епизод да се върти около прелестите на Грейс Tired.

# 665
  • Sofia
Изгледах и аз епизод 7, но с това руско аудио си е голяма мъка.

[/spoiler]
Вчера си имаше бг субтитри вече Peace

# 666
Аз пък ще измрънкам, че не ми харесва как бутнаха Кари в миманса. Същото се отнася и за Калинда. И ми писна поне половината около всеки епизод да се върти около прелестите на Грейс Tired.
Мда, Кари го преживявам, но Грейс ми идва в повече отдавна, а с тази липса на случаи Калинда няма къде да я видим.
Изобщо се надявам скоро да си променят тази линия на епизодите, защото променят прекалено много за моя вкус и сериалът започва много да се разминава от това заради, което го харесвам толкова.

# 667
Да, доста се промениха нещата с тези две отделни фирми.

Не съм свикнала да виждам Кари и Алиша далеч от Уил, Даян и Калинда. И честно казано омразата между тях вече ми омръзна. Време е да построят отношенията си на друга плоскост. Искам да ги видя в истинска професионална конкуренция, без непозволени удари под кръста.

И ми се иска Дейвид Лий да замине на околосветски круиз... Няма по-противна физиономия на екрана от неговата. Отврат!

# 668
Определено Дейвид Лий стана главен персонаж и за мое съжаление. Много се набляга на чувствата в последния епизод. Искам съдебни битки  Mr. Green

# 669
Да, станаха много досадни с тези сълзливо-сърдити емоции... Но вярвам, че бързо ще се отърсят от тях. Липсват ми много Илай и Питър. Техните игрички са ми далеч по-интересни Grinning.

И понеже споменахте Грейс като досаден персонаж - намирам я за много красива (страхотна комбинация на гени  се е получила между Питър и Алиша Laughing), но и доста глупава, навярно ефекта се дължи отчасти на възрастта и отчасти на глупавите колежански дрехи, с които се облича.

Далеч по-неприятен ми е синът на Алиша (забравих му името) - не ми харесват чертите на лицето му, но пък момчето компенсира с остър ум и наблюдателност.

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 10:37 от simpatikonia

# 670
Въх въх , хубав епизод  Simple Smile

Направо съм на 7то небе от пристигането на
Скрит текст:
Ъгли Бети и Илай, подтичващ като момчценце наоколо. От кога чакам тая нишка пак да се заплете, дано не е само за 1 епизод

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 13:52 от 10 cent

# 671
Нямам търпение, ама чакам субтитрите.

# 672
Ей най-сетне завършен случай   jumpuu и разликата в чувството след епизода е от небето до земята Simple Smile

Много ме дразни тази новата на Уил, не знам дали щото актрисата ми е неприятна.
Май няма да продължат със случая от предишния епизод  Twisted Evil

# 673
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахх, умрях от смях с дедо Хауърд в днешния епизод. Особено гето-поздрава накрая hahaha

# 674
и аз се смях не е в ред тоя човек + 
Скрит текст:
Илай като му казаха, че влиза мацката как се чудеше в каква поза да застане и залитна назад на стола
  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт