Има ли фенове на The good wife (Добрата съпруга)3

• 44 689
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Това сигурно е единствения сериал в който като се замисля всички са ми симпатични  Thinking Не се сещам в момента за някой който ме дразни  Grinning

# 91
Еее, това е вероятно защото си наясно с нормалната му ориентация Simple Smile На мен не ми пречи, харесва ми ролята му. Прекрасно играе Peace

И мен не ме дразни, но като почне да се "ухажва" с някоя мадама, мнохо не му вярвам  Wink.

Чакам си и аз днешния епизод.

# 92
Пък тези който чакат и субтитрите ще си почакат сигурно до вторник  Sad Изгледах набързо трите сезона и сега ми е много трудно да чакам  Grinning

# 93
  • в сърцето на един мъж...
Не знам, на мен ми е сладък и не обръщам внимание, то е ясно, че не е, за да е с някоя Mr. Green

# 94
Еее, това е вероятно защото си наясно с нормалната му ориентация Simple Smile На мен не ми пречи, харесва ми ролята му. Прекрасно играе Peace

И мен не ме дразни, но като почне да се "ухажва" с някоя мадама, мнохо не му вярвам  Wink.
И какъв точно е проблема при положение, че Алън е БИ-  Joy

Не знам, на мен ми е сладък и не обръщам внимание, то е ясно, че не е, за да е с някоя Mr. Green
Много се ядосах, че го набутаха в леглото на онази врякащата,
искам го с Паркър /бившата му жена/ и това си е  Mr. Green

# 95
Еее ти пък, ся как ще има интрига ако не го набутат Mr. Green

# 96
  • ВАРНА
Eдната сестричка е Нина Катц,нали?Не се припознавам?

# 97
# 98
Дами, помагайте със синхронизирането на суб-ките за новата серия от Замунда Confused Моля някой да ме "ограмоти" на лични, тъй като си падам малко технически неграмотна Embarassed

# 99
  • София
Дами, помагайте със синхронизирането на суб-ките за новата серия от Замунда Confused Моля някой да ме "ограмоти" на лични, тъй като си падам малко технически неграмотна Embarassed

Субтитрите малко се бавят, аз го оправях на няколко пъти с този бутон ">", 2-3 пъти натискаш и се синхронизират. Но при следващото появяване на една реклама, пак се забавят и отново трябва да се синхронизират. Аз гледам с ГОМ плеър.

# 100
Аз съм влц плейър - при мен нямаше разминаване.

# 101
Субтитрите са синхронизирани за тази версия The.Good.Wife.S03E17.HDTV.x264-LOL. mp4!
Преводачът коментира, че е много изморен и ще синхронизира и за другата версия днес, ако има време!

# 102
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз си я  изгледах без проблем, теглих от Арена, субтитрите бяха идеални. Самата серия обаче не ми хареса особено Tired. Всъщност аз този психопата хич не го харесва още откакто се появи.

# 103
  • До морето
Това сигурно е единствения сериал в който като се замисля всички са ми симпатични  Thinking Не се сещам в момента за някой който ме дразни  Grinning

Веднага ти помагам- Джаки и Уенди Скот

# 104
Всъщност аз този психопата хич не го харесва още откакто се появи.

На мен ми харесва... Някак му отиват такива роли с неговата дикция...

Прокурорката и Кари са ми забавни, направо не смея да се надявам на нещо в тази посока за тях,
но определено тази ми харесва много повече от предишната.

Много женска серия...
Чудя се наистина ли толкова лесно ще се откажат от героиня като Кейтлин?
Казуса беше интригуващ, Морена и съдийката и Елис Грей бяха супер.

Като споменах съдийката, това ми е един от приятните моменти на изненада всяка серия, кой от съдиите ще покажат? Има уникални попадения  Peace

Общи условия

Активация на акаунт