Въпроси към Класически хомеопати 20

• 53 221
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
то във всяка една професия  е така-трябва да се учи,за да се научи.Много често в моята сфера  някой без да са учили счетоводство се опитват да си водят счетоводната документация,оттам има и негативни финансови последствия после.И в хомеопатията е същото,като при всяка друга професия.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 09:46 от niko11

# 496
  • Varna
Колко сте любопитни...
Да изучавам хомеопатия и  всъщност за това и ми трябва - отговорих ви за какво ще го ползвам.  Знам определено какво е реперториум и за какво се използва - не смятам да го разглеждам Simple Smile Не казвам, че съм изучила хомеопатията и не се притеснявайте не съм хукнала да лекувам и да ви вземам хляба.
Приятен ден!

# 497
Мен като са ме налегнали едни притеснения, със страшна сила ме мъчат.   Joy Joy Joy

Представям си как я учиш тази хомеопатия, щом си търсиш реперториума във форум за майки.

# 498
Не сме любопитни, поне за себе си говоря. Обясняваме на четящите какво Е положението - повечето са наясно.
Интересна школа - "купете си реперториум и да започваме да изучаваме хомеопатия" Thinking
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 499
  • Varna

Представям си как я учиш тази хомеопатия, щом си търсиш реперториума във форум за майки.

Опредлено попитах на грешното място , но имаше правилен човек, който да ми отговори Peace
Хубав ден на всички!

# 500
Колко сте любопитни...
Да изучавам хомеопатия и  всъщност за това и ми трябва - отговорих ви за какво ще го ползвам.  Знам определено какво е реперториум и за какво се използва - не смятам да го разглеждам Simple Smile Не казвам, че съм изучила хомеопатията и не се притеснявайте не съм хукнала да лекувам и да ви вземам хляба.
Приятен ден!
Хайде да се разгранича от обвиненията в любопитство, тъй като съм провела собственото си хомеопатично лечение и съм сигурна, че не страдам от това.
Преди време се опитах да кажа, че тук задават въпроси тези, които имат нужда от отговор. А когато го получат, реагират остро. Какъв е смисълът тогава?
Всички, които отговаряме на въпросите, „късаме” от времето си за самоусъвършенстване. Можем да не го правим, да мълчим и да останете в ръцете на тези, които само събират пациенти по  форумите.
Когато искате да имате реперториума на Фатак, всеки, който разбира малко от хомеопатия, ще се учуди. Да кажем, че наистина учите. Никой, който учи хомеопатия, не учи по този реперториум. В него биха могли да се намерят интересни неща от специалист.Но само с този реперториум не може да се работи. Има и още неща, които го правят ненужен за вас, но да не задълбавам.
Абсолютно никакво любопитство не изпитвам към това, което искате да правите. Но някой, който чете, може да си помисли, че това ще му бъде полезно. НЕ Е ПОЛЕЗНО. ВРЕДНО Е.
Вие правете с него каквото си искате, но всички други е добре да разберат, че ако нямат резултати от хомеопатичното лечение, не е виновна хомеопатията, а начинът, по който  тя се прилага.

# 501
И още нещо се сетих. Всичко, което пишете и питате, резонира. Помислете, преди да напишете нещо, дали това няма да е във вреда някому.

# 502
  • Пловдив
Айде да питам...как се разбира разстройство и хрема след пито ХЛ Rolling Eyes На добре или зле?Знам,че ако е за кратко е Ок,но...

# 503
Възвръщане на стари познати симптоми. Поява на нови непознати до момента (което ме съмнява). Засилване на съществуващи. И т.н, и т.н. Много ти е малко инфото, но пък е повод да попиташ този, който ви лекува.

# 504
Здравейте Hug
коментирали ли сте някъде остеопорозата? Дали хомеопатията може да спре вече започнал процес и да върне нормалното състояние на костите? Водили се патология, ако вече е нарушена структурата на костите? Става въпрос за жена на 62г.

# 505
  • Пловдив
аз да попитам пак за нашия проблем-3-та сливица на детето.Бях няколко пъти писала че от началото на януари се увеличи,и последно преди 10 дни като го хвана и грипа се усложни положението и понеже нямаме хомеопат реших да го лекувам по традиционния начин-на лекар.УНГ лекар му изписа антибиотик,капки,обичайните неща.След антибиотика сега му слагам капки Гаразон,и да кажем че сливицата се посвива,подобрява се положението в носа,и лимфните възли на врата му дооста понамаляха,защото бяха огромни-т.е. има подобрение,но......
Пиша всичко това не за да се отчитам Simple Smile,а защото имам намерение пак да продължим с хомеопатично лечение при нов хомеопат,но незнам кога ще започнем,евентуално април.И искам да попитам следното-сливицата да кажем ,че се свие с алопатичното лечение,доколко това подтискане може да му навреди на общото състояния,т.е. лекувана така сливицата подтиска ли се болестта му?и процеса дали ще влезе по-навътре,на по-дълбоко ниво?
другото,което е че лекарката му изписа и Кларитин сироп,да му давам 20 дни,но не съм го почнала и хич не ми се иска да го почвам,да го тъпча с такива гадости.

# 506
Кларитинът е противоалергичен. На другото, Нико, няма как да ти се отговори. Когато детето ми падна от пързалката отгоре надолу с главата, нищо не му стана, падна на рамо. А както си вървеше на съвсем равен асфалт, падна и си счупи ръката. Тоест какво може да стане, къде да стане, в каква степен да стане, е Божа работа. Само хипотези излишни можем да градим, които излишно да те стресират.

# 507
  • Пловдив
да Мече,знам че винаги въпросите ми са такива,че не може да им се отговори Simple Smile
другото което се чудя като идем на новия хомеопат откъде ще почвам да разправям,толкова много неща имам в главата си,накрая ще се оплета Rolling Eyesв смисъл,че детето имаше проблеми,някой изчезнаха при различните хомеопати,при някой като бяхме се появиха нови,в крайна сметка сега в момента проблемите му са доста по-малко отпреди,някой може би просто ги преодоля с времето,други може и да се излекуваха,трети подтиснаха,аз не мога да определя кой какво,само мога да ги маркирам като време,кога какво е било.А и детето порасна -т.е. напоследък в някой отношения си личи че вече е почти на 5,и много ме радва това израстване Simple Smile

преди време беше писано за поддържащите причини-как се преодолява поддържащата причина-братче/сестриче,когато винаги колкото и да свикне детето възникват ситуации,в които детето се подразва,обижда,ревнува,ядосва от съществуването на другото дете?колкото и родителите да се опитват да  избягват такива ситуации,пак ги има.

# 508
Tи тук, покрай нас изкара онлайн хомеопатичен курс. Не се ли усещаш, че прекаляваш?

Въртиш, сучеш - все едно и също питаш и всеки път едно и също ти се отговря.

Отговорите на въпросите които задаваш не могат да бъдат разбрани от лаик, защото липсва бекграунд. На теб ти липсва бекграунд и в кратки отговори във форум няма как да попълниш тези празнини. Избери си училище и учи!

# 509
Всеки човек, всеки ден изпада в ситуации, които го "докосват" по един или друг начин, той реагира по един или друг начин. Колкото хора, толкова страхове например, че и повече от хората. Идеята е да се справяме с тези ситуации по най-лекия и благоприятен за нас начин. Да си обръщаме внимание. Разбира се, че няма кой да изхвърли (простете думата) новороденото братче или сестриче. Просто трябва да се помогне на по-голямото дете да приеме по-леко положението. С хомеопатия, с поведение, с разговори, с отношение  (впрочем думите са своеобразни синоними Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт