Въпроси към Класически хомеопати 20

• 53 377
  • 729
  •   2
Отговори
# 60
  • София
И моите девойки изкараха грипа - по 6 дена с почивки на 3-тия и влошаване на 4-тия. Мина, като едната смени 3 ХЛ (ама тя картината се променяше сериозно), другата 1. Пушки са вече. ЛЛ изписа АБ и стероидни капки за конюнктивит с фликтена, които трябваше да слагам поне 10 дена. Конюнктивита мина за 2 дни... без стероидни капки.
Малкия още държи фронта.

# 61
Благодаря за новата юбилейна тема!

# 62
  • гр. Пловдив
Здравейте! Случи ми се нещо много страшно и това ме накара да се разочаровам от хомеопатията. Ще ви разкажа за случката и ми се иска да знам, защо се стигна до там.
Лекувам сина си при класически хомеопат от 4 месечен. Боледува често и 2 пъти се налага да давам разтвор с дестилирана вода на приготвеното лекарство /според обяснението на хомеопата, това е по-силно от самото лекарство /. Сега се разболя пак. Вдигна температура. Трябваше да дам от хомеопатичното лекарство , но понеже преди седмица съм давала от него, за хомеопата това било криза и нямало нужда да се дава от него. Само ако Т стане 40. Температурата стана 39 и аз дадох от него. След час синът ми получи температурен гърч. Имах чувството, че умира. Невероятен ужас. Отидох в болницата, сложиха му деазепан и сега е на антибиотик. Много ми е мъчно, защото дъщеря ми я лекувам при този хомеопат от бебе и съм много доволна. АБ никога не е пила. 40,3 е вдигала и всичко е било ОК на другия ден. Много моля, някой да ми обясни. Аз ли сгреших някъде или хомеопата не поиска да вникне в проблема. Посещавам го на всеки 40 дни с бебето. Така било редно заради проследяване. Благодаря ви предварително за отговорите!   bouquet

# 63
  • София - Варна - Бургас
А кое е л-вото?

# 64
И какво като разберете кое е лекарството? Да не би това да ви помогне да обясните на разтревожената майка какво се е случило?

# 65
Здравейте! Случи ми се нещо много страшно и това ме накара да се разочаровам от хомеопатията. Ще ви разкажа за случката и ми се иска да знам, защо се стигна до там.
Лекувам сина си при класически хомеопат от 4 месечен. Боледува често и 2 пъти се налага да давам разтвор с дестилирана вода на приготвеното лекарство /според обяснението на хомеопата, това е по-силно от самото лекарство /. Сега се разболя пак. Вдигна температура. Трябваше да дам от хомеопатичното лекарство , но понеже преди седмица съм давала от него, за хомеопата това било криза и нямало нужда да се дава от него. Само ако Т стане 40. Температурата стана 39 и аз дадох от него. След час синът ми получи температурен гърч. Имах чувството, че умира. Невероятен ужас. Отидох в болницата, сложиха му деазепан и сега е на антибиотик. Много ми е мъчно, защото дъщеря ми я лекувам при този хомеопат от бебе и съм много доволна. АБ никога не е пила. 40,3 е вдигала и всичко е било ОК на другия ден. Много моля, някой да ми обясни. Аз ли сгреших някъде или хомеопата не поиска да вникне в проблема. Посещавам го на всеки 40 дни с бебето. Така било редно заради проследяване. Благодаря ви предварително за отговорите!   bouquet
От това, което пишете, не могат да се направят кой знае какви заключения, а и не е редно да се коментира работата на колега зад гърба му. Отговарям ви, за да не се разочаровате от хомеопатията.
От написаното от вас могат да се направят само някои заключения, като е вероятно да са възможни и други.
Единият вариант е, детето да е имало нужда от друго лекарство.
Друг вариант е, без значение какво е било лекарството или лекарството да не е било правилно, или потенцията да е била ниска за случая, или честотата на приемите да е била малка.
В такива случаи честото чуване с хомеопата е наложително, дори ако се налага и през половин час. Не се притеснявайте да звъните на хомеопатите си често, това им е работата.

# 66
  • гр. Пловдив
И какво като разберете кое е лекарството? Да не би това да ви помогне да обясните на разтревожената майка какво се е случило?
Дестилиран разтвор на Phos LM1. Действително това няма значение. Хомеопата има час, в който можем да му звъним. След това почти никога не ми е вдигал телефона. След гърча веднага му звъннах. Включи се гласова поща. Оставих съобщение и излетях към спешното. До сега не ми се обади. Утре ще се обадя пак, но ще коментираме състоянието на другото дете, понеже и тя не е добре. Не знам как да започна разговора с нея. Хем искам децата да си ги лекувам с класическа хомеопатия, понеже имам 4 годишен опит с нея. Минахме през какви ли не кризи, но от гърча ме беше най много страх и ето... случи ми се, а сме го коментирали с хомеопата и знае колко бързо и опасно се разболява мъника.

# 67
Дестилиран разтвор на Phos LM1. Действително това няма значение. Хомеопата има час, в който можем да му звъним. След това почти никога не ми е вдигал телефона. След гърча веднага му звъннах. Включи се гласова поща. Оставих съобщение и излетях към спешното. До сега не ми се обади. Утре ще се обадя пак, но ще коментираме състоянието на другото дете, понеже и тя не е добре. Не знам как да започна разговора с нея. Хем искам децата да си ги лекувам с класическа хомеопатия, понеже имам 4 годишен опит с нея. Минахме през какви ли не кризи, но от гърча ме беше най много страх и ето... случи ми се, а сме го коментирали с хомеопата и знае колко бързо и опасно се разболява мъника.
Виж, искам да ти кажа две неща:
1. И ние изживяхме нещо подобно с нашия хом. преди ... май бяха 3 години, когато стигнахме до болница със серозен отит. Колебанията и съмненията след тази случка бяха безкрайни, лутането - умопомрачително. Ходихме с мъж ми на среща с хом., за да изясним случката. Още сме си при същия хом. Искам да кажа, че напълно те разбирам. Ние цялото сем. се лекуваме на едно място. Дано да вземеш правилно решение. След тази случка си направих един извод: ако нещо има да става, то то ще се случи.
2. За гърча: не мисля, че трябва да се обвиняваш или да се дерзаеш. Деца, които се лекуват с АБ редовно и пият какви ли не "лекарства" получават гърчове много повече и по-често от нашите. Преди да започнем с хом. лежах с каката в болница за пневмония и в нашата стая постъпи момиченце , получило гърч с Т 37,8 ??? Редовно "лекувано" с АБ и Нурофени и какво ли още не. ...

Имало е да става. Просто ще си по-на щрек в бъдеще и готово.
Успех

# 68
Elam, пощенската ти кутия е пълна, не мога да ти отговоря. Поизтрий малко съобщения

# 69
само за малко, искам да Ви питам нещо в лично съобщение, но кутията Ви е препълнена. Бихте ли направили малко място, ако нямате нищо против.

# 70
само за малко, искам да Ви питам нещо в лично съобщение, но кутията Ви е препълнена. Бихте ли направили малко място, ако нямате нищо против.
Разбира се Simple Smile

# 71
Извинете ако не е тук мястото  но ако може да ми препоръчате добър хомеопат в Пловдив за детето ми което е на 3г и 10 м

# 72
Извинете ако не е тук мястото  но ако може да ми препоръчате добър хомеопат в Пловдив за детето ми което е на 3г и 10 м
Каква е тази прекрасна балерина? От къде да си взема тази снимка? Simple Smile И не мога да ви препоръчам добър хомеопат в Пловдив, понякога си струва, не понякога, а си струва, да изберете по-далечен, но по-хомеопат Simple Smile

# 73
Здравейте! Случи ми се нещо много страшно и това ме накара да се разочаровам от хомеопатията.

Горе главата!Само си помисли какво се случва при традиционната медицина и колко по-разочарована би била ако си лекуваше децата с нея!!!!
Синът ми навремето направи гърч, с традиционната медицина.Той много бързо качва температура, стигне ли 37,6 вече давам антипиретик.Задължително.Другото ми дете 38, 8 и само смъква температурата.Децата са различни.Може би е трябвало веднага да му дадеш ХЛ което ви е предписал за такива случаи.Нашият хомеопат няма час за позвъняване, вдига по всяко време, но пък той много пътува по конференции и ми се е случвало по 1-2 дни да нямам връзка с него.
Дал ми е за децата ХЛ, които да разтварям в случай на нужда/основно температура/ когато не мога да се свържа с него.
Не се отказвай, но попитай хомеопата в случай на нужда когато не си вдига тел.какво да правиш или към кого да се обърнеш, или пък да ти даде ХЛ.

# 74
  • Пловдив
Насоки за това, как да разберем дали ни е предписано правилното лекарство и дали има подтискане:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.msg21118621#msg21118621

Общи условия

Активация на акаунт