Въпроси към Класически хомеопати 20

• 53 208
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Проблем ли е ако давам разтворено ХЛ във вода със сребърна лъжичка?

# 556

Не е проблем, освен ако не сте върколаци.

# 557
  • София
Моля, дайте координати на добър, истински класически хомеопат в София.
Район Възраждане или западната част.

Отчаяна съм вече с тази слюнчена жлеза ...  Cry

# 558
Добрите хомеопати са мноооого и вече можем да си ги избираме по райони  Grinning

# 559
И аз това щях да кажа...  Tired

# 560

Дали да не попрочетеш малко "Информативно за хомеопатията"?

# 561
  • София

Дали да не попрочетеш малко "Информативно за хомеопатията"?

В смисъл?
Не съм запозната, така е  Embarassed

# 562
В смисъл, достатъчно трудно е да намериш добър класически хомеопат изобщо, за да имаш изискване да е в твоя район. Има хора, които пътуват и до други градове.

# 563
В смисъл, достатъчно трудно е да намериш добър класически хомеопат изобщо, за да имаш изискване да е в твоя район. Има хора, които пътуват и до други градове.
Aбсолютна истина. И този, който ти е предложил да прочетеш повече за хомеопатията,  правилно е разбрал, че щом поставяш въпроса по този начин, значи не си информирана Simple Smile

# 564
  • София - Варна - Бургас

Вивиан, добре дошла във форума.  Hug

# 565
  • Пловдив
А то хубаво,че има нови и сред нас,ама...темата май тотално си замира Tired

# 566
  • гр. Пловдив
Да се консултирам с вас относно хомеопатичните кризи.
Дъщеря ми кашля като магаре вече четвърто денонощие. След разговора с ХП ме уверява отново, че това е криза и понеже сме в рамките на 40 дни след даване на Tub 30, не даваме нищо, а само чай най много от лайка. Преди кашлянето беше с температура за ден до 38,1, при което не съм давала също ХЛ - пак криза. И така пак в рамките на тези 40 дни тя все кашля.
Сега обаче и мъника ми е с температура, но понеже скоро получи гърч все още не е на хомеопатично лечение. Е, от къде го лепна този вирус той, като кака му по думите на ХП е с криза, а не с вирус. Иначе у дома сме здрави. Не го събирам малкия с деца, за да се стабилизира.
Моля, отворете ми очите, за да вникна в тези кризи. Четох какво ли не вече и съм наясно че ги има, но минават бързо. Клоня към мисълта, че ХП ме заблуждава, особено сега като и малкото ми дете е болно.

# 567
За мен 40-дневна кашлица не е криза. Но знам ли newsm78

# 568
Дъщеря ми кашля като магаре вече четвърто денонощие. След разговора с ХП ме уверява отново, че това е криза и понеже сме в рамките на 40 дни след даване на Tub 30, не даваме нищо, а само чай най много от лайка. Преди кашлянето беше с температура за ден до 38,1, при което не съм давала също ХЛ - пак криза. И така пак в рамките на тези 40 дни тя все кашля.
Сега обаче и мъника ми е с температура, но понеже скоро получи гърч все още не е на хомеопатично лечение. Е, от къде го лепна този вирус той, като кака му по думите на ХП е с криза, а не с вирус. Иначе у дома сме здрави. Не го събирам малкия с деца, за да се стабилизира.
Моля, отворете ми очите, за да вникна в тези кризи. Четох какво ли не вече и съм наясно че ги има, но минават бързо. Клоня към мисълта, че ХП ме заблуждава, особено сега като и малкото ми дете е болно.
Дали да не отидете на хомеопат? Simple Smile

# 569
  • Пловдив

Бях ти писала,че въпросната хом-ка така практикува ooooh! Като я смениш няма и да чуеш за т.нар. "кризи".Само тя си ги плещи такива,щото толкова е учила.
И аз като теб в началото се чудех и маех какво е това...ама след като взех да чета тук ми светна Peace Та разбрах,че няма такова чудо като криза и да чакаш 40 дни...
Сега не можах да открия как точно Ниал ми го беше обяснил...Ама,ако имаш връщане на стари и познати симптоми,но за кратко е Ок.А при вас като не спира тая кашлица най-нормалното е да смени ХЛ,нали така Rolling Eyes Ти не и ли го предложи,не я ли пита кви са тия неспиращо кризи???

Най-кратко казано я смени.

Общи условия

Активация на акаунт