Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 251
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Най-зеленият остров
Много, много ви благодаря момичета за хубавите пожелания. Стоплихте мойчиното ми сърце. Единия празник мина перфектно, утре е детския купон с почти всички бургаски февруарчета  Heart Eyes.
Миме, първа да те поздравя за рождения ден на пораснал Ванко. Много щурави игри и усмивки безкрайни ви желаем от сърце.

# 526
  • София

Честит рожден ден на Йони! Да е здрав и послушен!  Hug

Честит рожден ден и на Неви! Либоф и успехи ѝ желая! Hug

# 527
Честит Рожден Ден на Йони Simple Smile ! Да е здрав, щастлив и много грижовен батко  Hug ! Рали , Весел Празник !

Неви, Честит Рожден Ден   bouquet !

Юхуу, срама нямаш, от сутринта с тортите   Laughing ! Ама ще си взема де  Blush !

ПП: Новата визия на форума хич не ми харесва  Crossing Arms !

# 528
  • Варна
Честит 2-ри Рожден Ден на Йони! Пожелавам му да е жив и здрав, много щастлив и безгрижен и да има много късмет в живота! Весел празник!

Неви, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и всичко най най!

Добро утро!

Юхуу изпреваме тази сутрин Simple Smile

Ех как не ми ставаше! Rolling Eyes

# 529
Добрютро!
Рали, честит рожден ден на Йони! Здрав и силен да расте!  bouquet

Мимита, честит празник и на твоя Ванко! Голяяям да порасне!  bouquet

Неви, честит рожден ден, мила! Разписваш - не разписваш, липсваш тук! Heart Eyes

# 530
  • Плевен
Добро утро. Днес много рожденици. Да са живи и здрави и на всички пожелавам да си изкарат страхотно празника.

# 531
  • Бургас
Честит втори рожден ден на Ванко на Мимита и на Йони на Рали ! Много здрави да са ви момченцата и много усмивки да ви носят !  Hug Hug

# 532
Благодаря ви, милички!  Hug

Ето и почерпката от нас! Нека е честито момчето ми, да расте силен, умен и много добър! Обичаме го мнооого  Heart Eyes!

Ще празнуваме в събота с 2,3 приятелски дечица вкъщи без да правим кой знае какви джъмборета  Peace. Чудихме се много предвид това, че Рая няма още месец дори, но нека Йони усети празника си поне малко Heart Eyes. Ще подивее повече на общия РД другия месец  Wink.

# 533
  • До Балкана
Честит рожден ден на Йони и на Ванко! Да са много здрави, щастливи и добри дечица! Честит празник и на вас Рали и Мимита! Hug

Неви, честит рожден ден и на теб, душко! Да си здрава, обичана и всичко, с което се захванеш на жъне успех!

Не ми се нрави и на мен много новият облик! Thinking Много усмихнат ден на всички!  bouquet

# 534
Честит Рожден Ден на Ванко  Grinning ! Здрав и щастлив да расте   bouquet !

# 535
Честита втора годинка на Йони! Да е здрав, весел и късметлия.. и (не мога да пропусна  Mr. Green ) все така къдрав!

Честит празник и на Неви! Здраве, щастлие и любов, Неви!  Grinning

# 536
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНКО И ЙОНИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА  Heart Eyes

ДИМИ, на патерички пожелавам на прекрасната ти щерка да е здрава и усмихната, успех в училище и във всичко ,с което се захване
 nbirthday nbirthday nbirthday newsm67 newsm67 newsm67 nbirthday nbirthday nbirthday
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА СВАШКАТА, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА Е ЩАСТЛИВА И ДА Й СЕ ПОЛУЧАВА ВСИЧКО, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕ   bouquet

Такава умора съм натрупала,че дори организацията на празника съм зарязала, заспивам с децата, едва ставам сутрин... Как да се стегна, не знам  Sad

# 537
Здравейте и от мен!

Честит рожден ден на Йони, да расте здраво, умно и щастливо дете!
Неви, честит празник! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 538
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНКО И ЙОНИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И /НЕ/ПОСЛУШНИ!

Честит рожден ден Неви! Здраве, щастлие, много лИбов ... непослушни деца и послушен мАж ти пожелавам!

# 539
Честит Втори Рожден Ден на Йони и на Ванко!Много здраве и детство изпълнено с много игри и усмивки!
Неви,ЧРД и на теб!Бъди много здрава,щастлива и обичана!

Общи условия

Активация на акаунт