Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Плевен
Оф, одеве забравих да честитя на рожденничката. Да е жива и здрава и много щастлива.
Съседа, понеже е приятел на свекър ми от детинство, а и му дължи пари....та свекър ми ходи и говори и той на добра воля спря да пали печката и сега на ток се отопява, а на лято ще решаваме проблема заедно. Ако не беше свекъра, никой нищо не може да му каже в нашата абсурдна държава. Дано никога нямате подобни проблеми....
Августин май не ме ревнува, но само мен търси...То и от какво ли да ме ревнува - у нас ласки няма, че каквато съм мечка.... Rolling Eyes

# 511
Честит Рожден Ден на Ния.Да расте здраво и щастливо дете. nbirthday
Как сте момичета?Как изкарахте снощния празник?

# 512
М/у другото всичките тия неща, които изреждаш, или почти всичките, накуп ги има в Хита (и в младоския и в люлинския).
Прибирам се снабдена с всичко необходимо за нищо пари. Факир съм, бе! bowuu
И това в момента, в който отново ми мина порочната мисъл за поръчка на готова.  Laughing Ш'се прай торта и туй то! Mr. Green
Колкото до намазването с торта, Мяучо, не си казала - не си намазала. Hug
Ти чакай да я спретна първо, че нещо артистична муза ме тресе, а понякога това води до противоречиви резултати. hahaha

# 513
Аууу, много сте писали, нямам време да ви изчета, но ще се похваля. Нашето малко момиченце не е вече слабушка- на 3 месеца без 1 седмица Ния е 5,300 кг и цели 57 см. Simple Smile Минахме от 1-ви направо на 3-ти номер памперс за нула време. Simple Smile Кака Аля пък е 12 кг и 89 см- това са ни официалните мерки за 2 годинки. Мама е доволнааа! Simple Smile И доки ни поздрави за хубавите резултати и за упорството с кърменето Ния вече 4-ти ден папка само млекцето на мама. Дано все така да е!  Praynig
Честит рожден ден на адашката Ния! Да е жива и здрава! Много щури игри и безчет подаръци й желаем!  nbirthday

# 514
  • Варна
Честит 2-ри Рожден Ден на Ния! Пожелавам й да е много здрава и щастлива!  newsm59

Юхуу аз ги тормозя  Rolling Eyes, на тях изобщо не им се става, но няма как! Иренка от понеделник до четвъртък преди обяд има рехабилитации и искам не искам ставам рано!  Tired

# 515
Танче, отново браво!
Чудесно се справяте!  bouquet
А, честит ви нов форумски облик... Rolling Eyes

# 516
  • Burgas
A kyde e tova za ezika- kredo li be6e?

# 517
  • Бургас
А, честит ви нов форумски облик... Rolling Eyes

Не ми харесва.  Crossing Arms

# 518
Я,изненадАх се!Честит ви и от мен нов форумски облик!
Честит празник и на всички,които съм пропуснала(не е нарочно).

# 519
добра ви вечер, девойки Simple Smile

радвам се, че ви намирам всички в добро здраве и настроение  Hug

аз също съм хепи, защото майка идва в неделя и ще стои почти месец при нас  newsm44 и така хем ще си имам приятна, любима, чакана и желана компания, хем и помощ в къщи. мъж ми, по неволя бачка в един съседен нам град /той щото е корабен инж./ и пътува всеки ден по едно 160-180 км и често се прибира след 18 ч. може и да се преместим накрая, знае ли се  newsm78

мисля си вече за РД на момиченцето ми, на мама душичката  Heart Eyes и вълнувам се, бе  Mr. Green

сори, че не изкоментирах никой, обаче чета от следобед и докато напиша поста, забраЕФ.

Hug

# 520
  • Бургас
Наминавам набързо, да ви нагледам...  Laughing
Чета редовно, но не пиша.  Rolling Eyes

Нека и тук да честитя на Ния! ЧРД, малка принцесо!  bdbaloni

В момента нямам сили за повече, извинете.
Утре пак ще намина, да почерпя.  Laughing
А бургаските дечица утре очакваме на парти!

П.П. Виждам, че списъчето ни на първа страница значително е намаляло. И, честно да си призная, неприятно ми стана, че повечето бургаски майчета и техните дечица липсват в него.

# 521
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ,МНОГО РАДОСТ,ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!
Почерпете се за здравете на порасналото ми момиче Роси,днес навърши 7г,да ми е здрава,ученолюбива и по-послушна!

# 522
Дими, честит седми рожден ден на голямото ти момиче!  bouquet
Нека те радва много, да ти помага и да обича училището!

# 523
  • гр.София
Момичета, още веднъж благодаря на всички за съветите свързани с работата ми. Не знам още какво да правя. Hug Кристинче, ще те потърся, за информация, благодаря и на теб. Hug
Дими, честит рожден ден на дъщеричката ти. Да е здрава, весела и щастлива.
Новия облик, нещо не ми харесва, ама....ще свикна.
Лека нощ на всички.

# 524
Дими,да ти е много здрава и щастлива рожденичката!

Общи условия

Активация на акаунт