Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • До Балкана
Здравейте!
Кате, честит рожден ден на Ния! Да е здраво, усмихнато и щастливо дете!

Понякога, добре сте си дошли! Чакаме дълъг разказ, за впечатления и случки от пътуването!  bouquet
Мери, отдавай се на почивка! Hug
Крис, добре завърнала се и да ти спори ученето! Целувки на Калата! Hug
Мъжките майки да споделят моля синовете ревнуват ли ги болезнено от бащите? Яко ни е обсебил Едип! Мъжа ми хване ли ме за ръка или не дай Боже да ме прегърне или целуне се почва рев, крещене и яко нареждана; Пус мама, пуууус мама!Нееее, неееее не пипааа! И сответно: Майсе! (махай се). Не че е нещо необичайно или притеснително, но имам нужда от съвет как се постъпва - продължаваме да си показваме нежност пред детето със съответните обяснения или се държим настрана. Защото досега му обяснявам, че мама и тате се обичат и двата обичаме него - ала бала- но явно не отбира още!  Mr. Green
Според ден, дами!

ПП. Оооо, Коте, я хвърли една рецепта, моля, за това греховно и прекрасно изкушение! Dizzy Face

# 496
  • Най-зеленият остров
Почерпката е страхотнаааааааааа. А тортата от Деси е върха  Hug . Деси, трогна ме. Много благодаря момичета.
 Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 09:49 от katyanen

# 497
ПП. Оооо, Коте, я хвърли една рецепта, моля, за това греховно и прекрасно изкушение! Dizzy Face
Далчо, случайно я открих ей тук. Wink
Не се давай на Едип! Naughty
Ще мине време и ще започне да му увира кратунката. Laughing

# 498
  • София
Честит рожден ден на сладката Ния! Да е здрава и много усмихната! Hug

Тортата от Деси според мен е една от буболинкините торти.  smile3530

Понякога, добре дошли!  Hug Много сладък коментар от АнеткаHeart Eyes Дано бързо се приспособите не само към часовата разлика, а и към студа. Подробно гледам всичките ви снимки във фейсбук и много ви се радвам!  Peace (Това прозвуча малко психо, а?  Thinking Аз с най-добри намерения  Blush)

Сиянка, нещо напоследък много рано се излюпваш, да не те тормозят дребните? Twisted Evil

Мери, дано успееш да си починеш вече!  Hug Как е съседа, обгазява ли ви още?  ooooh!

Коте, страдам, страдам! Половин'та торта сгъвам от раз! Отказвам да гледам рецептата!  Naughty Не сте хора, ееей!  Animal Pig

Далче, не се притеснявай. Според мен не е виновен Едип (май е рано, ама какво ли разбирам аз  Thinking ), нали казват, че има период на привързаност към майката. Диди също гледа странно изпод вежди баща си, когато ме награби.  kissПосле почва да ме гушка и да ме дърпа, ама не като изблик на любов, а някак... да си прибере собствеността.  Crazy Ако ме разбирате.  Mr. Green

Кристинче, успех на всички поприща! Мразя трудовото право и гледам да бягам по-далеч, че е опасно близо до моЙта област.  fiuuuuuu

В тази връзка ще ви замоля ако някой няма належащи проблеми, да вземе да стисне един палец утре сутринта, до обед някъде.  bowuu

# 499
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Кате, да ти е здрава, щастлива и непослушна порасналата Ния!

# 500
Добро утро и от нашия цирк  wavey

Първо да честитя на всички рожденници които пропуснах в последното затъмнение  Crazy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИРИНКА НА ЛА ВИДА, КОКИ НА БОБИШ, МАКСЕТО НА НИКА, ЯСКО НА ЕЛ, НИЯ НА СЪНИ, ДАНИ НА ВЕСИ, хубавЕЛИ НА СИЛВЪРИ, ЖОРО НА ДАРИ, АЛЕКСАНДРА НА КАРОЛИН, ЯВОРЧО НА МИКИ, ЕСЕР И ДНЕШНАТА РОЖДЕННИЧКА НИЯ НА КАТЯНЕН! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, УСМИХНА И БЕЗГРИЖНИ МИЛИ ДЕЦА!

Около нас нищо кой знае какво. На Александра вчера и боднаха последните две ре-ваксини и сега се е пообринала, вдигна вчера 38,7С и се надявам тва да е всичко, че утре Виктория е на пангара и тя с два броя, аман, много ги мразя тея ваксини ooooh!

Рали, аз чакам снимки на леглото на два етажа, чееее искам и аз каточели  Blush

Оф пускам го тоя пост, че го пиша от 7:30ч...после ще дописвам  Mr. Green

Hug

# 501
  • До Балкана
О, Коте, благодаря - пипкаво е, но предвещава успех.
Не знам и аз дали е Едип или е чувство за собственост Юху, но ако Станимир ме целуне, онова малкото крещейки го избутва и задължително трябва да ме целуне и да ме гушка! Laughing

# 502
ЧЕСТИТ ВТОРИ ВОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА НИЯ! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

Мери, починай и се пази!
Теди, успех с проклетите ваксини!
Янчеее, много се радвам,че се завърнахте!Добре дошли!
Кристинче bouquet

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 18:38 от Любезна

# 503
Честит рожден ден на Ния! Да е здрава, красива и весела!   bouquet

С тия торти въобще не мислите, че след новогодишното освинванье и още по-голямото освинванье поради тоя студ, в който само луд би излязъл да се разхожда... има да се отслабва колко ти душа иска. От една страна добре че ме тръшна вируса та пак посвалих някое кило, но сега пак ще трябва. То в това време на човек ни му се тренира, ни му се ходи, нищо.. най- му идва да си тегли ножа, ама това е друга тема..

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 11:20 от Бръмби

# 504
Бръм,:hug:

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 10:41 от Любезна

# 505
  • До Балкана
О, да се пазите много то такива скверни помисли, че нали знаете по статистика пика на самоубийствата, внезапната смърт от инфаркти и инсулти е в зародиша на пролетта (тъкмо ей сегичка). Хич да не ви е дошло на акъла! Naughty По-добре тортичката, ако питат мен! Blush

По този повод - от няколко дни навсякъде от фейса изпълзяват провокативни въпроси като колко килограма ви делят от идеалното тегло? - проверете нам къде си... Викам си, ей, льольо, мене колкото кила ме делят ти толкова години нямаш, тъй чИ хич не ми се перчи!  rotfImao

# 506
  bouquet

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 10:55 от Любезна

# 507
  • offshore & overseas
Ду, лейдис!

Първо, ЧРД на Ния! Нека да расте все тъй красива и нежна като името си и да пращи от здраве!!

За размерите като говорим, Калината ми беше 12-13 кила, но над 90 см., тоест - слабо, ребрата му се четат. Те мойте моми явно ша върват височки - баща им си е йедричък (186 на 130, сещайте се кое кое е Whistling), никой не би си и помислил да го оспорва, пък керките обикновено повече взимат от тати, знаете.

Само дано да нямат проблеми с кг., че за жена не е хубаво тва. То всъщност проблемите идват от акъла, не от тялото, ама иди, че обяснявай туй на див пубер. Люс сигурно ще е пуфкавка, дано да не ѝ пука, защото ще бъде прекрасна и така. Grinning Дет вика Никича, сички проблеми се решават, напр. с една подсилена спалня. Mr. Green

Роси, много ти се радвам на постовете - едно такова свежо и натурално чувство за хумор имаш, без всякакви преДвземки. Laughing За кг. по време на бременност, аз бях 52 в деветия, точно преди да раждам. Но мисля, че Пеперудката беше и по-малко даже. Twisted Evil Таман бях загладила косъм и влязох за задържане, където явно не са се грижили мнол добре за мен Crossing Arms.

Мерка, благодаря за офертата, но не искам да те затруднявам. Тя и Котича ми предложи съдействие, за което също съм много благодарна. Но аз получих вътрешно инфо от Съни, че най-вероятно в четвъртък ще ми е пристигнала картата. То той пин-а е там от две седмици вече... #Cussing out #2gunfire След този безобразно дълъг срок, вече ми стана все едно дали текат лихви, дали ще идват вкъщи да ми взимат уреди... въобще...

Оказа се, че просто от въпросния клон са си барали топките една седмица и чак тогава са ми подали заявката. Всъщност, хайде, не им знам организацията, може и по принцип така да се прави. Но ако туй е нормата - ша имат да земат, това е идиотия пълна.

Мики, радвам се много за Явката!

АниК, хубаво е, че Ивето се адаптира добре. Явно качествено ги гледат във ваща ясла. Люска пък сутрин ми играе драми, а следобед не мога да я откъсна от лелките, търчи, гушка се... Мани-мани. Party

Теди, дано Александра бързо преодолее пост-ваксиналните реакции, а при Вики съм сигурна, че няма да има такива. Както казваше нашата педка, към 1-2 години имунната с-ма е доста по-развита и съответно дава по-сериозен отпор (тоест отговор, или ниначе казано Т, обриви и пр.). Туй не е хубаво на пръв поглед, но на втори поглед, всъщност е. Другото, което знам, е, че колкото по-силно изразена е външната реакция (зачервяване и оток около мястото на убождането), толкова по-слаба ще е вътрешната.

Любезно ми Миме, заинтригува ме с твойта подготовка (то не бяха конфети, то не бяха сърца...). Я ся дай сведения как мина празДника и доде ли ви ред за кекса и града или само за кекса, както е предложила Павлинчето... Макар че, ако питаш лъв ми, тия ралти не са за женени люде, пък камо ли вече за женени с деца Wink

У нас немА празник, дори и виртуален, дори и Трифон Зарезан. Кака ви откърти към 9 и 30 без да е разбрала поне кой е убиеца, камо ли нещо по-тека. Crossing Arms

Кристинче, аде, де, аде де, откога те чакаме. Преди като преглеждах ФБ, по не ми липсваше, ама ся...

Янче, добре дошла! Travel east and travel west, a man’s own home is still the best. Иначе не отказвам и аз пътешествия до по-малко или повече екзотични дестинации, стига да имам помощ и... покана, ъф корц. Ся наистина чакаме да видим подборката от тия 6000 снемки (да ги видим всички ние, и онез, които не стъпват във ФБ тоже), придружена с по някой и друг коментар. Grinning

Далче, аз съм женска майка, но трябва да те уверя, че Люс от доста време ме ревнува по същия начин, макар че ние с баща ѝ (грях ми на душата) даже се забавляваме да я дразним (на мен лично ми е много миличко да ме ревнува и да ме гушка дори по този повод).

Тя всъщност рейгира тъй и когато прегърна кака ѝ, поради което Халята гледа да ме прегърне при всеки сгоден случай (в присъствието на Люда Joy). Тя щот е забравила, че на две годинки беше съ-ща-та. Присвоявам си определението на Ирка - туй се диктува от собственическото им чуство по отношение на Мама с главно М, което си е ласкателно.

Малките гяволета много добре разбират, че тати не ги застрашава (в този смисъл), както и аз лично те съветвам да продължавате да демонстрирате обич и привързаност - това им действа добре психологически - добиват увереност, че растат в добро семейство. Grinning

Хихи, Бръм, направо ме закопа с туй си изказване. Инак, действително, в студа се яде много и човек го избива предимно на лежане в/у печката по руски тертип. Crazy Аз пък съм ги заковала на 48 и туйто - не че искам да отслабвам, де. Rolling Eyes

Ми... хубав ви ден, ако се сетя нещо, ще дописвам. Мисля, че покрих голяма част от злободневните тематики.

Хохо, Любезна, твойта половинка наистина е половинката на моя лъв, тъй че не му връзвай ти мнол кусури. В него се побирам четирикратно. Макар че ся ужким е зел некви мерки за стегане и отслабване, пък да видим.

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 13:40 от Мяуче

# 508
  • offshore & overseas
Две неща пропуснах да напиша в предходния си пост и пропускам от доста време насам, не нарочно, ъф корц. Ще отворя нова публикУция, че старата просто няма да може никой да я прочете - то не е ферман, ами... чудо.

Първото е, че със Стефи (силвъри) се срещаме чат-пат, защото се оказа, че нейната аптека е в 7-ма п-ка (нашата районна). Вече дори делим една педка. Абе, въобще... Само остава ся да сме здрави и сичко да е ок и да се видим на 4-ти. Същото важи за всички вас, дами. Да не е посмял никой да се сополиви или разлабва!! И децата, да се стягат и да се стаблилизират.

Второто е към Теди. Душа, стана ли нещо с оная поръчка, че да си приготвя сумата (ако можеш, пиши ми и каква е тя). Щот от дума на дума, все пропускам да те питам.

А, имало и трето - Калина още не се оправила и до ден днешен не е стъпвала в новата дг. Не я заведох на лекар. След случката от онзи ден някакси ми е едно такова сконфузено да ходя и да ги моля да я преглеждат. Ще я заведа само вече като (и ако) опре ножа о кокал, което се моля да не става (айде нема нужда!).

Вероятно същия вирус я е нападнал за втори път. При Люс бързо се размина (още по-бързо даже и от преди), но Калина си е със сериозен проблем. Баща ѝ охка и пъшка и предрича влизане в болница до 10 дена. Еми, ш го утрепя ви казвам! #2gunfire

Никич, как сте вие? Давай сведения бръзо! (Да, знам, че писа, че няма да стигаш до компа, но дано вс. е наред с вас!) Praynig

П.П. Котич, напрал се чудя дали да не те ангажирам с парите, та евентуално да намажа тортичка, ама айде, ти бездруго си си създала куп проблеми покрай приготовлението.

М/у другото всичките тия неща, които изреждаш, или почти всичките, накуп ги има в Хита (и в младоския и в люлинския). Може да не са на най-изгодни цени, ама аз никак не обичам да обикалям и да ровичкам (дори и виртуално) за по-изгодни оферти.

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 13:45 от Мяуче

# 509
  • Burgas
Здравей те и от мен! От сутринта съм по улиците  Crazy преди малко се прибрах.

Честит рожден ден на НИЯ и тук да е най-вече здрава, усмихната, да я взимат скоро на ясла, че Ивето я чака и да се адаптира бързо  Heart Eyes

Янче добре сте дошли,много хубави снимки видяхме от вас през цялото време  Hug сега се порадвай те на снега.

Далче Ивето пък ревнува от сестра си, като гушкам Моника и тя веднага пристига и тя да се гушка и понякога гушка и кака си, а понякога я бута.

Днес Ивето малко се дърпаше,не искаше да влиза в яслата,малко се разплака,но 2-3мин след като я вкарах вътре спря и аз тръгнах.

Мяуче и аз се надявам,че ги гледат добре,като я взимам ми се вижда спокойна и щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт