Кате, честит рожден ден на Ния! Да е здраво, усмихнато и щастливо дете!

Понякога, добре сте си дошли! Чакаме дълъг разказ, за впечатления и случки от пътуването!

Мери, отдавай се на почивка!

Крис, добре завърнала се и да ти спори ученето! Целувки на Калата!

Мъжките майки да споделят моля синовете ревнуват ли ги болезнено от бащите? Яко ни е обсебил Едип! Мъжа ми хване ли ме за ръка или не дай Боже да ме прегърне или целуне се почва рев, крещене и яко нареждана; Пус мама, пуууус мама!Нееее, неееее не пипааа! И сответно: Майсе! (махай се). Не че е нещо необичайно или притеснително, но имам нужда от съвет как се постъпва - продължаваме да си показваме нежност пред детето със съответните обяснения или се държим настрана. Защото досега му обяснявам, че мама и тате се обичат и двата обичаме него - ала бала- но явно не отбира още!
Според ден, дами!
ПП. Оооо, Коте, я хвърли една рецепта, моля, за това греховно и прекрасно изкушение!

Дано бързо се приспособите не само към часовата разлика, а и към студа. Подробно гледам всичките ви снимки във фейсбук и много ви се радвам!
(Това прозвуча малко психо, а?
Аз с най-добри намерения
)

После почва да ме гушка и да ме дърпа, ама не като изблик на любов, а някак... да си прибере собствеността.
Ако ме разбирате.

), никой не би си и помислил да го оспорва, пък керките обикновено повече взимат от тати, знаете.
Дет вика Никича, сички проблеми се решават, напр. с една подсилена спалня.
.
След този безобразно дълъг срок, вече ми стана все едно дали текат лихви, дали ще идват вкъщи да ми взимат уреди... въобще... 
). Тя щот е забравила, че на две годинки беше съ-ща-та. Присвоявам си определението на Ирка - туй се диктува от собственическото им чуство по отношение на Мама с главно М, което си е ласкателно.