Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 256
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Мери, постъпи, както намериш за добре. Peace
Може да ти го доведат в болницата, а може и направо на изписването.
Все може да им се обясни по нещичко вече на малките кратунки, така си мисля. Wink
Аз вече седмица обработвам мойто злато какво го чака на рождения ден и той припява предоволен "Честит рожден ден!" (само "Ден!") и духа въображаеми свещички. hahaha
Рали, дано не се повтаря! Hug

# 556
  • София
Коте, и Диди духа въображаеми свещички. Нищо не пее обаче.  Crazy

Любезна, всичко ще е наред със зъбките!  Peace И да му стискам, и да не му стискам палци на твоя хубавец, усмивката му е безупречна!

Мери, сигурно ще ти позволят.  Thinking Ама ти първо роди, изчакай да видиш как ще се чувстваш по тез въпроси. Хубаво е да знаеш какви са вариантите, де.  Peace

А, не му чупя хатъра на дребното. Броя кат' идиот по цял ден и пиша букви в несвяст.  Crazy

# 557
  • Burgas
Юхи и аз стисках палци да знаеш  Grinning браво на малката Диди, дано все така да се интересува от букви и цифри.

Любезна и за вас стискам палци,дано всичко е наред със зъбите.

Танче,дано не са болни дечицата и да не вдигат повече Т.

Моника я доведоха в болницата след 3я ден(нали бях секцио и не пускаха в реанимация)но тя беше на 6г все пак има си значение.Никога няма да забравя като ни изписаха и се прибрахме вкъщи, сложихме Ивето да спи в кошарата и Моника си взема столчето и седна до кошарката и цял ден не мръдна,пазела сестричката, само ме питаше,,мамо може ли да й пипна ръчичката".Ох, ревнах.....

# 558
Аник,моите очи се насълзиха,много мило Heart EyesЧак на мен ми се прииска още едно мъниче,ама сега е просто много неподходящ момент,а и съм безработна Crazy
За палцестискането,винаги и за всяка от вас съм насреща,дори и да не го заявявам Mr. Green
Юхче,много любознателно Дидиту,браво на нея PeaceПо-добре от "баби ти"-бейби ти ви и филмчета на комютъра,както е при нас от седмица насам,ами това ми беше мотивацията за гърнето и сега пък няма ставане от него само да гледа "баби ти" или "Маша и Мечока" ooooh!Поне от време на време има попадение,е днес сутринта стана и досвърши каквото имаше на килима,ама нали има мама да търка и чисти Tired
Толкова искам да ходя на работа,вече полудявам,изнервям се,то поне да може да излезем за по дълго,но Марти става за отрицателно време вир-вода като сме пеша,а за придвижване нито с количка,нито с шейна е възможно Tired
Танче,Рали Hug

# 559
  • Бургас
Благодаря ви, момичета, за милите пожелания!
Нека почерпя за здравето на Ванко:

ЧРД на Йони! Нека расте здраво и весело дете!  bdbaloni

# 560
Мериян, Аля ми я водеха всеки ден в родилното на свиждане. Не бяхме се разделяли за повече от 1 нощ дотогава и исках всеки ден да я виждам. Е, на тръгване трябваше с нещо да я излъжем или забаламосаме, ама ми беше хубаво да си я гушкам всеки ден. Ния я видя чак на изписването, както и всички останали- нямахме право да изнасяме бебетата.
Мимитка, мерси за почерпката!  Hug Как мина празника?

# 561
Мери, Йони го видях чак на изписването. Много е чувствителен, а не исках да го травмираме и да плаче и не ми го водеха. Говорехме си по телефона  Grinning. Мъчно ми беше много, но 3 дни бързо минават  Peace.

# 562
  • Бургас
Честит втори рожден ден на нашия скъп кандидат зет Бо ! Васи, да ви е жив и здрав, много щастлив и да има едно прекрасно детство ! Много целувки от нас !  Hug Hug

Двойния рожден ден на Ванко и Ния беше прекрасен ! Чудесно си изкарахме, много благодарим за поканата още веднъж !  Hug

p.s. Кафето :

# 563
  • Плевен
Добро ви утро.
Честити ни рожденици! Хем ще хапна, хем кафе ще пийна. Мале, утре е нашия купон. Дано му хареса на моето диване. Ама като гледам до сега все хубави празници се получаваха, та се надявам и ние да сме доволни. 
Ще видя какво ще измисля, може би наистина е по-добре направо на изписването...Ще ми липсва много, толкова е луд и изтощителен, но в същото време ме зарежда...Бе луда работа майчинска  Laughing Още месец да удържа положението и вече може да се ражда фъцка..Айде лек ви ден за сега и весел празник!

# 564
  • До Балкана
Благодаря Деси, Мери! Hug
Слагам масата за здравето на порасналото ми момче! Моля се само Господ да ми го пази и да съумеем да възпитаме добър и достоен мъж!

Впускам се в задачки (взех си свободен ден днес), хубав ден на всички!

# 565
Честит Втори Рожден Ден на Бо!Да расте много здрав,щастлив и усмихнат!Далче,весел празник!

# 566
Далче честит празник!Нека Бо е много здрав и щастлив ! Hug
Юхуу браво на Диди ! Hug
Танче как сте ?
Аз се опитвам да ви следя ,ама нали ходя до работата до 15-16 ч.  и ми е малко трудно  Blush .Поне почнах да влизам в час ,въпреки че в офиса е лудница страшна  Crazy !Сега се помещавам в колцентъра и сме много хора ,всеки говори  Laughing ,добре че след месец ще си имам моя стачка  Blush
Рождения ден на Явката мина супер ,той много се забавлява ,въпреки че бяха само 5 деца!Лошто беше ,че бях поръчала кетъринг за 10 деца + 17 възрастни ,който си го дояждахме 2 дни  Mr. Green ,но в последия момент се обадиха повечето гости,че са болни !Ще се опитам да кача снимки по-късно !

# 567
Адаш, мноу апетитно кафето днес! Heart Eyes

Далче, честит рожден ден на Бо!
Да ти носи много щастие и гордост!

P.S.: И аз така си взимам почивен ден да свърша нещо като теб. hahaha

Хубав ви ден!

# 568
  • София
Честит рожден ден на Бо! Да е здрав, весел и да изпълва родителите си с гордост!

# 569
Честит рожден ден на всички  и от мен   bouquet

Аз да се включа за посещението на по-големите дечица в болницата. Аз раждах в Майчин дом нормално. Искам да ви кажа, че Бела дойде с баща си - 30 мин след раждането в коридора до родилната зала (там ме оставиха за час докато ме преместят в стаята). Тя с баща си влязоха да видят бебето, което още беше голичко и го обличаха - значи нямаше да е и на 30мин..Всички ги пуснаха щото носеше почерпка обилна разбира се.........После всеки ден идваха двамата в стаята. Бела беше на 3. Искам да ви кажа , че това дете още го помни и на всички разказва. Страхотен спомен й остана. Много беше щастлива. Според мен детенцето много ще се радва. Но наистина важното е всички да са спокойни   Hug

Общи условия

Активация на акаунт