Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 243
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
ДАЛЧЕ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ САМО, СИГУРНА СЪМ ,ЧЕ ПРЕКРАСЕН МЪЖ ЩЕ ОТГЛЕДАШ И ВЪЗПИТАШ! НЯМАЙ СЪМНЕНИЕ И ТИ  Peace ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ВИ ПОЖЕЛАВАМ  Hug

Боби, на три години според мен децата са много по-осъзнати... На две им е по-трудно да разберат какво, по-скоро защо се случва  newsm78 Да видят бебето не е проблем, но да видят майка си за малко и после да си тръгнат без да страдат, трудна работа  Rolling Eyes
Дъщеря ми беше на почти две години, месеци наред говорихме за бебето,обяснявах й какво ще се случи и все пак Thinking  И няма никакъв спомен,че съм била с голям корем,че Мартин е бил вътре...  
Но и сега, когато е почти на четири се разделяме трудно, дори за да отида до магазина Tired

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 10:21 от Любезна

# 571
Далче, да ти е жив и здрав рожденника! Много да ви радва и много да го слушате  Hug

Мери, аз Александра я видях на изписването. На нея определено нямаше да и се отрази много добре ако се бяхме видяли по-рано и ако аз не се бях прибрала с нея вкъщи...

# 572
Честит рожден ден на Бо! Да расте здрав и щастлив с много приятели и весели игри. Васе, и аз не се съмнявам че ще възпиташ един достоен мъж.
Честито и на всички други рожденици от последните дни, тъй като не успявам да се включвам често и да отразявам всичко и всички, но се опитвам да ви следя. Нека са здрави, щастливи и лъчезарни деца.

Рали, и аз искам да видя двойното легло Simple SmileДано приключението ти от тази нощ несе повтаря.Hug
Танче,  Hug как са принцесите днес?

Юхуу, и Боби е така - много малко говори спрямо другите които чета тук, но пък му дай букви и цифри. За момента брои "но" (1), "ти" (3), "нула". От буквите също знае доста, но някои назовава с имато им, а други е научил на кого са и така на К казва "кола", на М - "мама" и т.н. Общо взето само гласните казва с имената им. другите са на родата Simple Smile Буквата З не я приема, и ме поправя че това и "ти". Аз също не съм го учила целенасочено, но и той като Диди показва буквите в книжките и иска да му ги казвам, или да му ги пиша на лист или дъската.
Момичета, толкова запомних само от темите, моля да ме извините. Трябва да продължавам да се трудя Sad
Мяу, успя ли да си получиш картата?

А, забравих да ви се оплача, че от вчера следобед на Боби са се появили някакви ситни обриви между пръстчетата на едната ръка и стоят доста зачервени и леко надути. Не мога да разбера от какво са и дали го сърбят. Все още не са се подобрили или влошили, но и аз нищо не съм предприела. Дано днес успее да го види лекарката и да каже какво е.

# 573
Оф, Пете , дано не е студова алергия само (на моя приятелка детето онзи ден беше с такава диагноза) Rolling Eyes Дано не е това  Praynig Кожната казала, че по цял ден й водят дечица с такива проблеми, тези минусови Т  ooooh!

# 574
  • offshore & overseas
Ох, ох, аз в най-напечения момент да се обадя, ама сърце клюкарско не трае. Laughing

Първо, честит рожден ден на къдравия чаровник Йо!! Нека расте здрав, умен и щастлив, за радост на мама и тати и малката сестричка Рая. Съжалявам, че така със закъснение, но си имаме проблемчета и не можах да вляза вчера. Party

Честит рожден ден на най-сладкия Бочко на света!! Нека бъде здрав, да бъде все така обичан и все тъй силно да обича мама!!  Heart Eyes

Любезна, аз ти стисках палци за кекса и града, бре, ма що не е хванало, не нам. Thinking

Юхчева, не се гъбаркай, знаеш, че всички са ти стискали поне по 1 палец. Stop Браво на теб, момиче, само така!!

Люс също бройка (раз-два докъм тринайсе) и сочи буквите (някои, на мама, на тати, на деди). Но тя пък не получава инфо и внимание само от мен, а от няколко източника, така че сме му изпуснали края. Туй, което напоследък забелязвам, че я влече, е да пише (драска едни кардиограми) - видяла го е от сестра си, ъф корц.  И много хубаво рисува и оцветява без да излиза от очертания, за разлика от „другарчетата си”. Абе, явно заниманията доказано си казват думата. Като откриеш интерес, нищо не ти пречи да го постимулираш и... резултатите са повече от внушителни.

Калина знае и печата всички букви (не на пецето, просто ги пише печатни), но може и „ръкописно” - въпросните кардиограмки (най-голямата ми драма е, че чат-пат ме кара да ѝ прочета какво е написала hahaha). Помня, че и аз едно време така „пишех” на нейната възраст, та... детето и то върви по стъпките на мама, че и другото, и то.

Тъй-тъй, с Калината май сме го закъсали. Няма да ви разпраЯм надълго и нашироко, а само ще кажа, че вчера поради ред причини отказах хоспитализация и се обадихме на нашата лекарка във втора грацка. Тя ни извика тази сутрин и след малко излитам да видим резултатите. Имат съмнения за пневмония (ако е тъй, ще е втора в рамките на месец и ми писна на тутурутката, както неведнъж съм казвала). Уж е по-добре, но кръвните ще покажат. Иначе снимката показва сериозна белодробна обструкция. Уф, закършихме я с туй дете, дано ни просветне малко, че бял ден не видях.

Навръх всичко от три дена ме мъчи мигрена, ама тоя път реших и аз да я мъча нея, като не взимам аулин и ми излезе през носа... Ще ви спестя подробностите. Sick

Относно престоя в болницата (след раждане), питайте кака ви, дето лежа 1 месец за задържане без възможност да си види тригодишното. И все пак, аз исках да я виждам. Ако можеше, щеше да е при мен всеки ден (и тя го иска, и аз го искам и да, наистина, раздялата е трудна, но си заслужава). Дойде точно два пъти обаче (в рамките на тоя месец), след което решихме, че, айде нема нужда повече и след раждането се видяхме направо вкъщи, щото то кво изписване в Шейново - вече ги въртят на конвейр.

Ако бях имала възможност за ВИП стая, щеше да е друго може би.... Обаче пък от друга страна Калина като видя абоката ми, започна да плаче и да моли да ми го свалят (и разни други подобни, добре че поне от с-мите се откачих за малко, че щеше да се шашне)... Като видя обаче креватчетата с бебетата, изпадна в див възторг... Не се е травмирала, разбира се, защото в крайна сметка дори само това, че ме видя и разбра, дето мъргам и съм що годе в добро състояние, доста я успокои.

Ама и ние не се бяхме разделяли, а тя с баща си трудно стои, та камо ли с баби и дядовци. И туй до ден днешен. И не спи никъде, освен вкъщи, а като идем на море, ми се взима здравето... Навръх всичко туй Халюшката е лежала в болница и всичко в аг-то ѝ напомня за нейните премеждия. Но както и да е, бая се отклоних...

Като ви чета, правя извод, че е въпрос на душевна нагласа. Затуй подкрепям Юхучева, че трябва първо да се свърши ралтата, пък после да се види кво и що. Аз лично още предварително си знам, имаме ли връзки и пари - искам я Калина плътно до мен (стига и тя да иска). Mr. Green

Чао ви, аз отивам за резултатите. И този път не знам какво да си мисля и на какво да заложа, дали на пневмония, или на вирус-индуцирана астма.  ooooh!

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 14:19 от Мяуче

# 575
Любезно Миме, дано не е студова алергия. Не прекалавяме с излизането в този студ и винаги е с ръкавици. След малко отиват при педи да видим какво ще каже.

Мяу, много  Hug и палцестис да не е сериозно и скоро да се стабилизира Халята, че си напатихте много тази зима.

# 576
Честит Рожден Ден на Борил  Hug ! Да расте много здрав и щастлив!

Рая идваше  Grinning, беше много щастлива, както и аз ! Не съм си и помисляла да я отделям, напротив, гледах да е ангажирана и тя с бебето, да не е в изолация !
Тя беше на 5, разбираше всичко, не знам при по - малките деца как е !

Абе я майките на 2 деца да ми кажат...идваха ли батковците и каките в болницата на свиждане или направо на изписването ги извикахте? Понеже клиниката, в която ще раждам е до нас, ми се иска да си виждам Тино всеки ден, ама дали няма да се чуди какво става и защо не се прибирам с него... newsm78

# 577
Съни, дано резултатите са добри! Praynig
Мяучо, на теб какво да кажа...нека бъде по-малкото зло и да се приключва с болестите изобщо и въобще! Flowers Four Leaf Clover
Пиши задължително после (както и по епопеята с картата)! Hug
Стелка, ти мине - не мине, напишеш някой заблуден ред - дай по-подробно. Laughing
Как върви подготовката за утрешния празник?
Ще чакам снимки на младежа и каката, да знаеш! Grinning

# 578
Мартин има кариеси на емайла на трите горни резеца  Cry
Толкова виновна се чувствам, да го бяхме държали на сила но да ги бяхме търкали по-активно  ooooh!

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:03 от Любезна

# 579
Миме, много гадно...
Нали са временни? Ще паднат и нови ще израстнат. Hug
На Моника миналата година (9 г.) ѝ откриха 3 кариеса - добре, че са на временни зъби и сега чакам да паднат. Rolling Eyes

# 580
Уф, Мяу, много гадно.. Sad Мъчно ми е защото остави че ти се тормозиш, ами и детето се мъчи с тия вечни инфекции. Дано да не се окаже пневмония, макар че не виждам какво друго да е, а и друго да е - пак трябва да се оправи, а това вечно повтаряне е притеснително. Така че стискам палци, каквото и да, бързо да мине, и дано повече не се разболява Халята! Praynig

Далче, честит рожден ден на тоя чаровник Бо! да е здрав, умен и късметлия! Да го нацелуваш специално от мен! Grinning

Любезна, мога да ти препоръчам детски стоматолог с уникален подход към децата, който няма да му създаде страх от зъболекари на такава ранна възраст. За целта може да ви кара няколко пъти да ходите без нищо да му прави в устата, само да го разхожда и да му показва инструментите, но според мен си заслужава.  Peace

# 581
Мяу, стискам палци, болест да ви забрави  Sad
 Бръм, мерсаж! Ако се наложи, ще ти искам тел... Според ортодонта,  сме го хванали точно на време (започна да се събира налеп буквално преди два месеца), просто е наранен емайла и върху него са се захванали тези гадости...  Предписа един месец миене с четка и паста за по-големи, по три пъти на ден... Според нея имаме всички шансове да падне това чудо и да се възстанови емайла без да се налага никаква намеса... Ако след месец не се е оправил, ще видим... Има някакво временно решение - запечатване с цимент, но за него е трябвало да отидем веднага  ooooh! А чакам само месец, като си помисля,че ми даваха час чак за 17-ти април  ooooh!

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:05 от Любезна

# 582
  • София
Съни, стискам палци резултатите да са добри!  Peace

Мяу, за Калина не спирам да стискам палци! Дано се закрепи най-накрая!  Praynig

Въобще няма ли да се оправя това време - малко слънце да пекне, малко да разхвърляме палта и шапки...  Crossing Arms

Любезна, здраво с четката и ще видиш, че ще се оправят нещата.  Peace Аз се надявам Диди да е прихванала моя зъбен ген.  Mr. Green Нямам никакви сериозни проблеми. Е,  на 10 години паднах в една шахта и ми се поразместиха 2 зъба, после единия умря ( bishop  Crazy ), ама пък здраво си седи на мястото и всички зъболекари ме съветват да го оставя така.  Rolling Eyes Та тоя умрелия е причина за кариес (и пломба) на съседен, иначе сичкото останало 30 зъб си е чудесно.  bowuu

В 10:30 ми се обадиха да си прибирам ДидиTired С температура е. Водих я на ръце до поликлиниката и после обратно до вкъщи (щото терена е гъста и дълбока киша, отдолу с лед за разкош  ooooh! ). Взе ми се тока, ви ка'ам! Аз нямаше да ходя въобще до поликлиниката, ама в яслата ми казаха, че не е закусвала, което е чудо нечувано. Знаете, Диди няма проблеми с апетита и дори когато е болна и с Т, пак си хапва.  bowuu Оказа се, че гърлото е доста зачервено.  Rolling Eyes Ще кара няколко дена на Тантум Верде, Изопринозин и санаториум вкъщи и това е. Добре поне, че изчака да мине вчера, та ся по-спокойно ще се гледаме вкъщи.  Praynig

# 583
Да се стяга Дидиту  Sad Милото Sad

# 584
  • Burgas
Честит рожден ден на Бо! Далче да ти е много здрав,щастлив, а за възпитанието съм сигурна, че ще се справите достойно и много ще се гордеете с порасналия юнак!

Общи условия

Активация на акаунт