ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕВИ

Той подаръкът на Йо май малко подрани- получи си цяла сестричка. 
А за написаното с дребен шрифт- обаждайте се по-честичко бургаските мами, ще се радваме да ви четем и тогава пак всички ще сте в списъчето на първа страничка. Не се чувствайте обидени- не е била това целта! 
Вярно липсваш, миличка!
През предстоящата ти лична година ти пожелавам здраве, поне една сбъдната съкровена мечта, безумно много обич и безброй щастливи мигове.
Толкова сте милички!
. Станах в 3ч да храня Рая и докато я кърмя усетих как ми става хладно. След 10 мин вече се тресях като болна от Паркинсон, буквално! Такава треска през живота си не съм имала. Зъбите ми тракаха, цялата треперех (а се бях навлякла като за световно), главата ми се въртеше. Направо се уплаших. Оказа се, че Т ми е 39 градуса. Събудих Емо и се оказа, че нямаме Парацетамол и го пратих по нощите да ходи до денонощна аптека. Докато го чаках в несвяст се събуди Рая, след нея и Йони, който беше сънувал нещо и едвам ги успокоих
. После Емо укротяваше гласовитото ни момиче в хола, а аз се опитах да поспя с Йони в спалнята. Ужасна нощ! Не знам какво ми стана, но беше страшно. Сега съм добре...
Аз и без вас се оправих!

Айде, цифрите ѝ ги казвам (още от декември) - сочи ми ги и чака да кажа кое какво е. По едно време случайно реших да я изпитам и се оказа, че ги знае всичките. Иска да броим пръстчета - хубаво, броя до пет, дава и другата ръка (или крак
) и вика "сес, сес". Постоянно сочи календари, надписи по буркани, книжки, заглавия, надписи по стени.
Първо ѝ показах нейната буква, после на баща ѝ, моята. Непрекъснато сочи някакви букви и цифри. Почна и да ги "казва" (имайте предвид, че не говори). Най-интересното нещо от книжките са буквите (почти няма такива с текст, сочи заглавията). Значи има 10 думи в речника, но иска да се брои "за-зиии" (едно-две-три) и да се сочат букви - "а-бвъъ, а-бвъъ". Навсякъде сочи и казва следните букви - а, д, ж, з, и, й ("и-кххъъ"), м, о, р ("хрррр"), с, у, ю ("лю"), я ("ля"). Знае разликата между R и Я ("ля? не-не-не!"), N и И ("и-и, не-не-не"). Страшна любознателност. 
Пак пазарувах само за дребната.
Уф, гроги съм.

Същевременно баща ѝ си мисли, че изостава, заради неговоренето. Аз за последното не се притеснявам, аз съм породено и съм проговорила след 2-рия рожден ден (но на 3 съм говорила по-добре, отколкото брат ми, който е бил на 5 и съм го поправяла
).
На тренировки, забравил да ми каже.
Дори една седмица след като се прибрах от болницата тя беше при бабите,защото след секциото щеша да ми е прекалено според мен 
Ох, слава на Бога е минало това Препоръчани теми