Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОНИ И ВАНКО!МНОГО РАДОСТ,ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕВИ

# 541
  • София
Добро утро,

Честит рожден ден на Йони на Рали, да расте здрав, щастлив, послушен, да има прекрасно детство и да е грижовен батко, за радост на мама и тати!

Честит рожден на Ванко на Мимита Да порасне голям, да е здрав, да има прекрасно детсво!

Честит рожден ден на Неви, жива и здрава Hug  bouquet

Дими и на теб честита рожденичка да е здрава,, да стане красива мома и да расте щастлива!

Днес много рожденици  Crazy

Миме и аз съм така все уморена и заспивам преди Марти, който напоследък, не знам защо заспива по никое време.

Рали И аз се интересувам от твоето легло, колко ви излезе как го направиха, може ли снимки, 4е се 4удя и за нас дали не е подходящо, предвид, 4е нямаме много място за 2 легла в детската стая  Hug Hug

# 542
Честит рожден ден на Роси на патеричка, Дими! Да ти е живо и здраво голямото момиче!   bouquet
Честит рожден ден на малък бати Йоан! Да ви е много здравичък чаровният къдрушко, Рали, да се радва на безгрижно детство с много усмивки и щури игри! Весел празник на цялото семейство!  Hug   newsm59 Той подаръкът на Йо май малко подрани- получи си цяла сестричка.  Wink
Мимита, честит 2-ри рожден ден и на Ванко! Да расте здрав, щастлив, обичан и безгрижен млад момък!  nbirthday А за написаното с дребен шрифт- обаждайте се по-честичко бургаските мами, ще се радваме да ви четем и тогава пак всички ще сте в списъчето на първа страничка. Не се чувствайте обидени- не е била това целта!  Hug
Честит празник и на нашата Невенка!   bouquet Вярно липсваш, миличка!  Hug През предстоящата ти лична година ти пожелавам здраве, поне една сбъдната съкровена мечта, безумно много обич и безброй щастливи мигове.  Hug

# 543
  • Burgas
Айде и аз с честитките!

Честит рожден ден на Ванко и на Йони  newsm59 да са здрави, щастливи и много безгрижни!

Чест рожден ден и на порасналото момиче на Дими!

Честит рожден ден и на Неви!

# 544
Забравих да се "поФалА", че Алекса от вчера следобед е с Т, която през нощта стигна 39. Явно се зарази от бабите или татко си. А уж я пазехме... Никакви други симптоми няма. Ния пък ми направи реакция явно от двете ваксини Инфанрикс и Синфлорикс и тя вдигна през нощта 38,7.  Честито ни!  Sad smile3511

# 545
Честит рожден ден на Йони и Ванко!Да са здрави и много послушни деца!
Неви честит рожден ден,мила!Да си здрава и все така лъчезарна и слънчева!Желая ти много лични и професионални успехи! Hug
Танче Hug

# 546
  • Варна
Танче голямо гуш  Hug Hug Hug

# 547
Честит Рожден Ден на Йони и Ванко.Да са здрави и умни деца.  bigdance2
Честит Рожден Ден на Неви.Бъди жива и здрава и много обичана.  bouquet
Дими да ти е жива и здрава рожденничката.
Танче стискам палци всичко да минава бързо при вас. Hug

# 548
Благодаря виии!  Hug Hug Hug Толкова сте милички!

Танчето като каза Т, ако знаете колко зле ми беше тази нощ  ooooh!. Станах в 3ч да храня Рая и докато я кърмя усетих как ми става хладно. След 10 мин вече се тресях като болна от Паркинсон, буквално! Такава треска през живота си не съм имала. Зъбите ми тракаха, цялата треперех (а се бях навлякла като за световно), главата ми се въртеше. Направо се уплаших. Оказа се, че Т ми е 39 градуса. Събудих Емо и се оказа, че нямаме Парацетамол и го пратих по нощите да ходи до денонощна аптека. Докато го чаках в несвяст се събуди Рая, след нея и Йони, който беше сънувал нещо и едвам ги успокоих  Crazy. После Емо укротяваше гласовитото ни момиче в хола, а аз се опитах да поспя с Йони в спалнята. Ужасна нощ! Не знам какво ми стана, но беше страшно. Сега съм добре...
Танче, да се оправят бързо малките красавици!  Hug

# 549
  • София
Що не ми стискате палци?  Crossing Arms Аз и без вас се оправих!

Танче, Рали, регулирайте термостата и да не съм чула повече за такива температури!  Naughty  Hug

Сашкова, простено ти е отвсякъде да си изморена!  Hug

Диди се е побъркала по цифри и букви.  Crazy Айде, цифрите ѝ ги казвам (още от декември) - сочи ми ги и чака да кажа кое какво е. По едно време случайно реших да я изпитам и се оказа, че ги знае всичките. Иска да броим пръстчета - хубаво, броя до пет, дава  и другата ръка (или крак  Crazy ) и вика "сес, сес". Постоянно сочи календари, надписи по буркани, книжки, заглавия, надписи по стени.  Crazy Първо ѝ показах нейната буква, после на баща ѝ, моята. Непрекъснато сочи някакви букви и цифри. Почна и да ги "казва" (имайте предвид, че не говори). Най-интересното нещо от книжките са буквите (почти няма такива с текст, сочи заглавията). Значи има 10 думи в речника, но иска да се брои "за-зиии" (едно-две-три) и да се сочат букви - "а-бвъъ, а-бвъъ". Навсякъде сочи и казва следните букви - а, д, ж, з, и, й ("и-кххъъ"), м, о, р ("хрррр"), с, у, ю ("лю"), я ("ля"). Знае разликата между R и Я ("ля? не-не-не!"), N и И ("и-и, не-не-не"). Страшна любознателност.  Rolling Eyes Не я интересуват ни герои от приказки, ни играчки (освен едни рингове). Ако няма букви и цифри наоколо ми цъфва с маркери и дъска за рисуване (или с моливи и лист) и... "за-зиии" или "а-а-а". "Искаш ли да рисуваме зайче/коте/слънце/цветенце?" "Неее, за-зиии!". Ще си кажат хората, че съм свръхамбициозна майка, пък не съм.  Blush

Ходих днес уж да пострелям, ама те са затворили 2 от магазините, в които пазарувам редовно. Е, явно не толкова редовно, щом са ги затворили, де.  Crazy Пак пазарувах само за дребната.  Blush Уф, гроги съм.  Tired

# 550
Юхич, стисках, бе!  Hug
Още сутринта, като прочетох, си оставих един свободен палец.  Peace
Само дето забравих официално да го отбележа със съответната икона. Laughing
Браво на Любознателната! На майка си се е метнала, то се е видяло... Grinning

# 551
  • София
Ааа, мерси, мерси! Значи може да имаш пръст и ти в миниатюрния ми късмет!  hahaha Hug

Бе чудя се на дребната. Не може сигурно да осъзнае кви са тия знаци и букви, ама пусто, зарибила се е.  Crazy Същевременно баща ѝ си мисли, че изостава, заради неговоренето. Аз за последното не се притеснявам, аз съм породено и съм проговорила след 2-рия рожден ден (но на 3 съм говорила по-добре, отколкото брат ми, който е бил на 5 и съм го поправяла  hahaha ).

Еййй, мъж ми как се изниза току що.  Crossing Arms На тренировки, забравил да ми каже.  Outta Joint

# 552
Танче, Hug да се оправят мишлетата бързо  Praynig
Рали, Hug

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 10:58 от Любезна

# 553
  • Плевен
Оф, Танче, твоето тегло няма край...Как намираш сили ти се чудя...Дано бързо минат трудните дни... Рали, дано не се повтаря! Юху,браво на детето, не му чупи хатъра, нека си развива мозъка, както намери за добре...
Абе я майките на 2 деца да ми кажат...идваха ли батковците и каките в болницата на свиждане или направо на изписването ги извикахте? Понеже клиниката, в която ще раждам е до нас, ми се иска да си виждам Тино всеки ден, ама дали няма да се чуди какво става и защо не се прибирам с него... newsm78

# 554
На мен не са ми водили Ради на свиждане, прецених,че ще са мъчителни разделите, а и като види бебето да не ревнува,че оставам с него  Thinking Дори една седмица след като се прибрах от болницата тя беше при бабите,защото след секциото щеша да ми е прекалено според мен  newsm78
Фактически за десетина дни с еразделихме и мисля,че направихме добре, но ужано ми липсваше и си отплаках  Tired Ох, слава на Бога е минало това  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 11:01 от Любезна

Общи условия

Активация на акаунт