Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Танче много добре изглеждаш, аз нали те видя имам и доказателства  Heart Eyes

Моя мъж е отпуска и такъв мързел го раздаваме, нямам думи, горките деца  Laughing

# 691
  • София
Сиянче, починете си щом сега ви е паднало!  Laughing Моя днес е почивка и го стопих милия, накрая го пратих да приспива децата и май-май пръв се е тръшнал той.  Laughing

# 692
  • York
Благодаря на всички ви за чудните пожелания!  Heart Eyes
Много се радвам, че съм част от вашата компания!  bouquet

# 693
  • Варна
Ника и нащЪ къща е така, таткото винаги е заспал преди децата. Всеки Уикенд го пращам в спалнята да приспива Павито, влизам в стаята след 30-40 мин. и к'во да гледам мъжо спи, Павли си сменя каналите на тв-то.  Mr. Green Е нямам думи просто.  Laughing

# 694
кой имаше овцИ, кандидатирам се за помощник при стригането  bowuu Шси носА гранофорина  Joy Даже мога и да издоя една-две  Mr. Green
Заповядай,добре си дошла,не ти е и много далеч на 60-тина километра,сутрин към 7 и вечер по това време ще си от голяма  помощ,има 11 оФце за придойване засега,колкото да започнеш да тренираш за голямото доене hahaha JoyЗа стригането има време,ама ще те включим от сега в списъка на помагачите hahaha
И утре дан съм чула за болни,сАполиви,мрънкащи и крещящи деца Naughty
Малииииии,тези в "Клъцни срежи" тотално ми разбиха фантазиите,е вече се чудят каква гадост да измислят ooooh!

# 695
Честит Рожден Ден на 2 годишната Акула Алекс  Grinning ! Да расте здрав и много щастлив !

Отчет от вчерашната консултация : На 2г, Стас е 96см , 14.100 кг !

Мяу, Ника,
пожелавам ви бързо оздравяване на децата  Hug ! Други болни ако има и на тях бързо възстановяване !

Хубав Ден  Grinning !

# 696
  • Варна
Добро утро! Simple Smile

# 697
  • Варна
Честит 2-ри Рожден Ден на Алекс! Пожелвам му да е много здрав, щастлив, усмихмат и да има всичко най най в живота! Весел празник!

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 09:54 от siqna.muk

# 698
  • Бургас
Адаш,честит втори рожден ден на Акулката Алекс ! Да е много здрав,щастлив и да ви носи много радости ! Весел празник !  Hug Hug

# 699
Честит Рожден Ден на Алекс,да е жив и здрав и да расте все такъв сладур и много да радва мама,тати и кака!!!

Мяу,Ника  Hug дано Калинка и Бо се оправят вече,измъчиха се милите  Tired

# 700
  • гр.София
Добро утро! Hug
Честит рожден на Алекс! Да е здрав, щастлив и безгрижен. Весел празник!
Чета, че за заспиване говорите. При нас схемата е следната: Жори е без биба от 02.01 и от тогава не ще да остава сам в стаята докато заспи. Не иска да го гушкам, в леглото си заспива, но да съм там. Та, понеже, лягат с каката по едно и също време, остават двамата в стаята и така заспиват, лесничко. Но като кажа, че отиват да лягат, Жори започва да плаче и казва" Гого не нана, не нана", пък после бързо заспива.
Момичета, да ви споделя, че Дари започна да прави някакви примигвания с очите, като тикове станаха. Миналата година правеше почти същото, сложи очилата и се оправи положението,спря да ги ползва, но от два месеца пак започна да мига и да прави някакви мимики. Ходихме пак  на очен, тестове, спазване на режим и пак да носи очилата постоянно. След месец така очната лекарка каза, че не е за при нея, прати ни на невролог и там няма никакъв проблем, изписаха й витамин B6. Тя продължава да ги прави, забелязвам я когато е притеснена или напрегната са чести миганията. Тя преди няколко седмици се уплаши ужасно много от една игра, в която на края на нивото изкача едно чудовище и започва да пищи. Аз бях на курс по това време, но мъжа ми не е успял да я успокой около половин час. Аз съм й казала да не отваря разни линкове, но тя го е отворила, защото са се чули по скайп й майката на детето е говорила с нея /майката  ми е съчученичка/ Играта е: някакъв лабиринт минаваш и на края, както си се съсредоточил изкача чудовището.  Те не са я предупредили, че на края има нещо. Много се ядосах, как може да има такива хора. Детето не е помислило, ами майката..... От такъв силен уплах могат толкова неща да се случат, направо бях бясна #2gunfire #2gunfire #2gunfire И си мисля, че от тогава се засилиха тиковете. Онзи ден я водихме при една моя близка, дето бае от уплах, не знам дали помага, но......Интересното е, че казва някакви думи и хвърля брашно  срещу стената, която е с фаянсови плочки и брашното не пада на земята, а се лепи на плочките, когато се е уплашила. При нея се залепи всичко. Не знам дали ще помогне, ама няма да навреди, поне. Сега и очната и невролога казаха, след около месец пак да отидем, да видим какво е положението. Ако някои се е сблъсквал с нещо подобно, нека сподели.
Хоп имам повикване от другата стая.
Хубава ден на всички. Болничките да се оправят бързичко.

# 701
  • София
Честит рожден ден на сладкия Алекс! Да е здрав и да носи много радост вкъщи!  Heart Eyes

# 702
ДУ!
Честит рожден ден на всички прекрасни дечица,които съм пропуснала да поздравя!Нека са здрави и да имат едно прекрсно и безгрижно детство!!!
dari_geri,Надявам се бързо да отминат тиковете на детенце.Не съм твърде в час с медицината,ама от личен опит с децата около нас да хвърля един съвет.За бабата дето бае,може да й помогне за уплахата.Преди 5-6 години катастрофирах с камион(камиона ме удари в шофьорската врата) и майка ми ме води при една възрастна жена,която баеше точно както казваш-с брашно,само че брашното се лепеше по стената във формата на нещото ,от което те е страх.След третото баене вече не се лепеше и мога да кажа,че като цяло ,голяма част от страха си беше заминал.А за мигането-виж някоя приятелка на Дарето мига ли .Доста често на тази възраст децата се опитват да приличат на някого и копират мимики и движения,които в последствие им стават навик и са трудни за премахване.Може и при вас да се получава нещо такова.В краен случай може един детски психолог да свърши много по-голяма работа  и то без медикаменти.
Аз вчера пак говорих с шефа и за сега ще си седя на половин платена отпуска още поне 1 месец в къщи.По тоз повод реших да си потърся втора работа.
Вдигам гълъбите засега.Успешен ден на всички!!! Hug

# 703
Честит Втори Рожден Ден на Алекс!Да расте много здрав и усмихнат!
Дари,много неприятно,аз лично бих се насочила към детски психолог,защото леля ми(скоро ще стане на 60години) е със страхова невроза от 10годишна,уплашила се е от мъртвец.Далеч по-страшно е от чудовище в игра,но и това не е за подценяване,много зависи разбира се от психиката на детето,надявам се при Дари да не остане траен неприятен спомен Hug

# 704
  • До Балкана
ДД!
Честит рожден ден на талантливия Алекс! Да е много здрав, щастлив и да е все по-голяма гордост на мама! Коте, честит празник и на теб!

Нике, какво става с Бобчето, бе! От къде се обостря тази гад! Да разберете от какво е и да не се появява повече! Hug
Таничка, пада ти се и ти е ред, пък и като те гледам изглеждаш чудесно! Както между другото и Рали, която мернах на снимка от РД-то на Йони! Heart Eyes Hug
Дари-Гери, дано се намери причината за тика на какичка и да го преодолее. И аз имах тик като малка (пак с очите), но когато осъзнах, че го имам направих всичко възможно да го контролирам и изчезна.
Днес бяхме на консултация и ни дадоха направления за изследвания за ясла - другата седмица тръгва Борката! Ох, голямо разкатаване е това нещо, но няма начин. За протокола  - на 2 год. Бо е 13,5 кг и 88 см.

Общи условия

Активация на акаунт