Честит ни месец ФЕВРУАРИ, празнуването продължава (42)

• 27 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Ей, пак има за кого палци да се стискат... Hug
Никич, Танчо, Амика, и по-зле има! Laughing
Мяу, свърши се твойта картова епопея, ма друга почва, а? Mr. Green
Заповядана си на по "тоти", па белким ти олекне. Joy
Тоти-то (по-скоро формата), между впрочем, такъв номер ми врътна, че половин час мих крем от...къде ли не.
Но ще живее. Може би дори ще се яде. Mr. Green

# 676
Честит рожден ден на Анетка и на всички сладки февруарчета   bouquet , да са живи и здрави и много щастливи !
Не съм ви чела ... скоро не съм се включвала  Embarassed
Да ви кажа нито биберона сме махнали , нито памперса .  Готвим се за рождения ден  Hug

# 677
Честит рожден ден на Анетка,пожелавам и много здраве и щастливо детство!Понякога,честит празник и на теб!
Танче не е лесна и твоята  Rolling Eyes !Аз да ти кажа винаги съм държала на режим при Явор,просто по природа съм си такава и обичам нещата да се развиват в ред  Blush .Сега обаче си давам сметка ,че при бебоците режима е плаващо понятие и съм грешала на моменти.Не я дондуркай и приспивай ,остави я сама да си заспи ,когато пожела и ако жела и постепенно може би ще се наместят нещата!  Praynig
Ника какво е пък туй чудо Ся  ooooh! ,стискам палци да размине бързо и Бо да е здравичък от тук на татък  Praynig
Амика и на вас бързо оздравяване  Hug
При нас едно и също ,аз от сряда съм вече редовна в редиците на работещите!При Явката няма драма ,нито ме търси ,нито страда по мен  Crossing Arms Blush ,с бабето се разбират отлично  Laughing

# 678
Здравейте,
честит рожден ден на Анета, да е здрава, щастлива и все така чаровна.
Честит рожден ден с най-добри пожелания за здраве и весели игри на всички рожденици от последните дни!

И накрая, по одисеята с картата, този февруари за втори път откривам топлата вода. И ме е срам, и ме е яд, ше си изям ссср-а от яд, но... това е положението. Оказа се все пак, че моята Виза Електрон от ПИБ е наред (или пък неска нещо са чегрътнали, че одих да ги питам и да се разправям) и най-после успях да си изтегля парите към нея. Защо не се сетих по-рано, бееее, къде ми е тоя смотан акъл?!

И друго: отивам в ОББ, за да ги помоля най-позорно да ми закрият картата и сметката. И познайте: не можело. Докато не дойде „пластиката”, съответно с номера и сичкото, не мога и да я закрия, освен дето не мога да я ползвам. Е тва на нищо не прилича!! Дори не съм и бясна, ами някакво жалко едва-едва мъждукащо възмущение се надига в мен. А дотогава ще си ми държат мижавия минимален неснижаем остатък от 50 долара. Е да ама пък мои са си. Мое са само 50 долара, ама ще си платя тока с тях, бе... Не ги е срам!!

#Cussing out

Прощавайте за тоя паметен гняв, който изсипвам в/у ви, но...просто не знам...

Дано не съм засегнала Съни или някой друг, дано! Hug
Споко, мен не си ме засегнала ни най-малко. По-скоро срам ме хваща, че е такова отношението към клиентите на банката и че не можах нищо да помогна.
Ника,  Hug Дано бързо се разбере какво му е на Бо и да го преборите, че се напатихте с тези кожни проблеми.

# 679
Танче,Ника ,Амика,Мяу Hug Hug Hug Hug

# 680
  • Плевен
Леле, ама навсякъде се е сговнясало положението. Августин с температура, кашлица и сополи....Не е вирус, настинка е. След РД-то, баба му потен го прибира до у тях и ей го резултата - у дома сме си, а аз с тоя тумбак ми иде да се гръмна. При Никича обаче май е най-кофти работата. Дано случите на доктор, да стане ясно какво му има на детето, че така както го описваш, си звучи страшно...Стискам палци на всички... и на себе си включително...Лека.

# 681
Честит рожден ден (с малко закъснение) на Тински и на Анетка!Да са здрави,щастливи и много да ви радват!

# 682
Момичета, много ми е тъжно да ви чета  Sad Да оздравяват дечицата  ooooh!
Кво да коментирам, само ще повторя казаното Tired

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 18:41 от Любезна

# 683
# 684
Любезна, аз не постя- тъпча яко каквото видя и се поддържам дебела.  Sad

# 685
  • София
Любезна, аз не постя- тъпча яко каквото видя и се поддържам дебела.  Sad
Мне, явно си на зърнена диета - каквото зърнеш, го изяждаш.  Laughing Hug Ти пък, дебела, екстра си си, като почнеш разходките и танците активно ще станеш мацка и половина!  Heart Eyes

# 686
 Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 18:39 от Любезна

# 687
  • София
Любезна, Тиното е уникален сладур!  Hug
Пак добре, маска... аз тия дни съм принудена да спя с каталога на ИКЕА.  Mr. Green Mr. Green По цял ден го влачи, не пуща. Спи с него и нощем става да го търси, та нали сме в едно легло, отговарям за пустия каталог с живота си. Днес обаче го издебнах, че е на градина и без жал го изхвърлих, търси, търси, па зе друга книжка и ся с нея спи.  hahaha

# 688
Мерси, Никич!
Ама си зла жена, как па ти даде сърце да хвърлиш имането на детето  Crossing Arms

# 689
  • София
Ма много шумка туй нящо бре, по цели нощи се стряскам! Нямам сърце, щом нямам сън!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт