Съпруги, чиито мъже пътуват по море-26

• 44 308
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Йес, маам ДелтУа!!!  Joy Ти като капитанша си старшинство, аз като 3-та офицерша козирувам!   bouquet  bouquet  bouquet

а за баницата и винцето, ако обещая да те закарам до Шумен, ще ме вземеш ли?! Wink не съм опитвала май къпана баница!

# 151
ААААА Делте,4 бяха но вече са два. Grinning Туй ще да е от винцето. Grinning
Агирче,знам знам ги тез бюреци,мисълта ми е ,че в дни като днешния нищо не ми се яде тежко.Днес я карах съвсем леко и съм супер. Peace
Весе,и ти не си от тези дето се спират,то ще да ни е от зодията. Grinning Козички не застават на едно място.Simple Smile

# 152
Ето ме и мен.Но нещо ми се доспа много рано и само наминавам да ви видя.Колко ми е радостно,че темичката ни е така оживена.
Рози,макар и заета,все пак се сещаш за нас.
Агира,щом се връщаш на работа,значи с бебо всичко е наред.Но ти все пак се пази,нали сте вече двама.
Мари,механиците се увеличават,но тук има и достатъчно капитани,че и булки.И ето,спретнахме цял екипаж Joy
Делти,щом си казала,Весето    chef  да завърта баницата и да ходим на гости.
Натали,ти вече май си релаксирала,пък и вече си с кола,пречки за нов купон няма.
Гери,ще си отгледаш орхидея,има време,сега гледай Еди.
А аз май ще се запътвам към легпото.Имам малко да си довърша една книжка,че снощи нали празник и не успях.
Лека нощ и до утре,Русалки! smile3524

# 153
  • Varna
Агирче,
Няма тука старши-марши.....едно сме...Старшинството там на корабите...но и там не е като едно време. Тогава беше това старшинство и уважение....сега като гледам какво ееее.....същата работа, като в Майка България.....разграден двор.
Така, че сядаме и си мААме баниците без старшинство Wink

НаталкУва,
Ти само на вино ли караш бе джанъм? #Crazy Ама аз ако карам само на вино,....шЪ съм вечнУ ...фиркана Laughing

Хехехеййй, Веселче,
Дружината е готова....но няма да дойдем с празни ръце Hug

Агирче,
ВзимЪм тЪ Hug  Wink

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 21:19 от DELTA_DELTA

# 154
Агирче, мятайте се на колата и като се оправи времето ви чакам  Hug  Пък програмата ще я импровизираме....даже и минутка няма да се скучае  Laughing , пижамите да вземете, че и пижамено парти ще спретнем  Wink , Маме чакам ви  Hug

# 155
Не бе делте обичам и да замезвам. Laughing
Руми,на купон предпочитам да ходя без кола. Grinning
За Шумен ако може и аз да се присламча. Embarassed

# 156
аз хубу се точа но домашното винце, ма както не съм пила алкохол от месец и половина, имам чувството, че от една чаша и ще съм  "лека нощ!"smile3524

# 157
  • Varna
Агирче,
Ти само къпана баница...винцето полекичка, и помъничкУ  Hug

Наталке,
Уреди ли кой шЪ гледа дЯцата?

# 158
Делте,ами зависи за кой ден,ако е съботно-неделен ще го уредя да.
Пък и докато се наканите може и мъж ми да си дойде. Laughing

# 159
Привееет, момичета  Hug

Ще си взема аз една орхидейка, за 8 март, то свикнах сама да си правя подаръците  Mr. Green, като дойде мъжо казвам: "ти не си ми подарил за тоя празник, за ония празник... та си чакам пак подаръците  Blush Mr. Green"

Аааа Делтиии, от моя скромен опит има уважение на корабите, знае се кой е капитана   Mr. Green

В този ред на мисли едно поздравче за всички, нещо морско, нещо моряшко:

# 160
  • Varna
Ами Гери.....то щото опита тиЙ скромен Душко Wink....
И зависи колко ефета и комплексари има на борда.... Wink

Хубава песен newsm10  От филма "Децата на Капитан Грант " ако не се лъжа.

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 21:43 от DELTA_DELTA

# 161
Като гледам заформя се голяма компания.....да вземем да метнем някоя мръвка в пеща на двора, пък баниците за предястие да оставим  Wink

# 162
Като гледам заформя се голяма компания.....да вземем да метнем някоя мръвка в пеща на двора, пък баниците за предястие да оставим  Wink
От Наталка домашното винце. Joy Ама да видим после кой ще шофира. Joy

# 163
  • Varna
ААА, незнам бе, аз съм с влакчИтУ Laughing

# 164
Привет, мривет!!! И аз съм за пижаменото парти Laughing
Голям отбор сте тази вечер тук! И аз се завърнах от Попово, позакъсняхме, но доста работа свършихме. Делти, пътищата са добри, лесно се пътува. А в Попово се нагледах на хубав бял сняг, без вятър. Едно спокойствие цари там в градчето. А наобед ходим в едно заведение на центъра, страхотно готвят, там ли сме не го пропускаме.
Гери, и аз имам една орхидея, дето колкото повече я гледам, по зле става, миналото лято ми цъфна за втори път и оттгова нещо даде назад Sad

Общи условия

Активация на акаунт