Съпруги, чиито мъже пътуват по море-26

• 44 311
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Споко за шофирането!  Laughing за най-много чаша вино да обърна, на мене ми е за приключението... е, и за баницата, разбира се!  Embarassed

# 166
Сегаааааа,кат четах,четах,четах и кат за край на деня обобщавам за нашта рота  bigdance2
Аз понеделник или вторник ще ходя в Шумен служебно,ама в колата имам още три места и затова предлагам : bowuu план А:....Да се комбинираме двете коли с Агирчето да направим едно дневно рандеву -мен за няколко часа няма да ме има в общата компания,нооо това няма да поречи на матинето и...план Б:...който може да дойде ей-така на разходка с нежна програма -Весето ще каже къде да ударим по едно шуменско дупенце и ще обсъдим стратегия и тактика за следващ сериозен купон. newsm78 На мен ми писна от това време,затъжих се за вас-от един месец не сме се виждали и изобщо социалния ми живот тотално пропадна под необходимия минимум Joy Joy JoyДавайте предложения!! Naughty
Добре дошла при нас Мари!!!Правилно решение си взела,от много четене файда няма,трябва да се действа!! newsm68 Дано ти допадне нашия отбор юначки!!!
Гери,много ти благодаря за песничката,не бях я чувала поне десетина години.Много я харесвам.  love001
Агирче,аз и без да съм препила мога с кеф да сгъна една мааааазна баничка с бозъ,както казва Делтито,щото наистина това е класиката в жанра Joy Joy Joy Никъде не се говори за суха баничка ,както правилно отбеляза пак ДелтитУ Naughty
Аз утре още от сутринта си монтирам перката и до вечерта ще съм като миндювата кучка по задачи и няма да мога да взема участие в дебатите,ама пишете и вечерта на финала ще се разберем.Сега за наваксване отивам и до София за два дена-петък отивам и неделя късно вечерта живот и здраве трябва да се върна!!Ама в петък най-късно ще зная дали понеделник или вторник ще ходя в Шумен!
Лека нощ на всички и сладки сънища smile3524 Sleeping

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 23:08 от nada8

# 167
Добро утро!
Момичета,страхотни сте. HugЗатова ви обичам.Отварям сутринта темичката и виждам,че снощи е имало седянка.Тя Надето хубаво обобщила.Остава да решите кога ще е.Аз също  мога да дойда с колата,ще си взема отпуск 1 ден,ако трябва,но не ми се изпуска купона.
Сега слагам кафе,дано да има за всички Wink
Приятен ден,аз мятам работата.
 Simple Smile

# 168
  • Варна
Добро утро,момичета,Тук /кв.Виница/слънчо се показа,но в двора още си седи ледената пързалка.Ще си изпия кафето във вашата компания.Лек и спорен ден на всички. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 169
Добро утро!
Наде, страхотно предложение  Peace  чакам ви с нетърпение  Hug
Мари, тук освен лед и сняг до колене си имам....ама ще трябва тия дни да го изнесем от двора, че го дават да точне затопляне и като тръгнат едни води ще стане олллеле  ooooh!
Маме, благодаря за кафето  Hug
Приятен ден, незнам от къде да я мятам  newsm78 днес

# 170
Мен не ме бройте за Шумен...  Cry Тази сутрин отново изкървих и ми засилват лекарствата, нови... удължават ми болничния и ако не настъпи промяна до три дни, искат да ме вкарат в болница... ужасена съм! вчера на прегледа всичко наред, връщах се на работа... днес пак отлепено...  ooooh!
Като тръгвах за лекар сутринта и си викам в колата: "пак сама... поне да беше тука за кураж" Sad  Ей, така - да ми каже, че всичко ще е наред. Даже не мога да му кажа, че пак има проблем, щото няма връзка няколко дни.

# 171
Добро утро на компанията.
             Маме,благодаря за кафенцето.Много си бърза,таман го слагах.
Добре дошла на Мари. Hug         Преди много ходихме по купони в една виличка във Виница.Но сега всичко е променено.
            Много сте бойни и дейни за Шумен.Явно на вси4ки им е омръзнала зимата.
Агира  newsm51  - не се безпокой.Само лежане и спокойствие му е майката.Аз и с трите до третия месец прокървявах,имах отлепяне,повръщах,падаше ми кръвното и бях с анемия...."НИ приемах,ни предавах...""Но след третия месец бяха прекрасни бременности и всичко завърши Ок.Ние сме с теб и споделяй всичко което те тревожи.  newsm10
Пускам поста,че го пиша трети път и все ми изтича сесията.
           Лек,усмихнат и успешен ден на вси4ки принцеси
Наталка, писали сме едновременно   love001

# 172
Добро утро!
Тъжно да започнем деня с такива новини.Агира,мила стискам палци всичко да бъде наред.И  от мен един непоискан съвет по -добре да не пътуваш не само до Шумен,а никъде даже и когато се оправиш.Аз с Ники имах подобни проблеми защото така с една приятелка ходихме до Несебър и до други градове,беше ни скучно.Просто лягай и пази леглото и в болница да влезеш не е толкова страшно.Аз два месеца бях по болниците съвсем сама и мъжът ми даже незнаеше къде съм,нямахме никаква връзка тогава.Докторката ми беше забранила каквито и да било пътувания и разходки също.
За Шумен за жалост този път и аз отпадам,но през седмицата както знаете нямам възможност.Може би следващия път. Hug
Усмихнат и спокоен ден на всички желая! Hug

# 173
  • Varna
Привет-мривет wavey

Агирче,
ГорЯ глЪвЪтЪ Hug ВсичкУ шЪЙ наред. Тука отбора, всички сме били по сами като сме били в твоето положение....даже по сами ходим да си и раждаме smile3521. Ако имаш зор за нещо, обаждай се....Не го казвам така от куртоазия...и на други млади мами съм го предлагала....ама те сЪ плашат май от мене и дърпаха назад Laughing Аз съм най айляк...нищо, че сега мама ми е като малко дете и препускам да я обгрижвам.
За ШумИн съм навита....дори да е във вторник като са ми тренировките, отказвам ги и....идаааааа travel motor bye

Оф, нямам търпение да ви вида всичкитИ together Hug

Отивам сИга да  newsm71 малкУ  newsm49

# 174
Благодаря, момичета, за милите думи и грижата!  Hug  Cry  Благодаря, Делти, искрено! Имам тука отбор майки, свекърви, сестри... Simple Smile е, по една де от вид ... свекър ми и той се изживява като заместник на мъжо - стария пенсиониран морски вълк - да държи положението под око.

Ще изпусна купона тоя път, ама малката беля е виновно. Надявам се като мине и третият месец да миряса най-накрая, да се лепне кат човек и да престане да ме побърква.

Хайде, аз обратно...  1countingsheep

# 175
  • Varna
Ооо, сега виждам, че имаш яки хора около тебе... newsm10
Няма да те мислим тогава с момичетата, но ти пак се обаждай  Wink

# 176
Привет и от мен момичета Hugднес съм вече свободна и бързам да се запиша
Благодаря за кафето на Мамар пия го по всяко време
Агира,почивай си повече ,аз не съм имала такива проблеми но мога да си представя как се чувстваш като я няма половинката Горе главата всичко ще се нареди пожелавам ти леко да е по нататък
Гледам пак купон си спрятате-браво на вас ха -така Laughing Laughing Laughing Laughing
Спорен ден на всички Peace

# 177
Агира, не се притеснявай щом трябва да лежиш, ще лежиш....свиква се, аз бях споменала че почти 9 месеца в болницата бях, ама се примрих с това....за купони и хайманосване има време  Wink
Наде, група се събира ти си организатор, казваш кога пристигате пък аз организирвам  посрещането .....с червен килим, музика и къпана баница  Wink

# 178
Здравейте морски принцеси!!!
Аз едва сега сядам за малко.Мъжа ми отиде да взема малката от ДГ,после ще отива да и подстригва малко бретона,а аз останах да подготвам вечерята.Днес ходихме до пазарим,после до Мола-да направим резервация за рожденния ден на малката,вършихме и други задачи и сега съм тропясала.

Агира,спокойно мила. HugВсичко ще се оправи-както са писали и другите момичета-трябва да се почива повече и да не се натоварваш.Аз също имах подобни проблеми със втората бременност-като ми започнаха болките от 5-тия месец,та чак до 8-мия.Така,че се наложи да лежа три месеца у дома.И естествено мъжо тъкмо беше заминал и се прибра една седмица преди раждането.Това лежане три месеца ме побърка,ама поне си струваше.Така,че спокойно,повечето май сме имали подобни проблеми.
Наде,предложението ти е страхотно!Бройте ме-и аз съм на линия.
Много съм се затъжила за вас и нямам търпение да се видим! Hug
Това е за сега от мен.
Лека и спокйна вечер!

# 179
привет момичета,  Hug

Агирче, пази се! С малкото човече шега не бива! Стой мирно на дупе!  HugИ запомни, всичко ще бъде наред, спокойно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт