Съпруги, чиито мъже пътуват по море-26

• 44 312
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
цоп и аз тук да ви прослушам Simple Smile
Агира, и от мен подкрепление, не се шашкай, пази се и всичко ще е ок Hug
Така ми се иска да си направя и аз една разходка до Шумен с вас, но цял ден не мога да отделя, ще ми продънят телефоните, а и после не знам ще успея ли да наваксам. Чакам  с нетърпение 31 март да отпусна малко.

# 181
  • Варна
Добро утро на всички.GALI, незнам как е било преди във Виница,ние живеем тук от 5г.,но ми харесва.Тихо и спокойно е.Как ми се иска да е +15 на вън,стига с този вятър и студ.Лек и спокоен ден Simple Smile

# 182

Добро утро! Закуската от мен тази сутрин  Wink

# 183
Добро утро, момичета!  Hug

Страхотна закуска, Веси, благодоря!

Хайде едно поздравче за хубав и успешен ден!  sohappy

# 184
Леле,Веси,какво е туй чудо Shocked
Превъзходна закуска,ще има и за обяд май.  bouquet
Благодаря Hug
Хубав и усмихнат ден,момичета Simple Smile

# 185
  • Varna
Привет-мривет wavey

Веселчеее,
Истинска Принцеска закуска Wink  Благодаря  bouquet

Аааа, момичета, сега по ТВ-то показват ИванчУ Звездев как готви с една Дама с която готвят за Бабин ден....а по старомУ Бабин ден е тогава когато шЪ сЪ мятамИ на ШумИн smile3508 шЪ става напивКане Wink

ГериСян
Благодарско и за пИсИнтЪ  bouquet  Ей, сЯ си я пУщИм докато сЪ прАя пъъърва УбавицЪ Wink

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 11:09 от DELTA_DELTA

# 186
  • Варна
От закуската и аз ще си взема,нищо че наближава обяд, и на песента се насладих.  bouquet

# 187
  • Варна
ГериСян,твоят мъж ,щом въртят в европа имате ли често връзка по скайп?

# 188
Здравейте!
Голям студ брррррр.
Весе,чудесна закусчица си спретнала ама предпочитам на живо.Ехххх много ме е яд,че изтървам купона.Нищо следващия път.
Такова нещо връзка по скайп ние досега не сме имали,предимно комуникираме по и мейл,но новото във фирмата на мъжът ми е,че сега ще имат покритие и в кабините.Ще може да ползва и скайп,което е чудесно за децата най-вече да могат да виждат татко си. Grinning Ивет този път изобщо не разбра,че баща и замина и така може да го забрави.Оххх няма ли да се стопля това време,днес заради студа отменихме екскурзийката извън града,добре че следват два дена по рожденни дни,аз сред хора се чувствам повече от чудесно. Simple Smile
Хубав и усмихнат ден ви желая! Hug

# 189
  • Варна
Natali,мъжа ми когато са в Япония си купуват флашки и така за 24 часа ама скайп,но часовата разлика си казва думата.В понеделник пристигат там и се надявам да го чуя,а при хубава връзка и да се видим.

# 190
Здравейте,принцеси!!! Hug Hug Hug
С такава принцеска закуска,амаааа въобще не ми идва настроение за работа да ви кажа.И понеже малкия морски снощи си спретна купон с екипажа,щото се затъжили един за друг  Weary и ми оставил едно парче тортаааааа дето я залепих за диетичната закуска на Весето и.....стана супер закусчица.И още се мотам и не мога да отлепя да работя.За Шумен живот и здраве остава уговорката за понеделник!!Само,че предупреждавайте домашните,че цял ден няма да ви има,щото може и към 20ч да тръгнем обратно.Зависи от един ангажимент,дето още не зная дали ще се състои от 18ч.Но до утре ще зная,разбира се.
Мари,ние с тебе сме малко комшийки! newsm53 Аз живея в Евксиноград нагоре малко над 8-ма улица-демек почти до вашата махала.И ако и ти си в долната част на Виница и айде-съвсем комшийки!!
Абе,Делти какъв бабинден бе,той беше на 21.01 и 13 дена напред или назад трябва да е по-ново.Мойта маман е акушерка и със сигурност зная,че 21.01 е по-старо празника.Ама не ми се рови дали трябва да извадя или прибавя 13 дена за новата дата.Ама то не ,че ни пречи за понеделника-докато пътуваме до там и ще си измислим,ако трябва повод и да сме сиииииилно мотивирани за това ,което правим Joy Joy Joy Joy
Аз вече спирам с принцеската си нагласа и дрешки,слагам поне два ката бизнес дрешки щото Наталка доста ме наплаши за студа навън и включвам на пета,че ще изтърва програмата!!
Ай,лек и спорен ден на всички!! newsm10 

# 191
  • Varna
Наде,
И аз вече се обърках...напред ли се смяташееее newsm78назад ли се смяташеее newsm78 Просто гледах какво говореха и правеха на ЗвездевУтУ готвене....мА ти нИ сЪ дърпай дееее....кО сЯ, пак шЪ праЙм таквиЗи празници. НаричамИ сииии...и готово Wink  ти само кажи в колко часО сЪ тръгва за ШумИн??? И няма ли да е голяма досаждане при това положение за нашата домакиня????????  Нали беше за по едно кААве самУ бре?

ХаДи една песнА от мене да ви подгрея за пРонделника newsm47

# 192
  • Varna
Момичета, какво ще кажете
за 8Ми март да запазя места в Ла Пастария?.  Всички които могат да дайдат да пишат, че да мога да запазвам още утре като се прибирам от тренировки. Готвят многУ вкуснУУУУ Wink

# 193
Делти,какъв Бабинден Joyтой отдавна мина.Ти май си гледала Звездев на някое повторение.
Сега наистина наближава 8 март.Чудесно си се сетила,че можем да си спретнем срещичка.А и мястото,което предлагаш,е хубаво.
Която Принцеса е свободна,да заповяда.Която не е,като мен,ще омайва шефа да я пусне.Нали е празник.
А и се надяваме да се запознаем с новите попълнения.
Хубав следобед,момичета! Hug

# 194
мммм, Ла Пастария! Simple Smile харесвам го много! брой ме, ако нещата се оправят. за сега още съм на кантар... Sad  не е станало по-зле, ма не се и подобрява кой знае колко...

вчера, както си лежах и ми звънна скайпа - и отсреща моичкият нахилен, с тен - цъфти от щастие, че се мотал из Сингапур, снимки ми направил... и като ми видя оаканата физиономия и веднага ме усети, че нещо не е наред. и аз като ревнах...  ooooh! преди това се държах, ма като тръгнах да му обяснявам и не можах да се овладея. успокои ме, усмихна ме, после ми се наоплаква от корабните дивотии и накрая аз го успокоявах него. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт