Съпруги, чиито мъже пътуват по море-26

• 44 314
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
  • Varna
Да сЪ прИброят първо мацОраните дето ще пътуват до ШумИн!
сЯ да питам Мари, иска ли да дойде. Нищо, че скоро дойде, но така ще се запознаем. Разбира се ако ти е приятно.....ако си имаш......работа, разбирам. Но ми кажи, за да знам. Защото да се чакаме с тебе на ЖПГарата и да си вземем влака. А аз като живееща до Гарата да ида да видя кога има удобен влак за Шумен и да купя билети, щото на Надето колата е малка. Така, че двете с тебе Мари, ще си спретнем едно старовремско, че чак романтично пътуване в мръсният влак. Обаче обичам да чувам трака, трак, трака, трак Wink
Пиши ми, моля!

# 196
  • Варна
Делте,много благодаря за поканата,но в понеделник,а може и във вторник да имам ,,жива връзка,,по скайпа със ,,шефа,,от япония.Няколко дена ще бъдат там,вече нямам търпение да се връща.Самичка съм ,децата живеят отделно,до скоро си имах другарче-шпиц на 14,5г.,но преди 2 месеца умря.Още не мога да свикна ,че го няма.Пожелавам ви весело да си изкарате.

# 197
  • Varna
Мари,
Знам какво е да загубиш такова другарче....още си рева за моето....а минаха много години от тогава CryС такава обич ме гледаше.....ей, мЪ пак сЪ разрИвах Cry Сега имаме коте, ама и то от 6 месеца ме свърши да ходя с него по лекари. Побъркаха го животинчето и мене покрай него ooooh!
Аз живея със синът си,....ама все едно го няма у нас......................е, трябва да се готви и да му се пере Laughing Но иначе, като си е в чужбина всеки ден ще ми се обади как съм, що съм. Ама като е тука друга работа....................
Не му остана на мъж ти....идва си. Знам ги от Старгейт ...на отиване задължително отиват на инструктаж в Япония. Ама и на връщане ли трябваше да ходят пак там....забраЙФ newsm78

За 8ми март със нас ли си? Да знам маса за колко хора да запазя?

# 198
  • Варна
Делте,на връщане-не.Това е част от рейса,ще слезе от европа,може би от Пирея към 20.03.Кученцето беше,,момчето на мама,, аз имам две дъщери,всеки ден се чуваме,виждаме често.За 8-ми незнам,имам покана и от 2приятелки,ако не съвпадне с вашата ще дойда. Simple Smile

# 199
Момичета, така ми се искаше да дойдете всички  Hug , ама то не се губи ....и през лятото е хубаво тук  Wink , ще си спретнем тогава едно градинско парти.
За тия които ще дойдат, съм приготвила тежка програма  Laughing
Мари, и аз на практика съм сама, щото моят син е студент и се прибира събота и неделя, иначе си имам другарче, един вироглав шар пий  Laughing .Моите мъже не искаха повече да вземаме куче, след загубата, но на мен трудно може да ми се откаже  Laughing
Делти, за 8 маже да ме броиш,ако не ми мине котка път  Wink

# 200
Мари, какво нещо е живата  Laughing , пък у нас е на мама момиченцето,моето куче...ама само какво е глезено ...нямам думи  Laughing и то само на мен се глези  Joy  Joy  Joy

# 201
  • Варна
Весе, за сега и аз не искам друго,че като се върне мъжът ми все сме нанякъде и трябва децата да го пазят,но ще видим.

# 202
Мацки,аз да си кажа,че  за 8.03 отпадам.Сега говорих с моята приятелка ние май клоним към ''Двете кули'' въртящия ресторант за сега.Ама нищо де ,може пък до 8.03 някоя друга варненска срещичка да спретнем междувременно.
Лека нощ ви желая! Simple Smile

# 203
Здравейте момичета! Хубаво си го измислила Делти за 8 март, но мен не ме бройте, ходим от фирмата и не върви да се цепя, макар че повече ми се иска да съм с вас.
Мари, аз за сега съм с двете госпожици у дома - едната на 14, а другата на 20, но вече рядко се навъртат около мен, гледат все пред лаптопите да стоят, а голямата си има и приятел. Имаме си един палав кокер и май той ми е най-голямото другарче, нищо че попринцип е на малката щерка.
Понякога ми се иска да върна времето назад, децата да са по-малки, да се навъртат около мен. Така по край тях по бързо течеше времето през което сме  без морския. И Наталка ще го усети, но след време Wink
Хубава вечер и дано успея да ви видя скоро Simple Smile

# 204
Момичета,здравейте!
Делти,брой ме за 8-ми.Аз мисля,че ще ме пуснат от работа.Нали съм сама жена с 15 мъже. rotfImao
Агира,до тогава ,надявам се,ще си пушка.Има още две седмици.А доколкото до мъжете,те винаги усещат(поне моя),когато нещо не е наред.Но ще си полежиш,ще къткаш бебо и всичо ще е наред.
Мари,ти съвсем сама,на работа ходиш ли.Че то наистина сама ,без мъж,деца и куче вкъщи си е мнооого скучно.
Натали,не пречи,вземай Ивето и идвай с нас на 8-ми.Пък после вечерта пак ще празнуваш.
А на мен ли е едно такова newsm68,сина се обади тази вечер.Стигнали Лисабон.Сега ще се помотат в Европа и до 2-3 седмици ще има смяна.
Сега ви оставям и отивам малко да  food002,че нали утре е Задушница.
Хубава вечер и приятен уикенд на всички!  love001

# 205
Руми,аз доколкото разбрах за 8.03 го мислите за вечерта.
Миме,ами със сигурност ще го усетя,но сега наистина понякога лудвам.чак не е истина,че баща ми се нави да спи в нас за 8.03 и да ги гледа ,пък аз да мога да изляза като хората.

# 206
Здравейте мацуранки   bouquet
Досега наваксвах с четенето,че малко бях без нет,а и вие много сте активни  Grinning
Да кажа първо добре дошла на Мари  welcome
Агира дано малкото човече скоро да се кротне и до края да имаш една спокойна и лека бременност   Hug
Лееекичко и не съвсем благородно ви завиждам за срещите,но на лято ще наваксвам.Инъче аз все още се мотам между Неаполи и Пирея в опити да всърша някаква работа,ама то в Гърция нищичко не става лесно.Нещо не мога да изляза още от каръшката серия,ама нали сме живи и здрави и нищо не си слагам на сърце.Приятна вечер на всички и  newsm24

# 207
ГериСян,твоят мъж ,щом въртят в европа имате ли често връзка по скайп?

да, да имаме на няколко дни си имаме... амаааа мъжо си счупил антенката, с която хваща по-добре интеренет, та ся чакам да ми доставят.. в понеделник ще се опитам да отида до обяд в офиса, че ще има смяна сега да пратя антенката, чее иначе след един месец е другата смяна.. последния път влезе с антенката на капитана. Обаче си пишем постоянно писъмца по пощата, което нямало общо с интернета, амии сателитно предполагам... не съм наясно.

# 208
Natali,мъжа ми когато са в Япония си купуват флашки и така за 24 часа ама скайп,но часовата разлика си казва думата.В понеделник пристигат там и се надявам да го чуя,а при хубава връзка и да се видим.
[/quote

Аз, като се сетя и нощни вахти съм карала с моя мъж... той на вахта 00-4 часа и аз от вкъщи, че все не се улучвахме... ама като се взехме, това не сме го правили  Blush Grinning

# 209
Ааа за 8ми март по кое време ще бъде - вечерта ли? (Дано не ми съ смейте  Blush)

Приятно прекарване на всички на пижамното парти  bigdance2, аз по обясними причини отпадам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт