Съпруги, чиито мъже пътуват по море-26

• 44 322
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Да направя и аз едно късно записче.
       Искрено завиждам на екскурзиантите за Шумен. Twisted Evil Така както сте тръгнали,следваща спирка Русе.
       Мим- и ние за 8 март вечер се събираме от фирмата,но аз само отбивам номера и се прибирам ,че още празнувам с дечурлигата.
       Мари Hug много харесвам Виница.Аз не съм от Варна и слабо я познавам. Но на мястото на виличката сега има голяма кооперация,а до нея натоварено кръстовище. Просто свързвам квартала с мои минали спомени.Сега не го познавам.
        Наталка-ако ходите на Двете кули,направи си резервация/особено за местата на въртящата се пътека./
         Маме-този път не ви ли е къс рейса?
На всички лека и  love001 интересна вечер.

# 211
Делти,прибави ме в списъка за 8-ми.Живот и здраве да пробваме от италиянските специалитети.  cookАз мноооого отдавна не съм ходила в това заведение!А за Шуменския поход предлагам да тръгнем към 10-11ч,докато отидем ще стане таман,салатено и бирено време!!Весе,имаше на казнджийската едно битово заведение с едни одаички,отдавна не съм го прослушвала.Има ли го още???
Гери,откъде вземаш антенка и за какво разстояние е?Аз съм поръчала на морския от нета(по точно помолих един негов приятел ел.механик да поръча като си взема за него),ама досега не е ползвал и не зная дали ще му свърши работа.Надявам се,че човека е компетентен на тази тема и аз хич и не се напънах да поровя по темата.
Агирче,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed-по-бързо да се нормализира всичко!!!
Маме,ти си фурия бе.Да ти е жив и здрав шефа и да го поздравиш от нас-все така да е готин!!Кажи му,че винаги ще пием по едно за негово здраве,щом е толкова готин(пу,пу да не го урочасаме omm)
Гале,на прав път си!!Само да ви се оправи дереджето с пътната обстановка и ще кацнем и на Русенска територия!!!Хич не ни трябва много.Аз и там имам от време на време работа,ама можем и без работа да тръгнем newsm53!!
От мене лека нощ и да сънувате златен грош smile3524

# 212

Добро утро!
Като най-ранобудна  Wink да сложа по едно кафе, а пък палачинките  Laughing , вчера слетобяд моят син си поръча и аз нали съм добра мама забърках една смес, ама  толкова много съм се уляла, че 2 часа бях на котлона  ooooh! сега има за целия китайски народ  Joy  ......днес дори и Чара ще закусва с тях  Laughing
Наде, механата си е там ....лично но мен лятото по-ми допада, щото има хубав двор, а за понеделник има друга програма, възражения не приемам  Wink
Хубав ден!

# 213
Добро утро, русалки,  Hug

Весе, благодаря за вкусната палачинка и ароматното кафенце  Heart Eyes

Наде, първата антенка моя мъж я купи от някакъв магазин за компютри в центъра, поръча я и я доставиха от София, обаче сега няма време, да ходя поръчвам и т.н. Таааа намерих новаа антенка в продавалника, едно момче от Хасково се занимава с такива неща явно и имаше два вида, едната по слаба за 36 лв(предната такава му беше на мъж ми и беше добре), а сега му поръчах по мощна за 50 лв. http://prodavalnik.com/bezzhichen-adapter-i3887924
Обаче егати работата днес трябваше да пристигне, че в понеделник да отида до офиса да оставя пратката, че тогава някакви момчета щели да подписват договорите. И ся ми казва тва момче, че Еконт щели да дойдат понеделник, пфуу че работа... дано да е успял да говори с тях и да дойде днес. Ако не, другата смяна е чак след месец - на капитана и на другия помощник... Tired  Tired

# 214
Гери, не се ядосвай, щото те като подпишат договора не летят след час....поне при моя е така, понякога минава и 2 дена, така че вземи телефона на някой от смяната и ако е от Варна ще се уговорите за по-късен час или следващ ден  Peace дано ти се получи, надявам се че няма да ти откажат....Пробвай и този вариант.

# 215
  • Варна
Здравейте момичета,как ви мина деня? Ние с моите момичета се видяхме по женски-малко шопинг,кафе в мола и сега съм гроги,но щастлива.Малката ми принцеса и тя беше с нас,и както казва тя,,като мадами в мола,,   JoyПриятна съботна вечер.

# 216
Днес бе успешен ден при нас  newsm68
1. Дойде доставката и в понеделник отивам да дам, ще вмъкна и картичка-изненада, понеже на 24ти нашия тати има рожден ден.  Heart Eyes
2. Еди се сдоби с нова прохождаща играчка, а мама с нова дрешка - напазарихме, пихме кафенце с приятели у мола и се прибрахме.
Изтървахме хубавото време навън, но вече се бяхме разбрали с приятели да сме в мола днес. Наду ми се главата днес в тоя мол, по принцип не ходя през почивните дни, но днес така се случиха обстоятелствата... Съответно и малкия спа малко и сега е доста крив, но уолкъра ме спасява в този момент. Grinning

Лека вечер на всички!!!  cheers

# 217
  • Varna
ХаДи преди да се спуснат кепенците на темата за днеска и аз да се разпиша... Laughing
Сутринта бяха моите редовни съботни задължения които са до обяд....След това приготвих сака за тренировки, помотах се докато стане 13.30 и си бих шута за тренировки.....днеска и утре са  newsm19 народните хорца....Та копунясвах де Wink
 ПрибраФ сЪ към 17 часа и метнах wash hang Сега зяпам или по точно слушам ТВ-то, чета тука из нета това, онова....И като приключа с четенето тука, шЪ перна и една книжчицЪ.....И те така newsm47 Спокойна събота беше  Simple Smile

# 218
Като сте почнали да се отчетем и ние.Бяхме на рожден ден,имаше много хора и беше весело.Утре пак сме на рожден ден само че на заведение.И ние изтървахме хубавото време но чак вдругиден се очертава разходка,пък гледам,че все слънчево го дават.
Лека нощ! Hug

# 219
Само за малко минавам,щото мноооого ми се спи след тръскането в биомета и една голяяяяма чаша бяло Хан Крум newsm53 и ви пожелавам хубава съботна вечер!!Гери,благодаря за инфото,ще разгледам и сверя с моите разследвания newsm78 Момичета ,утре ще звънна по телефона като се връщам с  автобуса да се доуговорим за понеделник за екскурзийката ни!Айде лека и спокойна неделя утре!!  love001

# 220
ехооооо!!!!  Hug и аз домашната затворничка да се отчета! мама свеки ме отвлече на отглеждане за уикенда, че не е на работа. то малко заприлича на отглезване мойто!  Laughing примък-измък от леглото до банята и после на дивана... и така вече четвърти ден. но си струваха усилията - болките изченаха и явно животинката взе да мирясва. утре на обед съм на преглед и ако така добре се развиват нещата, почти на 100% ще ям паста при вас на 8ми, че като си знам пушаческата тайфа, надали ще отида при тях Simple Smile
а как ви завиждам за ходенето до Шумен, просто не е истина! така да ми се мърдаше от града, че и колата ми е достатъчно голяма за дълъг път и за 5 човека. жалко! Sad
я разяснете за тая антена, момичета, моля? аз знам, че мойто момче ползва телефона си за рутер за нет по света, не съм го чувала да споменава за антена.

# 221
Здравейте морски принцеси! Hug
И аз да се отчета.Вчера голяма почивка му ударихме,после на разходка из Моловете и на кафе,а вечерта имахме гости у дома.Сега главата ми е малко замаяна,понеже снощи прикалих с винцето,ама поне си изкарахме много добре.
Сега събирам сили и нерви да ставам и да започвам да простея- wash hang 1ironing newsm79 1dishes
Agira,радвам,че вече всичко е наред при теб.Почивай колкото можеш повечко и само положителни мисли в главата.Чакаме те на 8-ми март,да се видим и запознаем лично.
Делти,смятай ме и мен в списъка за 8-ми март-със вас съм!
Аз чакам с нетърпение утрешния ден,да се видим и да се наприказваме хубавоооооооо.Натоварила съм за утре мъжо със семейните задължения,така,че съм свободна.
Това е за сега от мен.Лек,слънчев и спокоен ден на всички! Hug

# 222
  • Varna
Агирче,
Браво на Свека ти, значи готин човек newsm10 Давай и да те глезунка, тя се радва жената.
За тези антени и аз имам интерес, че като се прибере Морския да ги погледне и той. Тогава ще ви питам за тях.

Валиванич,
Днеска почивай по активно, че ни чака яко утрЯ Wink

Аз след час и половина отивам пак на тренировки и след това шЪ простея с  wash hang а сега шЪ взема да му метна набързУ newsm75 newsm79 newsm28. Тъкмо за утре да нямам никакви отговорности по къщата и спокойно да си бия камшика за ШумИн Grinning

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 13:22 от DELTA_DELTA

# 223
мама свеки е желязна!!! направо е страхотна! и как иначе - и тя е моряшка дъщеря и жена цял живот. сама е отгледала двама близнака, погребала всичките родители, работа на смени в реанимация и не си е загубила хлапашкия дух. много и се кефя и както се казва - като порасна, искам поне малко на нея да приличам Simple Smile тя повече от майка ми се тревожи - сега що кихаш, от какво кашлиш... аз я бъзикам - а да дишам мога ли?!  ooooh!

# 224
Ето ме и мен тук, и аз да се отчета Simple Smile Готино е като са добри свекитата, и аз да похваля моята, обади ми се, че ни направила тиквеник, да отида да го взема, а си и призна че използвала и повод да ни види, готина ми е, и щура!   
Мари, и ние миналата седмица обрисахме мола с малката, накупихме си малко дрешки,после и хапнахме, а хлапето се кефеше че си правим разходка по женски.
Утре да купонясвате и заради нас, а после и да разказвате.
Сега ще поработя малко и после ще прескоча до една приятелка, да си побъбрим, да изпием по чаша вино и да мине вечерта.
Гери, дай малко инфо за антенката, дали да не взема и на моя да пратя, че по често да имаме връзка?

Общи условия

Активация на акаунт