Ей-го къде е! Вие се разделяте за 2-3 месеца, аз моя мъж не го знам изобщо кога ще си дойде, понеже му е 4+1 контракта. БОли ги ония, че дете чака... Последния рейс го прибраха към 6-тия месец
Бях готова палатка да опъвам вече пред офиса. Ти поне имаш ежедневна занимавка в къщи, не се сдухвай за глупости! Горе главата!
Ей-го къде е! Вие се разделяте за 2-3 месеца, аз моя мъж не го знам изобщо кога ще си дойде, понеже му е 4+1 контракта. БОли ги ония, че дете чака... Последния рейс го прибраха към 6-тия месец
Бях готова палатка да опъвам вече пред офиса. Ти поне имаш ежедневна занимавка в къщи, не се сдухвай за глупости! Горе главата!

....
Добре, че я взех, че след тренировки му удрям един душ и малко си мокря и главата....и тогава става много студено и неприятно.....Така, че при тебе може да слагаш киткИтИ, обаче тука става в края на април някъде. Аз тази година съм решила, на южния балкон да засея сакъзчета.
както тя обича да казва, .....а аз не и се сърдя за това, щото ми е смешно
Ако наистина е така нека ме извини.! Гьостерицата обаче е зад вратата, тя ми каза, че там я е скрила 
Дано да е само някоя лека настинка, дано

последно за вечерта ли го мислите или за през деня, че съвсем се оплетох.
шегувам се, мила!
ама, с това описание изглежда, че добре сте я натупали жената
дано се възстанови по-бързо! не ми се връзвай на черното чувство за хумор, аз съм си малко цапната Препоръчани теми