Съпруги, чиито мъже пътуват по море-26

• 44 325
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Ето ме и мен.Днес разходката беше с приятелки,кафе и разговори по женски.За утре-купон на 6 ви пожелавам.Лека вечер на всички.

# 226
 wavey
Чета,всички се отчитате.Да кажа и аз.
Малко само простях днес.Но нямаше как.Вчера монтираха на сина спалнята и трябваше да почистим след майсторите.Сега пералнята се върти и т.н.
Аз,както всеки уикенд,бях на кафе със старите комшийки,бъбрим си два часа,минава времето неусетно.
Като чета за свекървите на Агира,Мимчето,Валиванчето(май друг не е споменал,но дано всички са като тях),се радвам.Значи имало и добри свекита,дано и аз да съм такава smile3521
Настройвам се за утре и за 8 март.
А той шефа ми е свестен,но като се налага и аз ходя в събота,в неделя.Даже на Коледа на втория ден бях на работа.И затова става така.Важното е да има разберателство .
Сега ви пожелавам приятна неделна вечер.  love001 Wine Glass

# 227
Привет и от мен.
Ние сега се прибираме от разходка в парка.При нас е пекнало разкошно слънце и ходихме да се пързаляме на една могилка.
Явно всички са си изкарали страхотно почивните дни.
Ние вчера празнувахме отложения рожден ден не дъщерята.И както беше детско парти,така на дансинга се включихме и родителите.Толкова народни хора не съм играла отдавна.Вместо 3ч. изкарахме 6ч.Хем беше обедно парти,хем бяхме на кафе че всички бяха с колите,но имахме настроение и си направихме страхотен купон.Трагнахме си ,че на малките им се доспа много.Средната кака е много доволна.
Много ви се радвам за екскурзията утре .Да се представите добре в Шумен и да направите тренировка и за пътуване до Русе.
Отивам да гладя ризите на униформите на каките.Много мразя тази дейност,но какво да се прави.
Лека и спокойна вечер.

# 228
Здравейте! Hug
Днес май аз последна ще се отчитам.Не мога да се добера до компа направо.
Бяхме на рожден ден и после на дълга разходка из морската градина.Кофтито е,че май нашия батко се мъчи да се разболява.
Агира,браво на свеки.Моята как се оправям сама с децата хич не я интересува.
За утре ви пожелавам страхотен купон да пиете едно и заради мен. Wink
Днес става един месец откак сме сами,кога мина това време хич не разбрах.Още малко ще постискам зъби,живот и здраве на 31.03 трябва да си имаме татко,че нещо съм взела май да се посдухвам тия дни,но няма да се даваме я.
Хубава вечер! Hug

# 229
Наталка, недей така, душица!  Hug Ей-го къде е! Вие се разделяте за 2-3 месеца, аз моя мъж не го знам изобщо кога ще си дойде, понеже му е 4+1 контракта. БОли ги ония, че дете чака... Последния рейс го прибраха към 6-тия месец #2gunfire Бях готова палатка да опъвам вече пред офиса. Ти поне имаш ежедневна занимавка в къщи, не се сдухвай за глупости! Горе главата!

# 230
Наталка, недей така, душица!  Hug Ей-го къде е! Вие се разделяте за 2-3 месеца, аз моя мъж не го знам изобщо кога ще си дойде, понеже му е 4+1 контракта. БОли ги ония, че дете чака... Последния рейс го прибраха към 6-тия месец #2gunfire Бях готова палатка да опъвам вече пред офиса. Ти поне имаш ежедневна занимавка в къщи, не се сдухвай за глупости! Горе главата!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Агира,аз като бях бременна с Ники мъжът ми беше 5 месеца на рейс.Той по-късно смени фирмата,за нас е много важно да плава на кратки контракти.

# 231
Айде и аз да си кажа без бой  Wink
Днес за първи път тази година ми замириса на пролет,веднага нахвърлях саксиите и засадих де що имам семенца,обожавам пролетта когато всичко се събужда и покрия терасата с най-различни цветове и аромати.Тук когато дойде лятото просто нищо освен кактусите не оцелява,всичко изгаря.Почти приключих и със останалите задачки за днес и след малко се присъединявам към любителите на виното с някой хубав филм...
Приятна вечер  Hug

# 232
       Наталка,вземай мерки за баткото.
Тук се шири някакъв гаден вирус.Направо събаря децата с пневмония.Малката четвъртък вечер до петък през ноща не мога да и смъкна температурата под 39С.С хомеопатия в събота нищо и няма и бесня цял ден на рожденния ден. Сега чакам да не се е предало на каките,че и двете ще пътуват през междусрочната ваканция....ПУ-ПУ..

# 233
  • Varna
Опааа, няма да си последна Наталке, Wink
Има още времеее и още някой да сЪ вяснИ smile3534....
И горЯ глЪвЪтЪ беее...що забравяш ....ейййй, значИИИ все трябва да ти напомнямеее. Ми той мъж ти на 2 месеца бе....а нашите на колко са....а се сети на Мим слънцето колко месеца даяни....И да те питам аз още нещо, че те другите може и да не те питат....Толкова крилати и красиви фрази пляскаш из ФейсО.... За търпение, за настроение, за радост о животЪ, за това да се радваш на това което имаш.....А ти все не си на кеф....Я дай по бодро, усмихни сЪ!!!

Агирчеее,
не на три, на два месеца се сменя момчето на нашата Наталка Късметлия жена.....но гледа колко и е празна чашата, а не колко е пълна..........

Наталкееей,
Вземи се в ръце Душата, че и на по новичките вече им прави впечатление, че все не си на кеф. Мама си на две дечица, не може все така да ти е криво и да си депресирана...., отразява се и на тях.Ако искаш да сменя вечерното ни виждане за 8ми март на обядно, ..... тогава може да ти се подобри настроението...да сменям ли?

Марийче,
При нас много, много слънчево но е студено. Аз тръгнах гологлава на тренировки, но за всеки случай бутнах и една шапка в сака. Излизам от нас и с лед десетина муниту ми замръзнаФа ушитИ ooooh! Добре, че я взех, че след тренировки му удрям един душ и малко си мокря и главата....и тогава става много студено и неприятно.....Така, че при тебе може да слагаш киткИтИ, обаче тука става в края на април някъде. Аз тази година съм решила,  на южния балкон да засея сакъзчета.

# 234
Делте,аз никъде не съм споменяла думата депресия.Казах,че ми е леко сдухано и най-вече защото Ники се разболява.чак вечно да съм се оплаквала не се сещам.Споделям когато имам кофти ден с настроението като днес например,което е различно от депресия струва ми се,но ок повече няма.Освен това се притеснявам да не зарази и Ивет.
Gali,ще го водя утре на лекар то няма да стане така.
Агирче,за да сме точни на 10 седмици се сменя. Simple Smile
Не ,не ,няма нужда заради мен да сменяте часа за 8 март,не се притеснявайте моля ви.Аз така и така вечерта ще излизам с приятелки.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 19:18 от Nataliiiiiii

# 235
  • Varna
На Наталкича,
Ще и отговоря така.....може аз да не съм права,  може тя да си е такава по характер, да обича да говори, че не и е кеф и е депресирана, но в действителност за нея да са клишета.  А аз отново да не съм разбрала и да и мятам гьостерицата Wink  както тя обича да казва, .....а аз не и се сърдя за това, щото ми е смешно Wink Ако наистина е така нека ме извини.!  Гьостерицата обаче е зад вратата, тя ми каза, че там я е скрила Wink

И да отива да оправя Никито, че то си е наистина за притеснение. А трябва да пази и бебето. Така, че действй НаталкаПросто няма време да се чудиш кеф ли ти е, не ти ли е....Детето има нужда от тебе сега newsm10   Дано да е само някоя лека настинка, дано Praynig

# 236
привет, русалки,  Hug
Мим, с тази антенка хваща по-добре интернет моя мъж. Може да се попита в магазин за компютри, в предния пост по нагоре бях пуснала и линк от къде аз поръчах. Може пък да се обадите на момчето (пише телефона), то е от Хасково и да поръчате, той може скоро пак да пусне таквоз нещо.
Не съм много на "ти" с тез работи, но моя мъж каза, че е супер.
Утре преди обяд ще го метна в офиса и така.

В къщи сме малко с главоболия, че свеки пострада на едно весело мероприятие, та сега ден, два ще полежи в болницата.  

# 237
Делте,чак да се извиняваме няма нужда.Нищо особено не е станало.Хората са различни и би трябвало да се гледа по отгоре на нещата.И все пак аз си мислех,че тук мога да си споделям вълненията,ако не мога за какво тогава да си говорим?
Гери Сян,дано не е нищо сериозно и бързо се оправи свекърва ти. Hug

# 238
Делти, на 8 март бях питала за през деня или за вечерта е партито, ама може да съм пропуснала отговоря нейде..  Rolling Eyes Таа май сега разбрах, че ще бъде през деня, така ли е? От колко часа?
Че то през деня ще съм с малкия ако дойда, че свеки е на работа, та няма кой да го гледа...  Rolling Eyes

Натали, благодаря, малко е със счупен нос и шита уста, ама от танци понякога така се получава... можеше и по-голяма беля да стане.. не е никак приятно, но случват се и такива неща.  Confused

# 239
хей, хей, чакайте малко... за 8-ми март - от сега не мога да кажа дали ще съм още в болнични, което значи, че ако не съм вече, значи през деня ще съм на работа и няма  как да дойда. Sad последно за вечерта ли го мислите или за през деня, че съвсем се оплетох.

абе, Гери, я признай, че си използвала намалението да си изкажеш чувствата на свеки!  Joy шегувам се, мила!  Praynig ама, с това описание изглежда, че добре сте я натупали жената Wink дано се възстанови по-бързо! не ми се връзвай на черното чувство за хумор, аз съм си малко цапната   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт