Съпруги, чиито мъже пътуват по море-26

• 44 326
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
       Колега на мъжът ми си беше купил такава антена от магазинче за компютри което се намираше на края на уличката която започва от старата сграда на БМФ.Беше направил поръчка,а аз като идвах във Варна донесох лаптопа за да настроят антенката точно за неговия лаптоп.По време на рейса и ние се облажихме,че имаха скайп и когато бяха доста навътре на рейд. Цената беше 45лв.
       Наталка- дано не е нещо сериозно или поне да сте в началото. 
       Агира- намаш търпение да започнеш работа.И аз преди все ми се ходеше на работа,пък напоследък ме домързява.Ако може де е само по 3-4ч....ама...не може

# 241
Ето ме,пак съм тук.
Натали,огромно Hugдано не се разболява сериозно Ники.
Гери,оф,дано не е сериозна работата с твоята свеки и да се оправя бързо.За 8 март се уговаряхме за обяд.Обикновено около 12.30.13 ги правим срещите,но ще се уточнява допълнително.Но,ако трябва нещо да се променя,приемат се предложения.
Агирче,всичко да е наред с бебо и да си с нас тогава.А сега ти се е паднало.Хич да не ти пука,щом те глезят,глези се и ти.
Марийче,щом си подхванала градината,значи при вас вече е топличко.Нали сте на юг.Не си писала скоро как са малките ти бонбони.
Гали,радвам се,че сте изкарали страхотно рождения ден. Пък ,както е тръгнало и до Русе ще стигнем.А мойто момче ще направи почти 4 месеца.Ще ги сменят в Европа за по-евтино.
Мари,добре си изкарала и ти почивните дни.Дано успееш за 8-ми да се организираш и да се запознаем и с теб.
Делти,ти си неуморна.Нашия пример за активно спортуваща . smile3501
Надето пътува,но утре ще се видим и с нея.
А Весето сигурно сън няма да спи,кой знае какви изненади ни готви за утре.
Сега ви желая Лека и спокойна нощ!  sleepuu

# 242
Натали и аз стискам палци хич да не се разболява Ники  fingerscrossed
Гери и свекърва ти бързичко да се възстановява  Peace
Малките бонбони са много заети да правят все по-големи бели,ако продължават така татко им никога няма да успее да си вземе отпуска  Crazy По моите стандарти хич не е топличко,аз съм ужасно зиморничева,вкъщи въпреки че не спирам климатика,радиатора и камината температурата е между 13-17 градуса.Пета зима карам тук,но такъв студ не е било.Но пък днес навън беше по топло та затова и прекарах половината ден на терасата,пък и обожавам да се ровя в пръста  Grinning

# 243
  • Varna
Мамич,
Тя ШумИнската домакиня е неуморната. Не съм я виждала днеска ИИИч....абе кВи таквиЗ приготовления прави туй мУмичИ бе #Crazy Ми не отиваме на сватба Shocked Hug

МалиЙЙЙЙ ГериСян,
 Joy Joy Joy виж ме как се хиля за Свека ти....ама нЪл знаЙш на чужд гръб и сто тояги са малко Joy Но да знаЙш възхищавам и сЪ.....и другият път на купон с нас, ама на купон със танци, манци, щом е толкова яка маца newsm10 newsm19      

# 244
Амаааа,каква техника бееее!И в рейсо ви чета и не пропускам седянката.Само малко неудобно с мястото,че таман написах едно мнение и го изтрих без да искам като се изтръска рейса. Weary
Та исках да кажа,направо сте големи фурии,изписали сте с подвизи цели две страници от снощи.
Агирче,поздравления!!!Не си пила шербет по панаирите,избирала си мъж и свеки  newsm10 да ти са живи и здрави!!!
Гери,ако твоята свеки е толкова бойна по купоните,заааадължително да ни запознеш с нея.Ще направим един снахо-свекински морски купон за чудо и приказ    bigdance2
Наталче,поздравления от мен.Аз мисля,че ти все по рядко се сдухваш от преди,щото и Делти чака на стебдбай с точилката и щото си мисля,че ти е готино с нас и не ти остава веме да мислиш за лошави работи!!А за Никито,си мисля,че е достатъчно голям,та даже и Ивето да ти дам от ехинацеята и да трепеш вируса още в началото!!!Да не ти се тръшкат и да стигат до антибиотици!
Айде,аз свършвам,че да не натисна пак някой копчалък дето не трябва-даже вече сме на шуменската магистрала.Лека нощ от мене    sleepuu

# 245
Мили момичета, тук съм вече  Wink
Днес бяхме цял дан в гората на пикник....доста се почерпахме  Joy ама за утр съм на линия, нямя стряшно  Wink даже и с Надето се чух...така че чакам ви с нетърпение....ако няма и сън да спя пак ще ви посрешна  Laughing ...просто днес цял ден бах на вън....
Лек път и утре ви чакам!

# 246
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Hug

Веселче,
Виж от мерак, по кои сутрини ранни пиша. Joy Станала съм някъде в пет без двайсет Laughing Отивам сега да мятам там нещо, докато имам муза, че може докато се моткам тука из форОмО, да отиде музата на....майната си ooooh! Embarassed шЪ трябва да ми отделиш Ино кЮшенцИ да полегна у вас за малко, че виж мЪ, сън не спала newsm09

# 247
  • Варна
Добро утро,и аз съм станала ранни зори.Видяхме се ,чухме се с морския,сега ще свърши малко работа и после пак.Сега съм  Simple Smile,не бях го виждала от 2 месеца.ГериСян,дано бързо се оправи свеки,малко ще и е трудно да обяснява как се е случило.Лек ден на всички,лек път на групичката за Шумен.

# 248
Добро утро и от мен !
Да сложа кафето за понеделнишко настроение!
Делти,ти сън не си спала от мерак.  Голяма ще да е изненадата,която ни готвиш.
Мари,чудесно е да се чуеш с любимия.Пораснаха ли ти крилца smile3535
Приятна седмица на всички морски Принцеси и много слънчево настроение! newsm10  Nature Sun With Face

# 249
  • Варна
Маме,мога и с парашут сега да скоча Joy Joy

# 250

абе, Гери, я признай, че си използвала намалението да си изкажеш чувствата на свеки!  Joy шегувам се, мила!  Praynig ама, с това описание изглежда, че добре сте я натупали жената Wink дано се възстанови по-бързо! не ми се връзвай на черното чувство за хумор, аз съм си малко цапната   Embarassed
Shocked
със сигурност не поступвам майката на мъжа ми!  Shocked

А за свеки, колко и да се ядосваме, не бих и го пожелала... баси, все пак е майка на мъжа ми!  Confused
Просто тази година на жената и тръгна на подобни премеждия.. сега я боли, ама няма как, ще трябва да изтърпи болката...  Confused

# 251
Добър вечер!
Днес толкова бързо мина денят, че неусетих кога е отлетяло времето. Ама и как няма да мине, с добра компания, сладки приказки и хубаво червено вино  Laughing . Както винаги, и този път....не можахме да се наприказваме  Wink , надявам се момичетата да са доволни от днешното гости. Следващия път, ще ви водя на пикник в гората, само да дойде прелетта.
Морски принцеси, благодаря за вниманието и хубавото настроение което ми донесохте  Hug
С останалите, надявам се на 8.03 да се видим.....ако не ми мине котка път ще дойда  Hug
Гери, дано бързо да се оправя твоето свеки, щото знам какво е да има болни наоколо ....можеш да се разболееш покрай това Crossing Arms

# 252
  • Varna
С голяма благодарност към Веселчето newsm20
Благодаря ти за вниманието което ни отдели, благодаря ти за времето и вкусните гозби....Благодаря ти, че се чуствах толкова спокойна в хубавата ти къща......Много ни поглези.....затова отново да ти изкажа благодарност със старата хубава българска дума- Сполай ти!!!- Heart Eyes  bouquet

# 253
Весе,едно огромно БЛАГОДАРЯ  и от мен!!! newsm20 newsm51
Благодаря ти за вниманието и за всичко което направи за нас.
Поздрави и благодарности и от мъжо за разкошното домашно винце.Преди малко обърнахме по една чашка.

# 254
  • Варна
Добър вечер,момичета.Много е тихо в темата тази вечер.Геройте явно са уморени,но пък много доволни.Спокойна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт