Наталка- дано не е нещо сериозно или поне да сте в началото.
Агира- намаш търпение да започнеш работа.И аз преди все ми се ходеше на работа,пък напоследък ме домързява.Ако може де е само по 3-4ч....ама...не може
дано не се разболява сериозно Ники.

По моите стандарти хич не е топличко,аз съм ужасно зиморничева,вкъщи въпреки че не спирам климатика,радиатора и камината температурата е между 13-17 градуса.Пета зима карам тук,но такъв студ не е било.Но пък днес навън беше по топло та затова и прекарах половината ден на терасата,пък и обожавам да се ровя в пръста
Ми не отиваме на сватба 
виж ме как се хиля за Свека ти....ама нЪл знаЙш на чужд гръб и сто тояги са малко
Но да знаЙш възхищавам и сЪ.....и другият път на купон с нас, ама на купон със танци, манци, щом е толкова яка маца

да ти са живи и здрави!!!
ама за утр съм на линия, нямя стряшно
даже и с Надето се чух...така че чакам ви с нетърпение....ако няма и сън да спя пак ще ви посрешна 
Станала съм някъде в пет без двайсет

,не бях го виждала от 2 месеца.ГериСян,дано бързо се оправи свеки,малко ще и е трудно да обяснява как се е случило.Лек ден на всички,лек път на групичката за Шумен.
шегувам се, мила!
ама, с това описание изглежда, че добре сте я натупали жената
дано се възстанови по-бързо! не ми се връзвай на черното чувство за хумор, аз съм си малко цапната
, надявам се момичетата да са доволни от днешното гости. Следващия път, ще ви водя на пикник в гората, само да дойде прелетта.

Препоръчани теми