Съпруги, чиито мъже пътуват по море-26

• 44 328
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • Varna
Олеееейй, много съм изхумена  ooooh!

ЗабраЙФ да благодаря и на нашата драйвърка Карлсон- Надето Hug Кара като същи Фитипалди....страОтна си Надееееййй Hug

# 256
оплаааа Simple Smile ей ме на!  Hug според дофтурката "на Шипка всичко е спокойно" и сега чакам да регенерират пораженията. дано татюто утре като стигне Хонг-Конг, да успее да се обади, че да го зарадвам.  newsm44

Галиии, шегувах сееее!!!  ooooh! много ясно, че не смятам, че ступваш свеки! къде ти е чувството за хумор?! Wink опитах да те накарам да погледнеш на ситуацията от по-цветната страна - поне на мен ми помага.

а на пътешественичките - браво, момичета, браво на вас! Simple Smile много ви се радвам! дано следващия път да мога и аз да се включа.  Praynig

# 257

Галиии, шегувах сееее!!!  ooooh! много ясно, че не смятам, че ступваш свеки! къде ти е чувството за хумор?! Wink опитах да те накарам да погледнеш на ситуацията от по-цветната страна - поне на мен ми помага.

Герии?  Rolling Eyes Wink

# 258
Гери, аз виновна МНОГО!!!  Embarassed  ooooh! нямам оправдание къде съм се отплеснала!  Rolling Eyes Embarassed  bouquet

# 259
И аз вече съм курдисана вече с втоооора чашка от чудесното винце на Весито!!!Веси,беше чудесно!!!!  love001 Делтито е права,направила си прекрасен,уютен дом в който можеш и цяла зима да не излезеш от него.Аз едва тръгнах да си върша ангажиментите в Шумен,щото все пак за мен работата днес беше приоритетна.Ама по едно време взех да съжелявам за това Weary
Следващия път ниииикаква работа,на поляната сааааамо кибапчета,кифтета,пържолкии с биричка или винце!!!!Ааааа,някой не може ли да свири на китара или нещо такова!!Не сме пробвали хоровите  изпълнения!Аз съм член на хора "Ах да можехме да пеем" и можем да разширим състава.На поляните на паметника стават страоооотни спявки.Амааа никой не ти прави забележки за нищо!! smile3534
Браво,Агирче,дръж се!!Бебо да мирува и да си изчака чинно временцето на топличко,че там е най-спокойно!! pregnant
Гери,хората са казали,всяко удоволствие се заплаща JoyДобре,че не е нещо сериозно!!
Благодаря ти Делти за поздравленията bowuuНе съм кой знае каква шифиорка newsm03,ама от 30 години (ужаст,как изглежда само тази цифра) ме улеснява много !!!
Аз се доразкапвам,лека вечер момичета!!! Hug

# 260
  • Varna

ДобрЮтрУ и бягам да пооправя малко в стаята ми, че трябва да ходя на седянка с пенсиите....Няма мърдане, днеска трябва по някакъв начин да се докопом до гишето за пенсионерски карти и да купя на маман ooooh! ОбачИИИИ.....си взимам една книга и така ще чакам.....щото иначе няма да стане.

# 261
Добро утро!!
Днес и аз се оспах  Laughing , май трябва по често да ми идвате натости  Wink . Делти, днес  сме на чайче, лошо няма, ама и едно кафе ще изпия, че немога да се събудя още.
Агирче,  старахотно е това, пази се да не вземеш пак да хукнеш  Naughty , за работа и хойкане има време....
Хайде приятен ден на всички, че и аз слагам перката и отлитам  Hug

# 262
Здравейте! Simple Smile
Много ми беше хубаво вчера,Веселче   bouquet
Наде,за теб също благодарности   bouquet,че ни заведе и доведе успешно,а ние не спряхме да бъбрим отзад.
Но днес съм си на работа с ежедневните задачки.
Делти,успех с картата на маман.
Агирче,чудесни новини.Но и аз като Весето ти казвам да не се изсилваш.Пази се,глези се,сега ти се е паднали.
Мари,парашут,бънджи - има време да опиташ.Само по-често да се чуваш с любимия.
Гери,то май е смешно случилото се със свекърва ти,но  дано бързо минава,че и коъ знае как я боли.
Хубав ден ви желая.Слътчо се показа и се очертава топъл и приятен ден. Sunglasses

# 263
Здравейте весела морска дружинка!
Аз съм писала тук доста отдавна и е напълно възможно изобщо да не се сетите за мен.
Отвреме-навреме попрочитам из темата, но не съм стигала до писане.
Много приятна компания сте сформирали, много задружни, весели и добронамерени.
Виждам,че с мен доста се събрахме със съпрузи от "Старгейт", макар моят мъж да не е вече към тази фирма. От три месеца работи на сушата, но нещата не са никак добре с тукашната му работа(пак е в корабния бизнес). Времето ще си покаже, какво да предпиеме занапред. Но колкото и да са зле нещата със сегашната му работа да си кажа,че никак не ми се иска да заминава пак. Особено сега както си свикнахме заедно за по-дълъг период.
Виждам,че има мами с деца на възраст колкото моите, дано си споделим детските разходки. Доста скучно и самотно майчинство карам пак. Мъжът ми излиза в 6.30 за работа и се връща късно.През деня пак съвсем сама с децата, не познавам други майки.
Пожелавам ви лек и приятен ден!

# 264
Добро утро! Simple Smile Благодаря на Делти за кафето - аз си ги събирам и все някой ден ще ги изпия  Grinning

Веси, маме, никакво изсилване тоя път!  Naughty лежа и само примък-измък. предния път хукнах, щото съм си такава - не се вживявам много в болежките и все си мисля, че всичко ми е наред. и при първите няколко дни без каквито и да е признаци и нямах търпение да съм си отново себе си, защото цялото това лежане никак не ми е присъщо. ние и двамата сме такива и по почивки като ходим, избираме места, където има къде да се отиде, какво да се види, а не само да се разплуем на някой шезлонг. после обикновено се налага да си почиваме от почивката. Simple Smile те затова приятелите ме майтапят, че и бебето било шугаво, понеже нямало на кого друг да прилича, я  Joy

# 265
  • Варна
Здравейте,момичета.Аз днес пак съм дежурна по скайп.Имахме даже конферентна връзка-малката принцеса показа на дядо си новите си номера.Той определено беше много  Grinning Grinning.За първи път седят толкова време на реида,така ,че до 25 ще се чуваме и виждаме.Лек и слънчев ден на всички.

# 266
  • Varna
ОпИ, Мамич
Благодаря за пожеланията, ти си ми направила магийка за бързо купуване на карта. Обаче даваха само за два месеца на старците, че от 20 -ти вдигали цените на превозите. Обаче другият път маман, щяла сама да си купува.  Каза, че видяла, че и до тях щяло да има пункт. И по добре, че тука на центрУтУ, направо мининг правят горките пенсионери.

Агирче,
Ние с БатЮ сме така....дупе път да види....нИ щемИ ниЙ разплуване по шезлонги...Де има за гледане и виждане, трябва да се посети. Та почивката ни е активна...съклета мЪ хваща на едно мястУ ooooh!  А иначе аз съм ви изпляскала Турски чай не е каЙве.....обаче е толкова як тоя чай, че като сме в Туркията моят кафеджия пие само от тоя чай....По як от каЙвето го правят и си като кукуряк....можеш да тромбоваш по цял ден и си свеж като маргаринка Grinning

Веселче,
Нямаше да пия вино на обяд аааа, нямашееее уж Laughing Но си налях половин чаша и така с бодра стъпка и блеснал поглед newsm47 ще марширувам към   animal085  261uu running jump

# 267
Привет и от мен момичета Hug
Аплодисменти за пътуващата група вчера smile3501 newsm10 много сте яки,браво благородно ви завиждам
Агира,чудесна новина,сега вече по-кротко трябва да го даваш,глези се сега както е казала Мамар ,че после няма да остава време за теб
Делти успех с картата,но защо при вас се чака толкова много,че чак и книжката да вземеш
Натали,къде си как е Ники надявам се не е сериозно
Весе,ако знаеш как мечтая за къща,но за съжаление живея цял живот в панелка
Хубав ден момичета Simple Smile

# 268
  • Варна
Делте,едно голямо извинение от мен.Аз като новак по писане във форумите едва днес видях,че си ми писала на лични.Ще се науча и картинки как се слагат,но всичко по реда си. Simple Smile

# 269
  • Varna
Ааа, Марииии,
Верно ли съм ти писала newsm78 Joy забраЙла съм...... Joy Споко, ще се научиш на всичко което искаш newsm10 Аз например все още назнам някои хватки.....Не съм гледала как се слага подпис отдолу на поста ми. Ама и хииич не сЪ и мъча да го разуча ....калпазанка го раздавам напоследък Embarassed ooooh!

Рози,
Картата биДе купена още сътринтЪ Wink Благодаря за пожеланията  bouquet

Я да ви изпляскам нЯщУ аз Wink ....

http://www.chudesa.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%8 … 1%80%D0%BE%D0%B2/......Съжалявам, че ги няма боркините против
пиратството, които ни коряха, че се занимаваме само с празнословия....да кажат кО става аджеба, щом и българи хукнаха да стават..........

Дали е истинаааааааааа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт