ЗабраЙФ да благодаря и на нашата драйвърка Карлсон- Надето
Кара като същи Фитипалди....страОтна си Надееееййй
ей ме на!
според дофтурката "на Шипка всичко е спокойно" и сега чакам да регенерират пораженията. дано татюто утре като стигне Хонг-Конг, да успее да се обади, че да го зарадвам. 
много ясно, че не смятам, че ступваш свеки! къде ти е чувството за хумор?!
опитах да те накарам да погледнеш на ситуацията от по-цветната страна - поне на мен ми помага.
много ви се радвам! дано следващия път да мога и аз да се включа.
много ясно, че не смятам, че ступваш свеки! къде ти е чувството за хумор?!
опитах да те накарам да погледнеш на ситуацията от по-цветната страна - поне на мен ми помага.
Делтито е права,направила си прекрасен,уютен дом в който можеш и цяла зима да не излезеш от него.Аз едва тръгнах да си върша ангажиментите в Шумен,щото все пак за мен работата днес беше приоритетна.Ама по едно време взех да съжелявам за това

Добре,че не е нещо сериозно!!
Не съм кой знае каква шифиорка
,ама от 30 години (ужаст,как изглежда само тази цифра) ме улеснява много !!!
ДобрЮтрУ и бягам да пооправя малко в стаята ми, че трябва да ходя на седянка с пенсиите....Няма мърдане, днеска трябва по някакъв начин да се докопом до гишето за пенсионерски карти и да купя на маман
ОбачИИИИ.....си взимам една книга и така ще чакам.....щото иначе няма да стане.
. Делти, днес сме на чайче, лошо няма, ама и едно кафе ще изпия, че немога да се събудя още.
, за работа и хойкане има време....

,че ни заведе и доведе успешно,а ние не спряхме да бъбрим отзад.
Благодаря на Делти за кафето - аз си ги събирам и все някой ден ще ги изпия 
лежа и само примък-измък. предния път хукнах, щото съм си такава - не се вживявам много в болежките и все си мисля, че всичко ми е наред. и при първите няколко дни без каквито и да е признаци и нямах търпение да съм си отново себе си, защото цялото това лежане никак не ми е присъщо. ние и двамата сме такива и по почивки като ходим, избираме места, където има къде да се отиде, какво да се види, а не само да се разплуем на някой шезлонг. после обикновено се налага да си почиваме от почивката.
те затова приятелите ме майтапят, че и бебето било шугаво, понеже нямало на кого друг да прилича, я
А иначе аз съм ви изпляскала Турски чай не е каЙве.....обаче е толкова як тоя чай, че като сме в Туркията моят кафеджия пие само от тоя чай....По як от каЙвето го правят и си като кукуряк....можеш да тромбоваш по цял ден и си свеж като маргаринка 
ще марширувам към

много сте яки,браво благородно ви завиждам
забраЙла съм......
Споко, ще се научиш на всичко което искаш
Аз например все още назнам някои хватки.....Не съм гледала как се слага подпис отдолу на поста ми. Ама и хииич не сЪ и мъча да го разуча ....калпазанка го раздавам напоследък 
Благодаря за пожеланията 
....

Препоръчани теми