Немога да изпитвам вина за това, че съм такава каквато съм, а и може би не искам да се променя по начин, угоден на околните....., че искам да живея своя живот, а не нечий чужд живот. Това което е добре за мен,а за други не е...не мже да ме кара да се чувствам виновна, защото от мен искат и очакват друго. .....Без нищо лично, това което прочетох породи у мен такъв въпрос:
Немога да изпитвам вина за това, че съм такава каквато съм, а и може би не искам да се променя по начин, угоден на околните....., че искам да живея своя живот, а не нечий чужд живот. Това което е добре за мен,а за други не е...не мже да ме кара да се чувствам виновна, защото от мен искат и очакват друго. .....Без нищо лично, това което прочетох породи у мен такъв въпрос:
съгласна съм и с теб! Но ... аз прощавам само някои неща и само на някои хора! Има неща, които никога няма и не бих простила!
Хайде, лека вечер от мен
Нали обикновенно е от 9 до към 14 часО 
Ама шЪ си бия два шамара и отивам наистина на рИлакс 
До откат ли
И на какво се превръщаш ако постоянно прощаваш....а ти се качват на глЪвЪтЪ
И после, като се дава прошка се дава от сърце, а не на думи само. Оф, че филосифски станааааа
Ама хиич не съм съгласна аз да прощавам, а мене да мЪ праЯт на мУмУна.....ЗвИнявЪ сЪ, ама всичко има лимит! Пък не съм толкова бяла и добра бе......И аз не мога да съм друга....ми такава съм си....шашава майтапчийка, зевзек ако искате....то ми иде от вътре, .....а, де как да го преодолея това
А и за какво, ......като Господ ме е създал такава
много ще е лицемерно ако се представям за друга...то и ще си личи, щото и аз съм Ина артисткаааааа

!!Не зная как ви звучи това-оообаче "това е положението Минке"!!!!

Както винаги ,изящно поднесени сутрешни напитки.
толкова верни неща има в това,което ни пишеш.За мен ще е удоволствие,ако продължаваш да ни ограмотяваш.Просто ме заразяваш с твоя позитивизъм и се улавям,че понякога,преди да кажа нещо,си мисля:" Какво беше написала Надето за природните закони?"

дЪн ми сЪ затриЙ дупето 
защото приемам хората със всякакви странности, стига да не прекаляват и е за моя сметка..Или казваш У другия живот шЪ сЪ осазнаЙ
Нямам време да чакам аз до оня другия живот.
Ми това е Наде по тъй поставената тема от тебе за прошката....
Убава тема за разнищване си задала
заради Егото ни.
.
, с моите разбирания....напротив.
Различни сме права си,но с една и съща съдба ,и си мисля ,че всеки научава по нещо полезно за себе си.Поне за мене е така. 
Препоръчани теми