Зима съска като гъска, АВГУСТинчето от смях се пръска!

• 38 538
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
На малчо му се зачервяват бузките и има малки червени кръгчета.Изписаха му Ойлатум крема за чувствителна кожа.Засега помага.Явно зимата оказва влияние на кожата.Вижте колко дечица са с проблеми.Надявам се когато се затопли всичко да отшуми.

# 91
  • в рaя
аааа сетих се какво забравих...Тупурче,крем Здраве не е подходящ за сухите участъци,защото допълнително исушава.Иначе е зтрахотен при подсичания и други кожни раздразнения.
Ами не знам, но в комбинация с биодермата действа. Мажех само с биодерма и нямаше ефект, пробвах със здраве след биодерма и още на др. ден зачервяването намаля. Но пак си е груба кожата. Не е подсечено, а едно червено петно, което се лющи ... Абе ще се ходи на док., но за сега ще си седим на топло.

# 92
Ако искаш опитай ден-два да мажеш по-честичко с Биодерма-та(примерно 4-5пъти) и като я къпете Мими слагай във водата ако нямаш нещо по-щадящо за измиване ,масло от пшеничен зародиш(за по-евтино,докато отидете на лекар),да омекоти водата.Но цинка в Здравето наистина исушава и пробвай пак без него.Лекарят ще ви види,може и нещо кортикостероидно да се наложи да ползвате.Нямам идея какво е състоянието,но мисля,че може да изчакате няколко дни.Дано скоро се оправите  Hug
red shoe и Калоянчо дано му се успокои,че много ги дразнят тези уж дребни проблеми.И всички други мъници с такива проблеми също.

# 93
Ще пробвам и аз с Нахткерцен да го мажа. До колкото четох - поне няма да навреди.
Като знам по себе си тия кожни проблеми как никак не се диагностицират. Аз като малка съм била чудо - нон стоп обрината и какви ли не светила са ме гледали и никой не е констатирал от какво се получава.

# 94
какви бяха симптомите на тая шарката , която я изкараха някой от децата?Оная с 3 дни температура и след нея обрив? Темп. висока ли беше или ниска ?
Ивелин беше 2-3 дни с около37.5 Т, сега има обрив по слабините , гърба и корема.
При висока Т се е случвало, да има след нея обрив- тялото като се бори с Т. обаче вече няма Т от миналия ден , а обрива изби днес.. и не мога да разбера дали е свързан с Т.
Затова и питам за въпросната шарка

# 95
Розеола - казват, че не е страшна.

Да се оправя бързо Ивелин  Hug

# 96
не съм го водила на лекар засега, и  няма да е тази розеола, защото е нямал такава висока Т.
Най-вероятно е някакъв обрив от претопляне.. първо се появи около слабините, точно където е памперса. Иначе нищо му няма , няма и температура от няколко дни.
Ако до понеделник не минат, ще отидем при лекарката.

Момичета ,издивявам вече вкъщи.... един път да се повиши малко темп навън защото не се издържа. Аз съм свикнала на динамика, постоянно бягане от една работа на втората , или от работа във Винса.. незнам как ще издържа още 1-2 месеца затворена в 2 стаи .
Винаги съм мразела зимата..

# 97
Ние също издивяваме вече в къщи и се чудя какви забавления да й намирам.   ooooh! Както я беше подкарала онзи ден та прах глави лук в пералнята, днес си намерих един картоф вътре, добре, че не я пуснах  Laughing
Да ви питам, моето диване от няколко дни категорично отказва да яде АМ вечер, само като си види шишето и ми бута ръката, не иска и да го лизне. Пробвах с прясно, с кисело, не и не. Само от мен иска да суче, пък незнам дали имам достатъчно. Преди си изпиваше 150-180мл вечер след банята, сега само вода и тити  newsm78
Има ли друго чаве, отказало вечерното мляко?   Rolling Eyes

floral dream  моите ръце зимата са невероятно сухи, като шкурка са направо, мазала съм какво ли не и нямаше оправяне. Преди време педито изписа нахтхерцен на Дени, но така и не я мазах с него, та пробвах на себе си и има страхотен ефект. Ръцете ми никога не са били толкова меки и гладки. Дано и при вас има положителен ефект.  Peace

# 98
Миро отказа АМ около годинка, като първо спря да го изпива всичкото и постепенно съвсем го отказа. Беше отбит от кърмене още по-рано, към 9м. От септември започнах с леко захранване с прясно мляко и разни млечни десерти. Това му е приема на мляко.

# 99
Аз вечерно мляко не давам поне от 7 месеца  Joy Кисело и прясно мляко яде, а също и в кремчета, супички и т.н. Не се тревожи, Десинка.

# 100
  • София
Моя син също не яде мляко вечер от няколко месеца-нито АМ, нито друго мляко. Деси, щом не иска вече по-добре го спирай, голяма е вече.

# 101

а пък антония с огромно удоволствие си изпива млякото преди лягане и вече се притеснявам, че ще се наложи да я отучвам съзнателно от това.. различни проблеми имаме!
Wink

# 102
Забравих да похваля Миро, с коя дума се справя идеално - "Ако"  Joy.  Това обаче не означава, че си казва предварително, за да го сложа на гърне. Обикновено го казва в момента на акане или след това. Ако реша да го питам дали има ако, казва "Ако, не", но понякога лъже  Wink. Интересно как за 1 седмица изведнъж се отвори на говорене и започна да повтаря думички, които му казваме Simple Smile. Явно му е на дневен ред.
И да се оплача - след топла Хисаря се прибрахме вчера в София и у нас беше 5,6 градуса. Няколко часа седяхме навлечени като ескимоси, докато се затопли. Това ми дойде доста шоково, също и софийските преспи по вътрешните улици  #Crazy

# 103
  • София
На нас ни е на дневен ред не и няма. От няколко дни, каквото и да го питаш отговаря с не или няма-не че се съобразяваме с отговора, но е забавно да го питаш разни работи и да ти отговаря много важно с не.
Ние днес имаме нещо като рожден ден. Ставаме на година и половина, голям мъж.

# 104
На нас ни е на дневен ред не и няма. От няколко дни, каквото и да го питаш отговаря с не или няма-не че се съобразяваме с отговора, но е забавно да го питаш разни работи и да ти отговаря много важно с не.
Ние днес имаме нещо като рожден ден. Ставаме на година и половина, голям мъж.
Ммм браво,голям мъж!Да ви е жив и здрав!
И аз не давам вечер мляко отдавна,вечеря с нас:) Млякото е самостоятелно през деня или комбинирано в ядене или каши или каквото там е измислила мама Simple Smile-прясно,кисело.АМ също не отказва-обича си го,но и прясното много обича.Киселото повече като че ли е свикнала с лъжицата да яде:)Ммммм Деси,а пък Деничка да не е глупава-какво я занимаваш с бебешки работи?!:)))))Вие да не пиете АМ,че тя ще се минава  Heart Eyes
Хаха Миро,голяма скица!

Общи условия

Активация на акаунт