Новите ви книги - 10 тема

• 59 555
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Може снимката да се слага в "скрит текст" и така няма да се пълнят бързо страниците ,а който иска ще може да види снимката. Peace  Ето така -
Скрит текст:

# 361
Ами аз не слагам много снимки, но пък ми харесва да гледам книги , които  са пуснати със снимки- както каза една девойка скоро- по корицата също може да се избере книга. Ако обаче се установят други правила- нямам против.

# 362
  • София
Става въпрос и за големината на снимките, които понякога са много големи.
Нищо не пречи да напишеш заглавието на книгата в Гугъл Изображения и да си избереш и постнеш по- малка корица.

# 363
Е, защо нови правила?! Снимките на книгите са в позволените размери и не натоварват страницата излишно. Ако са повече, тогава е желателно да се маркират като "скрит текст". Иначе и аз обичам да гледам корици. Laughing

# 364
  • София
Не виждам нищо лошо да се публикуват корици, но в нормални размери.
На предната страница има огромни чаршафи, които могат да бъдат спестени.

Пример.

Мисля, че има съществена разлика.

# 365
За големината - да, наистина има много големи картинки. Но, ако са с подходящи размери, няма смисъл да ги крием или да пускаме само линк. И мен ме дразнят безумно големите снимки.  Peace

# 366
  • Cофия
Никой ли все още не е прочел "Една година в Прованс"? Отзиви? Flutter

както и другите книги на Питър Мейл: наслада за небцето!
Много приятна е за четене.

# 367
  • София
В Карфур има 25% намаление на всички книги.  Party

# 368
  • USA, Steak State
]

# 369
Да ви кажа честно, по- скоро е редно да ограничим коментарите, понеже темата е каква книга сме купили, а ние нищим и самите книги. И така и в др. теми. Wink

# 370
Аз лично пък не виждам нищо лошо да се коментира дадена книга и тук и в "момента чета" Тези теми много ми помагат да си избирам нови книги. Никога не ми е било досадно да чета коментари относно книги , които четем , ще четем, никога няма да дочетем и.т.н.....

# 371

Странна, психарска, но някък завладяваща

# 372
Аз лично пък не виждам нищо лошо да се коментира дадена книга и тук и в "момента чета" Тези теми много ми помагат да си избирам нови книги. Никога не ми е било досадно да чета коментари относно книги , които четем , ще четем, никога няма да дочетем и.т.н.....
И аз съм на същото мнение, особено защото в момента не съм в БГ и си правя списъци с книги, които ще купя през лятото и тези списъци са изключително базирани на мненията и коментарите в тази тема. Благодаря ви, за което... Hug

# 373
  • Варна
Не искам тази тема да се превръща в отчетна  Peace

# 374
  • София, под Карлсон
Peace Аз лично именно затова съм тук, за да видя коментарите, да разбера кои нови книги са на пазара и да подбера нещо за себе си. Още повече с времето виждаш с кои хора от форума имаме сходни интереси и техните коментари са особено ценни...

Общи условия

Активация на акаунт