Новите ви книги - 10 тема

• 59 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 60

"Екологичната интелигентност" на Даниъл Голман. Прелистих началото и грабва веднага, но сега нямам време; чета по-"зимни" книги, а за тази ще изчакам да се изпролетее. Simple Smile Този уикенд ще го прекарам в компанията на космологията и квантовата механика, стискайте палци да не ме погълне някоя черна дупка! Laughing

# 61

Последната в на много добра цена в mnogoknigi!

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 20:11 от edin

# 62
# 63
  • Belgium
О, излязла е новата Ана Гавалда  Heart Eyes

Чудесна новина  Laughing

# 64
И обещава да е много добра!

# 65
  • Варна
Днес купих "Да убиеш присмехулник" - Харпър Ли, "Отменена присъда" - Майкъл Конъли и "Норвежка гора" на Мураками. Първата ми е голям пропуск Embarassed Любопитна съм за Мураками. Нищо не съм чела, а вълненията около него са големи. Конъли си го познавам и му имам почти всичко.

# 66
Отново на Агата Кристи - "16:50 от Падингтън"

# 67
Днес купих "Да убиеш присмехулник" - Харпър Ли, "Отменена присъда" - Майкъл Конъли и "Норвежка гора" на Мураками. Първата ми е голям пропуск Embarassed Любопитна съм за Мураками. Нищо не съм чела, а вълненията около него са големи. Конъли си го познавам и му имам почти всичко.
Ако не ти хареса тая книга на Мураками пробвай поне с още една. От 7 негови тая най- не ми е любима.

# 68
  • Варна
Е, че аз купих нарочно "Норвежка гора". Нали е най - харесваната или бъркам newsm78

# 69
Е, че аз купих нарочно "Норвежка гора". Нали е най - харесваната или бъркам newsm78
Да, определено много се говори за нея и аз очаквах много повече. Но бях чела голяма част от книгите му преди това. тая ми беше депресираща и затова не ми остави толкова добро впечатление. Но иначе аз съм луд фен на автора. Wink

# 70
  • София
Да се включа и аз за Мураками и Норвежка гора  Blush
Това е първата и единствена негова книга, която съм чела. Не претендирам да съм на ниво литературна критика, обикновен читател съм, чета за удоволствие.
Книгата не блести с някакъв супер интересен сюжет, който да те държи в напрежение и да не можеш да я оставиш, но пък има нещо в нея, което те кара да продължаваш да четеш, и да не ти се спира ... Наистина е депресираща (при мен не подейства така, но като цяло се усеща тази нотка), но това й е чара според мен. Аз лично я харесах и с удоволствие бих прочела още неща на Мураками.

# 71
  • София
Новата:

Сега чета "Полет над кукувиче гнездо" ама нещо хич не върви  Tired

# 72
  • София

Сега чета "Полет над кукувиче гнездо" ама нещо хич не върви  Tired

И аз я мъчих наскоро, но не успях. Дори и до 100-ната страница не стигнах.

# 73
  • София

Сега чета "Полет над кукувиче гнездо" ама нещо хич не върви  Tired

И аз я мъчих наскоро, но не успях. Дори и до 100-ната страница не стигнах.

Аз съм до 70-та някъде, но май се вижда, че ще си започна друга и тази ще я дочитам м/у другото и то само, защото не обичам да оставям книги недочетени  Tired

# 74
  • Варна
Вивиан, благодаря за включването. За един ден глътнах "Отменена присъда" и ще го пробвам Мураками. Имаше и още една негова книга, но исках да прочета първо тази. Доста коментари има.
Все още се чудя дали да купувам поредицата на Катрин Пинкол newsm78

Общи условия

Активация на акаунт