Новите ви книги - 10 тема

• 59 358
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Belgium

Все още се чудя дали да купувам поредицата на Катрин Пинкол newsm78

Катрин Панкол се казва авторката. С две ръце препоръчвам поредицата - хубава, осторумно написана, интересен и необичаен сюжет.

Аз си взех новата Анна Гавалда, нямам търпение да я за започна  Heart Eyes

# 76
  • София

Все още се чудя дали да купувам поредицата на Катрин Пинкол newsm78

Катрин Панкол се казва авторката. С две ръце препоръчвам поредицата - хубава, осторумно написана, интересен и необичаен сюжет.

Аз си взех новата Анна Гавалда, нямам търпение да я за започна  Heart Eyes

Може ли отзиви,че и аз я загледам

# 77
  • Варна
Да Embarassed Написах авторката по спомен. Лу ,благодаря за мнението.

# 78
  • София

# 79
Вивинка,мнение за Джон Сол, като ги прочетеш,моля те!Нищо не съм чела от него! Heart Eyes

# 80
  • Belgium

Може ли отзиви,че и аз я загледам

Разбира се, само че имам още около 200 страници от една книга на Мейв Бинчи и после се заемам с Гавалда.  Peace

# 81
Вчера купих тази - "Изкуството на италианския Ренесанс"- http://www.bulbooks.com/book-1946.html

# 82
  • София
Вивинка,мнение за Джон Сол, като ги прочетеш,моля те!Нищо не съм чела от него! Heart Eyes

Задължително, ама не знам кога ли ще го почна ...
Някаква романтична вълна ме е обхванала и ми се четат друг тип книги  Crazy

# 83
Абсолютно подкрепям мненията за Катрин Панкол. За два дни изгълтах "Жълтите очи на крокодилите", много е добра.

# 84
Моята най-нова книга е "Шантарам" и силно се надявам да ми хареса! Grinning

# 85
Моята най-нова книга е "Шантарам" и силно се надявам да ми хареса! Grinning
Егати съвпадението - снощи един приятел ми се похвали, че си я е купил. Simple Smile Преводът е на Комата, което вдига очакванията - тя е много добра, а и рядко работи по случайни книги.

# 86
  • София
Таз Шантарам не успях да я прочета, мнооого дълга книга, уж ме грабна в началото, а после ми писна. Дарих я на една библиотека, там може някой да я оцени.

Моля някой да ми каже, Слугинята преиздадена ли е с жълта корица или това е втора книга на К. Стокет?

# 87
  • Belgium

Моля някой да ми каже, Слугинята преиздадена ли е с жълта корица или това е втора книга на К. Стокет?

Това е нов тираж на Слугинята с корица, която е с плаката от филма:

# 88
  • Ямбол
Моите последни .. от приятелка

# 89
  • Варна/Лондон
Аз съм я чела(даже я разменям:)), и ми хареса. Напомня ми по стил на Кунц, не знам защо, но такова усещане имах. Увлекателна и динамична история, добре разказана. Чела съм само тази на Сол та нямам кой знае какви наблюдения за автора, но бих посегнала и към друга негова книга. Peace

Общи условия

Активация на акаунт