Новите ви книги - 10 тема

• 59 260
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Belgium
amanita, ще дадеш ли отзиви за Белва Плейн като я прочетеш, моля те  Laughing

# 661
Една приятелка ми даде пак доста книжки. Grinning Hug
Аз я помолих само за:
А тя настоя да обърна внимание и на: и някакво малко книжле от "Арлекин" (не съм чела такива от години  Laughing) на Луси Гордън-"Нежност и ярост"

# 662
А тя настоя да обърна внимание и на:

Изчетох я оня ден за има - няма два часа.
За убиване на времето става иначе нищо запомнящо се.
Бързо развитие на действието и логичен предвидим край.
Остана ми неясно как толкова пъти аха да ги хванат двете лейки и те все се измъкват /като на книга/.

# 663
  • sofia

Оставям си го за ваканцията , но честно казано едва се сдържам да не я започна - имам силна пристрастеност към този автор.

# 664
  • Видин
amanita, ще дадеш ли отзиви за Белва Плейн като я прочетеш, моля те  Laughing
Разбира се. Само да изляза от болница и да свърша "Колибата" и я почвам  Grinning

# 665

Оставям си го за ваканцията , но честно казано едва се сдържам да не я започна - имам силна пристрастеност към този автор.

Това все едно аз съм го писала. Аз също.  bouquet
Дано не се окаже разочарование като последната книга на Анна Гавалда - "Утешителната игра". Към нея подходих също така, но не ми хареса грам, даже не я дочетох.

# 666
  • Belgium

Дано не се окаже разочарование като последната книга на Анна Гавалда - "Утешителната игра". Към нея подходих също така, но не ми хареса грам, даже не я дочетох.

peperuda333 и на мен ми беше трудна за четене последната Анна Гавалада, въпреки че съм и фен. Не знам до къде си стигнала, но точно в края книгата най-после става интересна и си струва да се дочете при положение, че човек се е мъчил с първите 300 страници  Laughing

# 667
Естелка,аз от Синди Шелдън до сега нищо не съм чела. Embarassed Тепърва ще се "запознавам" с него.Благодаря за мнението! Grinning
То беше смешно как аз се връщам у дома с цяла чанта книги.А и още ми бяха предложени. Laughing То аз като се видя с нея май без книги не си тръгвам,но и тя така. Laughing Сетих се преди години майката на една друга приятелка,която живее недалече от мен и която има впечатляваща колекция от "Арлекинчета" и ми беше надала една още по-голяма чанта. LaughingАз и казах:"Само една ,две" ,а тя като започна да пълни чантата.Не разбира от "не". Laughing И тази била хубава и онази.  Laughing Обаче тези книжки от тях нямам спомен въобще днес.  Crazy Като дъвките са.Нещо малко,сладко и после забравяш,но пък така като просто ти се чете нещо ненатоварващо става.Сега като пак имам една такава ще видим как ще я приема.Дали ще ми е интересно? Thinking
Вчера съм забравила да сложа и тази

# 668
  • Sofia

Това е новата ми книга, много съм доволна Hug

# 669
Лу, заради теб ще и дам още един шанс, но казано честно по едно време, докато четях, се чудих как може тази книга да е писана от автора на "Заедно", "Обичах я" и "Един подарен ден"!?
А иначе доста и симпатизирам на съвременната френска литература в лицето на Анна Гавалда, Катрин Панкол и Ерик - Еманюел Шмит. Simple Smile На тези автори съм попадала. Приемам предложения за още...

# 670
Ще ви следя - да си харесам нещо за четене    bouquet

# 671
  • на североизток от Рая
  Привет!

След половин час ще ходя до библиотеката.
 Чудя се какво да си взема.  newsm78

# 672
  • Варна/Лондон
  Привет!

След половин час ще ходя до библиотеката.
 Чудя се какво да си взема.  newsm78
Доста позакъснях с препоръката, но наскоро прочетох ''Възлюбена''-Тони Морисън и съм сигурна, че ще ти хареса. Всъщност  прочетох я преди повече от месец, но още ми се въртят части от сюжета в главата. Отдавна не ме беше държала така книга. Вени, и тук да ти благодаря специално за възможността да прочета тази страхотна книга!  bouquet Hug

# 673
  • на североизток от Рая
  Вчера взех от библиотеката тези книги:

Много бях затруднена какво да си взема за прочит. Чувствах се неориентирана. На стелажа с нови книги нищо не ме грабна. Взех тези двете, дано да ми харесат.

Джеронимо, благодаря за твоето предложение!  Hug Ще си запиша книгата  и ще я потърся със сигурност.

# 674
  • София
Вени, и тук да ти благодаря специално за възможността да прочета тази страхотна книга!  bouquet Hug
Боже, помня, че ти я обещах, но от десетина дни живея с мисълта, че тепърва трябва да ти я пратя и се утрепах да я търся  ooooh!!
Радвам се, че ти е харесала  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт