Новите ви книги - 10 тема

• 59 252
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • на североизток от Рая
  amanita , много книги имаш!  Hug

И от всичките само Сватовникът...съм чела. Дано да дадеш мнение за останалите.

Приятно четене!

# 706
Киф, мила, чакаме и ти да се похвалиш какво си взе  Heart Eyes

Веднага  Sunglasses

Последната  мирише страхотно на ванилия и канела ,дано не и се изпари аромата ,докато и дойде реда  Crazy

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 15:19 от Киф

# 707
  • Ямбол
Мнооого хубава промоция на "Кръгозор".
Ето и моята поръчка
за мен - "Повелителката на подправките", "Стъкларят от Мурано", "Летище" и "Сватовникът от Перигор", а за подарък : "24 приказки за българската история", "Кръстопът", "Есперанса" и "Макс"

# 708
  • Belgium

Последната  мирише страхотно на ванилия и канела ,дано не и се изпари аромата ,докато и дойде реда  Crazy

Не се изпарява аромата, но книгата е най-слабата от твоята поръчка, заедно с  "Повелителката на подправките"  Laughing

# 709
  • Видин
Лу, недей така  Grinning Разни хора, разни вкусове. Аз също имам книгата, но още не съм я чела (Повелителката на подправките). Изумявам се когато понякога срещам искрено отрицателни мнения за книги, които на мен страшно много са ми харесали. Затова вече не съм предубедена предварително като посягам към някоя книга. Може пък точно на мен да ми хареса  Laughing

# 710
  • Belgium
Разбира се, аз казвам само личното си мнение  Laughing

Може на теб точно тези двете да ти допаднат най-много, макар че не виждам как биха могли да се сравнят с "Летище" на Хейли например  Laughing

# 711
Започнах да чета романите на Елиф Шафак и да ви кажа бях малко предубедена заради турските сериали, ама тази авторка наистина си я бива. "Копелето на Истанбул" е велика книга.

# 712
Не се изпарява аромата, но книгата е най-слабата от твоята поръчка, заедно с  "Повелителката на подправките"  Laughing
Точно за подправките четох страхотни отзиви ,по принцип чета всичко и рядко не харесвам книга  Peace

Може на теб точно тези двете да ти допаднат най-много, макар че не виждам как биха могли да се сравнят с "Летище" на Хейли например  Laughing
Ее, Хейли си е класика ."Летище"  съм я чела преди години ,но я нямам - затова си я поръчах ,искам да я имам в библиотеката си  Wink

# 713
  • на последния етаж
И аз останах разочарована.  Confused

# 714
  • USA, Steak State
Промоцията има ли я онлайн?

# 715
  • Видин
Само онлайн е. До утре в 12ч на обяд всички книги на Кръгозор на 50%
http://kragozor.com/

# 716
  • USA, Steak State
Много благодаря!

Yeаh, невъзможно да си поръчам поради системата им за плащане. Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 19:28 от TheBlackWidow

# 717
  • Видин
Поръчай чрез някой приятел или познат. Той да плати наложения платеж, а после да ти прати книгите... ама става дълга и широка  Laughing

# 718
  • USA, Steak State
Цитат
ама става дълга и широка 

Именно!
Ще ги чакам в ел. формат тези, които си харесах и това е. Simple Smile

# 719

Общи условия

Активация на акаунт