Новите ви книги - 10 тема

• 59 252
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Видин

Еееййй, не моа се запра  Crazy Laughing Налагам вето върху купуването на книги докато не прочета всичко налично (приемам публични порицания, ако не спазя обещанието си) Mr. Green

# 721
Еееййй, не моа се запра  Crazy Laughing Налагам вето върху купуването на книги докато не прочета всичко налично (приемам публични порицания, ако не спазя обещанието си) Mr. Green

Желая ти успех с въздържанието! Аз от 2 години се опитвам и никак не ми се получава, вече дори не мога да преброя книгите, които отлежават на рафта и чакат да стигна до тях...ама то или получавам от "Предай нататък книга" (макар последните 6 месеца да устоявам на изкушението) или една приятелка споменава думичката "библиотека" и аз търча натам (след малко отивам) и така си стоят моите книги...да не говорим за промоцийки разни, списания с книги и депресарски дни, в които трябва да се зарадвам с нещо. Чакам "Алея на книгата" във Варна и пак ще си наложа вето за края на годината, но няма да успея да наваксам  Embarassed

И за да не съм спам:
Приватизирани от мама:
Скрит текст:

А от "Кръгозор" си поръчах тези:
но ще дойдат следващата седмица  Wink

# 722
Аманитка, аз имам наложено вето от мъжът ми, но все го нарушавам. Embarassed И все не ми стига.

# 723
  • USA, Steak State
Няма вето при мен, като наркоман съм!
Имам над 10 000хил. книги на английски в ел фромат, тези на български ( ами представете си цялата Читанка), а на рафта ме чакат около 25 книги.  ooooh!
И продължавам да купувам и да свалям книги.

# 724
Взех си "Защото те обичам":

...на Гийом Мюсо„ който е някаква суперзвезда в Европа (водят го за най-продавания автор на Франция за миналата година). Сега чета един тъп сборник с разкази и после ще си оправя вкуса с Мюсо. И чакам с нетърпение отпуската!

Heart Eyes

# 725
# 726
  • sofia
Здравейте,
Чета ви засега, не пиша, но доста често обсъждате книги, които вече съм чела или искам да прочета, та май ще се включа. Видях 2 страници по - назад, че обсъждахте Жената с огледалото на Ерик - Еманюел Шмит и ... май още никой не е дал отзиви? Страхотно попадение. За 2 дни я ометох тази книга. Пък финала ми се падна да дочета под липите на НДК, което много добре му пасна на този финал. Добра е идеята за преплитането на историите, за силните жени във всички епохи. Без да е твърде философска, има си обрати, всичко. Препоръчвам горещо. На мен лично ми напомни по усещане за филма Часовете.

Абсолютно подкрепям, макар аз да не го усещам като "Часовете" и слава Богу - и книгата, и филмът са ми непоносимо досадни. Но "Жената с огледалото" мога да препоръчам с всичките си ръце и крака. Другата, която прочетох е "Невидимият мост" -http://bookstore.enthusiast.bg/product/135/nevidimiat-most.html - също ми хареса много!

# 727
  • София

# 728
  • София

Страхотни и много любими!  Heart Eyes

# 729
  • Belgium
bomboto, разкажи по-подробно за "Невидимят мост" моля те  Laughing

# 730
  • sofia
Има нещо, което не и достига на книгата, но не мога да го формулирам баш - историята е интересна, на мен още по-интересно ми беше, защото преди месец бях в Будапеща и сега вървях с авторката по познати улици. На места е някак претупана, малко е поразтегната на други...Добрата новина е, че въпреки , че иде реч за любов, книгата не е лигава и не е наблегнато само и единствено  на това. Много интересно обяснява в детайли архитектурата на Париж примерно, обстановката в Европа преди началото на Втората световна война, разни еврейски ритуали и символи...хареса ми, наистина!

# 731
  • Пловдив
Нещо интересно за почитателите на авторката на "Стъкларят от Мурано" и "Тайната на Ботичели" - http://lira.bg/?p=26552

# 732
"Между два свята " от Лиляна Накашева - Сайберт .
Страхотна е .
http://www.book.store.bg/p77061/mezhdu-dva-sviata-liliana-nakasheva-sajbert.html

# 733
Вчера от библиотеката:
Скрит текст:

# 734
На този Гийом Мюсо  съм му хвърлила око,сега Авраам ме подсети,щях да проверявам и за други негови книги  в онлайн книжарниците!!
Ох,не мога и аз да се спра с това купуване!!! smile3511

Общи условия

Активация на акаунт