Новите ви книги - 10 тема

• 59 266
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Видин
Сдобих се с това  Laughing
Скрит текст:

# 676
  • на североизток от Рая
Сдобих се с това  Laughing
Скрит текст:

Онзи ден си я взех от библиотеката. Даже на предната страница показах. Ама днес се канех да я почна, но от разсейване така и не успях. Тук там попрочетох и май ще ми хареса.  Peace

# 677
  • Видин
Затова ми се е сторила позната  Laughing Laughing Laughing Дано да ми хареса  Whistling

# 678
Хубави книги от размяна: Simple Smile
  и   

# 679
  • USA, Steak State
двете книги

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 18:30 от TheBlackWidow

# 680
Момичета, веднъж коментирахте една книга за една жена оцеляла при потъването на Титаник, тогава е била малка , а после нейната внучка ли кой ли беше-нищи историята. Ако се сещате заглавието, моля напишете го. Пропуснала съм да си запиша в списъка.

# 681
  • Пловдив
Момичета, веднъж коментирахте една книга за една жена оцеляла при потъването на Титаник, тогава е била малка , а после нейната внучка ли кой ли беше-нищи историята. Ако се сещате заглавието, моля напишете го. Пропуснала съм да си запиша в списъка.

# 682
  • USA, Steak State

И книга, която ми зае съфорумка:

# 683
  • До морето :)
Купих си ето тази книга и от време на време чета. Не бих казала, че ме грабна кой знае колко Sad

# 684
Купих си ето тази книга и от време на време чета. Не бих казала, че ме грабна кой знае колко Sad

Хммм, аз я имам завещана у дома и й се канех, ама след твоите думи....

# 685
  • До морето :)
Абе, като замисъл е добре, но от 900 страници, 700 са лирически отклонения Grinning

# 686
  • София

И книга, която ми зае съфорумка:

Паяче, първата, на Сол е приятна ужасийка, но тривиална. За духове  Heart Eyes Бързо се чете и увлича.

Ребека - много ми хареса, скоро я четох. Все я подминавах, с години, но се оказа много приятна книга.

Има и някакво продължение, доколкото знам - "Истинската история на Ребека", ако някой има отзиви, нека сподели.
Лично на мен ми звучи малко изсмукано от пръстите.

# 687
  • Пловдив
Днес купих за сина ми 
Скрит текст:
, но и аз ще я прочета със сигурност.
От библиотеката за мен си взех
Скрит текст:
"Ребека..." съм я чела като ученичка, имам хубави спомени за нея. Имам я вкъщи, ако има желаещи мога да я пусна за временен прочит  Peace И още една на Дафни Дю Морие имам - "Братовчедката Рейчъл", за нея също си спомням, че ми хареса навремето.

# 688
Здравейте,
Чета ви засега, не пиша, но доста често обсъждате книги, които вече съм чела или искам да прочета, та май ще се включа. Видях 2 страници по - назад, че обсъждахте Жената с огледалото на Ерик - Еманюел Шмит и ... май още никой не е дал отзиви? Страхотно попадение. За 2 дни я ометох тази книга. Пък финала ми се падна да дочета под липите на НДК, което много добре му пасна на този финал. Добра е идеята за преплитането на историите, за силните жени във всички епохи. Без да е твърде философска, има си обрати, всичко. Препоръчвам горещо. На мен лично ми напомни по усещане за филма Часовете.

Иначе новата ми книга е "Заедно. Това е!" на Анна Гавалда (първи досег с авторката), която почвам след като се отказах от една книга на Франсоаз Саган "Разхвърляното легло". Не върви, не е мойта книга и това е. На Саган съм чела много неща, все хубави, но тази ... ме разочарова.

# 689
Буб, чакам отзиви за Льоса. Peace

Общи условия

Активация на акаунт